Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Prepelica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Prepelica
Lala

fotolovac kaže:
Slazem se sa predlogom, trudicu se da dodjem, jedino ako odem na more... a bice prepelica i krajem septembra zar ne? B)

Već sada mogu da kažem, da je poprilično velik broj prijavljenih, pa ako bude interesovanja, možda i u septembru ponovimo, možda i u nekom drugom lovištu. Što se tiče datuma, u igri su ili 13. ili 14.08., jedan od ta dva dana, ali javiću na vreme.

Za nekoliko sati (mail sam poslao negde oko 16 h, potvrdu imam od blizu 30 lovaca. Neki mladi članovi, koji još nisu položili pripravnički, dolaze na druženje - svaka čast! Pravi budući lovci, nije važno samo pucanje i odstrel, važna je kolegijalnost! A neko treba i divljač da nosi Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sniper Hunter

Lala kaže:

fotolovac kaže:
Slazem se sa predlogom, trudicu se da dodjem, jedino ako odem na more... a bice prepelica i krajem septembra zar ne? B)

Već sada mogu da kažem, da je poprilično velik broj prijavljenih, pa ako bude interesovanja, možda i u septembru ponovimo, možda i u nekom drugom lovištu. Što se tiče datuma, u igri su ili 13. ili 14.08., jedan od ta dva dana, ali javiću na vreme.

Hajde neka bude 13. jer ja se vracam 14-15.

mirko knezevic
 Odlicna ideja,savrsena...B) Moram da vidim sa ovim mojim carapanima pa ako nas bude da skoknemo do Beceja...
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Lala

mirko knezevic kaže:
Odlicna ideja,savrsena...B) Moram da vidim sa ovim mojim carapanima pa ako nas bude da skoknemo do Beceja...

Samo vino ne obećavajte! Grin
POkupite ekipu, i nemoj da vas nema!No no no

lovac74
 e lalo dobro dosao mi u komsiluk stizem i ja sa sniperom malo da vezbamo municiju malo makar na glinene.

lovacPilot

Lala
 Bog te maz'o, koliko prijava ima! Grin

sajap
 ako neodem na godišnji dolazim i hvala na pozivu lovac
ko umre od straha prde mu na daći

Aca Velika Plana
 Hvala na pozivu,mozda i dodjem ako me ne spreci nesto! Smile vidimo se i naravno da ponesem moju ljuticu !Grin bez nje nema druzenja GrinDasasrbijalov

Limun
 Ako sastavim ekipu dolazim sigurno. Bice i vina za to Lalo ne brini!B)
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

DakiNS
 Ovo ne mogu propustiti i garntujem vam da cu vas naljutitiSmeko
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

nenad_franc
 to uopste nije skupo,i veoma lepo! samo sto sam ja daleko,pa bi me put dosta kostao! a inace ne sumnjam da ce biti dobro! Odobravam

jakajez
 Za mene je to stvarno daleko,pa neznam ni kakvi so uslovi za prelaženje granica,tako da za sada svim ućesnicima želim prijatan boravak,lov i druženje.Kod nas nema prepelica i se ne lovi,tako da je nisam video u živo.

lp

zoranp
 Da Bog da, da bude sve po planu i vidimo se obavezno!!!Verujem da će nas doći više iz Palanke, a ako i ne ja sam sigurica!!B)
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

corak
 Dolazimo 100%.Vec brojimo dane....Brzo se vraćam

DakiNS
 Zna li se koliko ce nas se okupiti, ipak za veci broj lovaca trebaju i veci tereni ali se nesekiram tamo gde je Dijana organizator ne moze biti lose. Dolazim ali verovatno necu loviti doci cu zbog druzenja, bice lovova koliko hoces ali ovakvih druzenja malo i retko, Jbg kad smo rastrkaniSmeko

Lala
 Daki, za koji dan ću znati koliko ljudi je potvrdilo dolazak, pošto moraju da se prikupe i brojevi lovnih karata, i ostali podaci.
Dobijam puno pitanja i preko maila i na PP, pa da odgovorim i ovako javno, na najčešća:
1. Planiram da rok za prijavu ograničim do 25.07., ko se javi dotle, moći će da udje u lovište.
2. Takodje, da kažem, da je zbog velikog broja zainteresovanih, moguće da u lov idu isključivo članovi Srbijalov portala, koji su se učlanili pre 10.07. ove godine.
3. Kolege lovci, drugari, kumovi ili rodjaci mogu da dodju na druženje, dobro došli su, ali u lov ne mogu. Jednostavno, nema mesta za toliko lovaca.
4. Moguće je voditi jednog svog psa, pod uslovom da je vakcinisan, čipovan i ocenjen. IUO mora imati položen. Papire za psa obavezno nositi sa sobom!
5. Lovci koji dodju sa poluautomatima, moraju imati graničnik na 2 metka u tubularnom magacinu.
6. Datum je 90% fiksiran za 13.08. (subota). Tačno vreme okupljanja i neke druge detalje javiću na vreme, preko maila, onima koji su potvrdili dolazak.
7. Poželjno je da lovci koji idu u lov, imaju neki detalj narandžaste boje (kapa, prsluk), iz bezbednosnih razloga.

Nadam se da je članovima Srbijalov portala važnije druženje, pravljenje novih poznanstava i veza medju lovcima, nego što je odstrel.

DakiNS
 Pa to sam i kazo SAUITJ

huntinggirl1
 Lalo svaka čast, a gde su tu koleginice lovkinje.......
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

Lala
 Daj Bože da ih bude što više, lovkinje su privilegovane, za njih su kriterijumi daleko blaži!
Mada, ja ne bih imao ništa protiv, da jedan od kriterijuma za lovkinje bude mini suknja i dubok dekolte, ali ćete me optužiti da sam .... kako da kažem... Stidljiv

huntinggirl1
 au, želje i čestitke......... biće lova .... !!!!!!!
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,472
Najnoviji član: David N

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,766,914 posete www.srbijalov.com