Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na Fazana

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na Fazana
amigo
 samo ovu imam za sad bice ih jos ako se i ova bude videla

arli
 Boga mi,danas je moja grupa ekstra prošlaB). Svi smo se namirili pre 11h, a kerovi su radili vrhunski. Po završetku klopica i sve rednoiveli Moraću sledeći put da ubacim neku sličku iz lova! PozBye

misa 71
 I kod mene u jučerašnjem lovu na fazanskog petla bilo je ekstra. Bez obzira na pojačan vetar koji je počeo mnda duva oko 09 č. kerovi su odlično odradjivali posao i nije izostao odstrel. učinač : 6 lovaca , tri pasa od toga dva odrasla poentera i jedno štene ženka poentera, 9 fazana . Naravno po dozvolo smo imali još pravo ali smo lov završili svi podmireni i naravno tri komada za naše počasne članove penzionere koje mi nikada ne zaboravljamo a nadam se ako bog da da i mi doživimo starost da će neko i naš poštovati !
Evo par fotografija iz jučerašnjeg lova .
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

misa 71
 Da napomenem u jučerašnjem lovu na fazanskog petla odstreljeni su različiti primerci -varijacija boje fazanskih petrova i to oni pravi ogrličari crveno braon boje ,tamno plavi kao i petrovi zelenkaste boje . Nikada do sada u mom lovištu nije bilo više oblika varijacija boje fazanskih petlova kao ove godine a kako mogu da visim po slikama i u drugim lovištima je slična situacija.

Aca iz Mp 153
 a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/318362_2079431952574_1448298121_31653885_1046724823_n.jpg
BEga

Aca iz Mp 153
 a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/319514_2079438792745_1448298121_31653890_1037281649_n.jpg
BEga

dr NM

Podunavac kaže:

dr NM kaže:
Danas je bio baš težak dan, ali rezultati nisu izostali...

Lepa slika kolega, a lep i odstrel.Bravo 2

Hvala, kolega, pozdrav!

Aca iz Mp 153
 Hvala Kolega Grin
BEga

fotolovac
 Krenulo je kilavo, bilo nas je malo a velik teren, zatim su počeli promašaji, ali je na kraju ipak sve došlo na svoje! Grin

img685.imageshack.us/img685/1517/p1260985cm.jpg
novi maskirni dezen....

img31.imageshack.us/img31/8373/p1260996cm.jpg

img207.imageshack.us/img207/8208/p1270029cm.jpg

@b@ne@
 Pozdrav kolege.................................

Danasnji lov je bio vrlo dobar........... Jutarnji mraz je malo je otezavao stvari ali je posle doslo sve na svoje..............

Vec oko 07-36 sam odstrelio prvog zeca........................

img705.imageshack.us/img705/3173/sdc10525e.jpg

za fazana smo malo duze gazili i trazili ga zbog mraza i hladnog vremena bilo je promasaja i dalekih poletanja ali na kraju je pao i prvi pevac..........

img408.imageshack.us/img408/4596/sdc10534t.jpg

ali zato cim su se polja pocela umivati suncevim zracima poceo je i pravi low za nas........
Krajnji ishod lova je bio grupa od 5 clanova odstrelila je 5 zeca i 5 fazana uz naravno dosta i promasaja :-))))))

img213.imageshack.us/img213/1160/sdc10540p.jpg

SVE U SVEMU BIO JE FENOMENALAN DAN I DOSTA JE UTISAKA ZA PREPRICAVANJA I DUGA SECANJA

PoSpavanjeSpavanjeSpavanjeSpavanjez svimaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nikola Vojinovic
 U Nisu je ispusteno oko 200 fazana za lov, fazani su prva klasa iz sopstvenog uzgoja, izvinjavam se zbog psovki u snimku ali odusevljenje je bilo ogromno! Inace sam ucestvovao u ispustu, ali nisam lovio...

img32.imageshack.us/img32/7585/ispustfazana1.jpg

Priroda, kerovi i lov!

Hunter forever
 Fotolovac imate prelepog psa!
marka Engleski poenter marka

nenad_franc
 ajde da i ja dam svoj doprinos ovoj temi Smile
nenad_franc priložio:
313083_2148949969891_1430594123_31788824_1900637991_n.jpg

fotolovac

Hunter forever kaže:
Fotolovac imate prelepog psa!

Hvala, ko ima lepu kuju, spreman je za parenje... ika

canis aureus
 Današnji dan bijade predivan za lov fazana!!
Mraz, inje, tereni, rad pasa ... MILINA pravaB)
-naravno, kad je sve tako, mora i uspešnog odstrela da bude!Yes

i42.tinypic.com/s3ftlg.jpg

-svi odstreljeni fazanski petlovi su iz "prirodne produkcije"! i moglo je odstrela biti i više zbog odličnog terena na kom se lovilo ali kad su namireni svi učesnici lova ... a doduše jednog i promašiKJaooo(biJo mi daleko a i Belom-ova 10tka za probu -sad i nikad više! ... možda bi bilo još razloga za pravdanje ali trenutno ne mogu da se setimGlavu o zidGrin)

iveli 3
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

aleksa
 Pre svega,cestitke svim kolegama koje su danas imale uspeha u lovu fazana,a onima koji nisu,vise srece narednih nedelja!
Prethodne dve nedelje nisam imao upise na ovoj temi ali to ne znaci da se nije islo u lov na ovu atrktivnu i lepu divljac,naprotiv.I prethodne dve nedelje i danas je bilo uspesno.Svi ucesnici lova,nas 7-11 svake nedelje uspevamo da se podmirimo i to poprilicno brzo.Prosecno vreme zavrsetka lova je oko 9:30 h.Uspeh svakog pojedinca je promenljiv iz nedelje u nedelju.Desava se da neko ne ispali ni patron,a neko drugi odstreli 3 petla.Sve se prilicno brzo desava ali je komunikacija,koordinacija i kao rezultat svega,disciplina na nivou jer onog momenta kada se odstreli broj fazana jednak broju ucesnika u lovu,isti se zavrsava.Za sada imam privilegiju da svake nedelje odstrelim makar po jednog fazana,uglavnom pokrenutog ili markiranog od strane svog pomocnika Bretona,prosetam,razgledam prirodu,ne umorim se puno i uzitak je pravi.
Sledece nedelje pocinje i lov na zeca tako da ce biti jos zanimljivije.

Negovan
 Komercijalni lov na Fazana LU ZEC V.POPOVIC
Negovan priložio:
dsc00257_1.jpg

misa 71
 Današnji lov u Starom Selu bio je predivan. Fazanske divljači u lovištu za svaku pohvalu Bravo 2

Lala
 Misa71, kod Slave nema da fali! Ja bio, probao, oni petlovi divljaci tamo kod njega, sve magistri za bežaniju! Treba biti dobar majstor, da im doakaš!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

miroslav79
 Evo i nas u danasnjem lovu zeca ni za leka al zato ima fazana
i43.tinypic.com/spjebt.jpg

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,913,069 posete www.srbijalov.com