Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Prepelica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Prepelica
Lala
 Valjda ćemo se konačno skupiti, već godinu dana padaju predlozi od članova foruma da se organizuje nešto ovakvo. Ja samo mogu da zahvalim domaćinima, LU Bečej i koleginici Huntinggirl1, što su nam izašli u susret i omogućili da se okupimo, a za atmosferu i raspoloženje ćemo se već sami pobrinuti Smile.
Da dodam, da mi je stiglo još par predloga, od još nekih LU, ali o tom potom.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavaplana
 ROFLLalo ti si covek u godinama pa tebi i pesacenje smeta a ne neka druga aktivnost.........

huntinggirl1
 idemo i tamo, samo da odgovara termin....
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

SUMO
 Lepo, pozdravljam druzenje - ali kad je guzva, tu dobrog lova na prepelice jednostavno nema.....

Inace, mnogi ce se sa setom i nostalgijom setiti ne tako davnog ``otvora`` na preleice od 16.7......kakvi su to lovovi bili....

petar
 [xhide]Kolega Sumo je u pravu za guzvu, ali vecina clanova dolazi pre svega na druzenje, a posle u lov...B)
[/xhide]
Just like old times!

Lala
 Napisah ja, da nije svrha okupljanja forumaša, da grupa lovaca sa Srbijalov portala udje u neko lovište, i da potamani prepelice. Cilj je upoznavanje ljudi, širenje kontakata, druženje i dobro zezanje. Lov je samo deo toga.
Ko hoće da dodje samo da bi otpucao nekoliko prepelica, promašio je svrhu dolaska.
Dobar lov nije samo odstrel, pamtim fenomenalne lovove, u kojima ja lično nisam odstrelio ništa, ali mi srce bilo puno.

roedeer
 Lalo, kakav je plan? Prvo kafana pa lov ili lov pa kafana? Grin

Theory is nice to think about; facts determine the truth.

alex
 Evo spremamo se za sezonu img835.imageshack.us/img835/2058/dsc00044lf.jpg

img585.imageshack.us/img585/9476/dsc00045q.jpg
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Boban
 Vidim dobra organizacija lepo izkombinovano,
Rodjo svaka cast tebi i nasoj koleginici i LU Becej,lep gest.Bravo 2

Boban
 Znaci Alex,ti si se opremio za pocetak sezone tako i treba B)
Prosle godine sam koristio za Prepelice metak Rijo 30 grama i mogu vam reci da se super pokazao.

DakiNS

roedeer kaže:
Prvo kafana pa posle toga kafana a lov , ma bice ga koliko hoces a ovakvih druzenja malo
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala

roedeer kaže:

Nemoj mi ta dva razdvajati! Grin
Razmišljam da susret bude radni: radilo bi se po sekcijama, tematski. U planu je jedna sekcija za temu 'Koja je najbolja temperatura piva' sa praktičnom demonstracijom znojenja flaše i merenjem brzine kondenzacije pune u odnosu na praznu flašu. iveli 4
Druga sekcija ima zadatak da obavi istraživanje u praksi na temu 'Najbolji odnos vina i kisele vode u špriceru, sa posebnim osvrtom na veličinu čaše'.
Vodje sekcija bi bili oni koji najduže izdrže na nogama iveli 2

Kao ekskluzivnu bi mogli da oformimo sekciju za organoleptičko ispitivanje domaće mučenice, uzorke donose učesnici.
Smeko
Naravno, sve ovo može posle lova, kad oružje bude u futrolama.

alex

Boban kaže:
Znaci Alex,ti si se opremio za pocetak sezone tako i treba B)
Prosle godine sam koristio za Prepelice metak Rijo 30 grama i mogu vam reci da se super pokazao.

Polako se opremam
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

corak
 Kad smo kod opremanja,ja sam danas uzeo ,,Capriolo'' 24g.Sta kazete za taj metak?

roedeer
 Mislim da nam treba i neko ko će biti zadužen za fotografisanje, ko ima dobar aparat i ko se u te stvari razume. Mislim da kolega Sheytan odgovara opisu, ne znam da li je na spisku? Ako grešim, izvinjavam mu se! I onda lepo otvorimo galeriju "druženjA forumaša" da se prisetimo ponekad takvih trenutaka...
Lalo, reaguj! Comp

Tema 'Susreti i druženje forumaša' već postoji! Mislim da svako treba da slika, ne može jedan čovek da postigne da bude svuda.
Srbijalov Admin Tim

Theory is nice to think about; facts determine the truth.

DakiNS

Lala kaže:

roedeer kaže:

Nemoj mi ta dva razdvajati! Grin
Razmišljam da susret bude radni: radilo bi se po sekcijama, tematski. U planu je jedna sekcija za temu 'Koja je najbolja temperatura piva' sa praktičnom demonstracijom znojenja flaše i merenjem brzine kondenzacije pune u odnosu na praznu flašu. iveli 4
Druga sekcija ima zadatak da obavi istraživanje u praksi na temu 'Najbolji odnos vina i kisele vode u špriceru, sa posebnim osvrtom na veličinu čaše'.
Vodje sekcija bi bili oni koji najduže izdrže na nogama iveli 2
Kao ekskluzivnu bi mogli da oformimo sekciju za organoleptičko ispitivanje domaće mučenice, uzorke donose učesnici.
Smeko

Kada već pomenu razdvajanje NEPRAVEDAN si kako možeš razdvojiti kolače sa tavana od tekućine
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

najic
 A sto samo pivo !! Lalo je mozemo mi koji pecemo svoju rakiju da ponesemo neku flajku na gradiranje ??Veselo 2

corak
 Kada i kako da potvrdimo dolazak u Becej?

Lala
 Sve će biti objavljeno na portalu, na ovoj temi, i na naslovnoj strani, u narednih par dana. Rok za prijavu je 25.07.
Ako imate neki predlog u vezi organiizacije, pošaljite na mail 

fotolovac
 Neću moći da dođem, pošto mi je rođendan 13.08 a i nemam graničnik na 2 metka u tubularnom magacinu..... Rodjendan lovac PfftiC

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,410,678 posete www.srbijalov.com