Ko zna možda će se predsednik okuraži i pojavi na nekoj ozbiljnoj televiziji da čujemo šta će pametno da kaže.Ovo je kao ,,ćutanje uprave,,.
U Vojvodini prilikom dodele lovišta nije bilo problema, osim što je bilo nezakonito i neustavno!!!!
Iako mu odluka Ustavnog suda jasna ipak ni Šormaz nije za poništaj dodele lovišta!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Sremac75 kaže:
U Vojvodini prilikom dodele lovišta nije bilo problema, osim što je bilo nezakonito i neustavno!!!!
Iako odluka Ustavnog suda jasan ipak ni Šormaz nije za poništaj dodele lovišta!
Izgleda da se još nije počeo petljati u svoj posao. Da jeste znao bi da ima gomila žalbi a i tužbi zbog oduzimanja boljih delova lovišta prilikom dodele od strane podobnih za LoSoVe.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Šormaz ne govori istinu kada kaže da nigde nema njegove izjave ko nije član LSS neće moći da upravlja lovištem, i da to nije tačno i da je dezinformacija!!!
Revija ZOV, strana 17, citat izjave iz Šormazovog intervjua: 'Onaj ko nije član LSS ne može da upravlja lovištem.'
Gospodin Šormaz bi trebao malo da osveži pamćenje, ili da demantuje ono što je revija ZOV prenela!!
LSV je ladno prihvatio obavezu da mi lovci iz Vojvodine moramo da platimo članarinu LSS-u, bez obzira i nevezano za to što moramo da platimo članarinu LSV-u!
Kada se sada udruže kuvar i konobar ima da bude žurka do jaja....od naših novaca.......samo što konobar mora paziti da mu ne ispadne sapun, jer odmah sledi šiber!!!!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Proverio sam dva puta koja sam pitanja postavio i evo odgovora koje sam dobio:
Pitanje 1.: Na osnovu čega (kojih zakonskih odredbi) temeljite Vašu izjavu datu u intervjuu jednoj reviji, kada je rečeno da onaj ko ne bude član Lovačkog saveza neće moći biti korisnik lovišta? Odgovor Šormaza: (parafraziram) To nije tačno, dezinformacija. Objašnjenje: Revija ZOV, intervju sa Šormazom, strana 17., citat: 'Onaj ko nije član LSS ne može da upravlja lovištem'. Ili je Šormaz ovo rekao, pa zaboravio, ili je revija ZOV pogrešno prenela? Da li je svestan težine te izjave?
Pitanje 2.: Vaša je izjava da ćete vratiti distribuciju lovnih karata u Lovački savez, što je izričito protivno Zakonu o divljači i lovstvu, gde je predvidjeno da distribuciju mogu da rade privredna društva; u vezi ovoga da li smatrate da bi isključivo ćerke firme lovačkih saveza trebale da rade taj posao kao monopol. Odgovor Šormaza: nije tačno, to je dezinformacija, nisam to rekao, svako ko je registrovan za distribuciju lovnih karata će moći da to radi. Objašnjenje: Na lovnoj oblasti Bačka je dao tu izjavu, a po svemu sudeći i na drugim lovnim oblastima, a izgleda i u savezu, na današnjem UO.
Pitanje 3.: Poznato je da je velika prašina dignuta oko smederevske skupštine,i oko odgovornosti bivšeg predsednika LSS i naročito bišveg i sadašnjeg predsednika SKupštine LSS Marka Tice. U Vašem intervjuu datom jednom dnevnom listu rekli ste da ćete (parafraziram) dogovorno povući sve prijave i tužbe koje su podnošene, što automatski znači da neće biti postavljeno pitanje odgovornosti onih koji su doveli LSS u trenutnu situaciju. Na osnovu kojih ovlašćenja želite da 'dogovorno' onemogućite utvrdjivanje odgovornosti? Odgovor Šormaza: Ne zanima me ko je koga tužio privatno. Objašnjenje: Protiv ondašnjih čelnika LSS su podnete prijave za kršenje Zakona o udruženjima gradjana, kako protiv Marka Tice, tako i protiv Zorana Popovića. Prijavu protiv Z.Popvića imamo objavljenu na naslovnoj strani portala.
Ja sam stvarno malo ostao bez teksta. Svaka čast gospodine predsedniče, pozdravlja Vas dezinformator!
Jeremija je tek priča za sebe, jer nije hteo da pročita citat iz revije ZOV gde je Šormaz izjavio to što je izjavio (ili je revija ZOV to izmislila?), a nije hteo da prolita sa obrazloženjem da neće da polemiše?!?! Bravo, uredniče, bravo... Samo niz dlaku, možda ti zatreba Šormaz u tvom biznisu, pa što bi ti polemisao?
Jeremija je majstor da protraći svaku priliku!
Sreca moja sto nisam gledao otpocetka,ali i ovo sto sam video bilo je sasvim dovoljno.Ako je ovo odgovor aktuelne vlade na vapaje srpskih lovaca,da se sredi stanje u savezima i lovstvu uopste,vatajte se ljudi stapova za pecanje.
Očigledno da ovde ima zalutalih koji idu u paru sa onim švabom. Ili je to postala nova mooda kod političara: slaži pa to je bar jeftino! Ako ne znaš odgovor , preskoči ga ili iskoristi onih nekoliko straNJskih reči koje ni sam ne razumeš , a bubao si celu noć i vežbao izgovor pred ogledalom , nameštajući značajne poze i grimase, ne bi li izgledao važno i upućeno.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻