Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Belom Municija

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Belom Municija
ssekir75
 и ја у задње време пуцам само белом и више сам него задовољан. полако је и мој љубљени картонац пао на друго место. нарочито ми је легла ова нова осмица без корпице о којој сам писао неки дан. мЛого добар метак. јуче сам скинуо фазана а да ни сам нисам свестан како Grin изненадио ме, нисам ни нишанио, пуцао инстинктивно. пала и једна сврака која се зевзечила на кера па није обратила пажњу ко јој се мува иза леђИsrbijalov

питање за колегу из белома, оће ли ове џебане без корпице бити и надаље? мЛого ми се свиђа и то што је кружно затворена, а не у звезду.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Tomash
 Jel zna neko gde se može pazariti taj Belom bez korpice u granulacijama 10 i 8, u NS?

ssekir75
 е јебга сад, за нс не знам...Confused
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

Bond007
 Pitanje je isto kao kod Tomacha: gde nabaviti taj Belom? (ne mora biti NS)
Onaj telefon na njihovom sajtu niko ne dize Sad

belombeograd
 Na žalost nemamo veletrgovca iz N.Sada koji od nas uzima robu,ali koliko znam,beogradski Snajper distribuira robu po celoj Srbiji. Što se tiče BK patrona,proizvodićemo ukoliko se ukaže veće interesovanje,a imamo ih još na zalihama. Dobar pogled i srećna Nova godina.

ssekir75
 презаузет ловом на гуске, нисам се качио на форум поодавно. тај белом бк у 6 и 8 праши по гускама само такоPresrean колега је пуцао са корпицом и исто имао лепе поготке. јадац је што нисам нигде напипао метак од 36 грама о ком се писало да постоји, а волео бих да пробам и њега. ако је и он као и овај обичан од 32, онда немамо бриге...

Brka bez brkova
 On je bolji,ali kosta skoro 50 dindzi u maloprodaji ,ko talijanska dzebana. Zato ga trgovci i ne nabavljaju.

Milan__
 Bond,mozes na ovom sajtu.
Sajt : http://www.magnum...troni-21_3 Smile
Bog prašta,ali 30-06 nikad! Srbija

Ghost Hunter
 Vec duze vreme koristim Belom municiju sitnije granulacije i prilicno sam zadovoljan. Zanima me kako se pokazala municije krupnije granulacije ovogo proizvodjaca? Ako neko ima iskustva molio bih ga da kaze nesto vise o tome.

ssekir75
 ја преко 4,50мм нЕсам пуцо, тако да... Confused

canis aureus

ssekir75 kaže:

... премекана је. лоше искуство са гускама. док је белом само лупао по перју, мираж их је на истој висини обарао ко да је бофорс погодио. ...

NiĐe nEsam naiš'o na podaCi da je Belom sadE sa tvrđim "olovicama" Confused
A u upisima(citiranom i ostalim na ovoj str.) vidim drastiĆne promene što se tiĆe baš ove mundže i baš tvrdoće i baš lova gus'kI Confused
Zbunjen
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

canis aureus

Brka bez brkova kaže:

On je bolji,ali kosta skoro 50 dindzi u maloprodaji ,ko talijanska dzebana. Zato ga trgovci i ne nabavljaju.

Belom 47, B&P 73, RC 80, Shedite 90din Confused
cene su u BGu konkretno za granulaciju 4,5mm

Takođe me interesuju vaša iskustva sa Super B36
... čuo sam dosta pozitivnog!
Danas sam uzeo 4,5mm radi probe ... 'nako na pogled, popravili su se u exterijeru Yes nEsam ljubitelj "kružnog zatvaranja" al ajde
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

ssekir75
 е видиш друже канисе, ја баш јесам и не волЕм звезду (мислим на пертловање, да се звездаши не нађу увређеТи). јес да немам искуство као ти, али могу и ја да нешто волим или не волим Smile

елем, овогодишњи лов на гуске нам није мерило. јес било здраво ладно, али су летеле на висинама да су људи, у брзини и тренутном недостатку бољег, обарали и траповима (знам,знам... и мени да је неко реко тако слатко би га отерао у пи*ду материну да би се чешао, али јесте било тако. колега са 153 пунио редом, са задња 3 метка скинуо 2. а та задња 3 метка био је риов трап који сам му дао за свраке кад се враћамо. у брзини није ни видо шта гура у магацин). појединих дана мого си веслом да је омакнеш. ранијих година летеле су више, и по њима је белом само лупао, док је мираж рушио само тако. е сад, ако ћемо право, белом је 32 грама а овај био 36 или чак 38, не сећам се. т4. тај б36 нигде нисам видо, али набавићемо га већ Yes

AcaNik
 Има Крушик семи магнум од 40 грама. За 155 баш одличан меткић Smile Има га у свим гранулацијама за те велике птице.
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

ssekir75
 јес, има га у свим гранулацијама, али не и у свим местима Smile лако теби кад си у бг па можеш да бираш, овде људи богами то не могу него дај шта даш... а и тад је драње коже с леђа. обичан крушик 4,5мм 47 динараBesan срећа моја и њихова што ја идем почесто за ниш...Namigivanje

AcaNik
 Друже знаш да се увек можемо организовати да ти купим и пошаљем по некоме. Чини ми се да је овај 50 или 55рсд комад. Али добар меткић. Кружно затворен за разлику од неких других семи магнума.
Лепо се показао на гускама Smile
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

ssekir75
 ма то је за ПА мерак, где ја да форсирам тозу беспотребно... генерално мени није неопходно јер се снабдевам по нишу, али здравље од бога ако загусти некад... Odobreno

Ghost Hunter
 Da li je neko probao Belom bez korpice i kakva su iskustva?

ssekir75
 јесам ја. презадовољан сам и прелазим на њега кад је мокро. за суво картонце не дам низашта.

stefan092
 Данас сам ловио препелицу са Беломовим метком кал 16 пуњење 30г, какво разочарењењ! Толко је јако пуњење да ме два пута штитник обарача озбиљно ударио по прст, данце чауре је код сваког метка видно надувано, пертлованје исто лоше звезда код пар метака толико упала да сачма испада.
Zastava M70 6,5x57, Meopta Meopro 3-9x42
Zastava M70 8x57js, Holosun 403B
Zastava M75 12/70
Zastava M80 12/70
Fabarm ELOS B2 12/76
IŽ 58 16/70

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Rotweil Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 100 04.08.2023. 22:38
Municija kalibra 30-06 MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 115 15.11.2022. 22:30
Cheddite Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 18 09.10.2022. 23:40
Krušik municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 840 30.09.2022. 21:38
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,688,692 posete www.srbijalov.com