Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: baikal 153

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
baikal 153
DESPERADOS

lovac001 kaže:

DESPERADOS kaže:
Ove godine je bilo bas lose , divljac se izvlacila i trcala na nogama tako da su kerovi imali dosta problema.Samim tim se i cokovi i municija razlikovala od ubicajene.
Ja sam skoro uvek pucao na vecim daljinama od 20 metara .RC metak .
Koji rc si pucao kolega

RC JK6 10 i 8 i super sam zadovoljan .
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

Sniper Hunter
 Hajde iz početka ,malo više tolerancijeAdmin Power

Lala
 Sniper, bio si za dlaku brži od mene! Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Cvele
 Haha... tolerancije(bar s' moje strane) uvek postoji... imam jedno pitanje, dali je komplikovano nastelovati gasni cilindar MP153-jke 12/76 da puca trap-24gr municiju? Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

sheytan
 Ne bi trebalo da je teshko! Tj., neke od samog starta mogu da pucaju i 24g, nekima je potrebno da se razrade malo, pa se "odvrtanjem"(zavrtanjem, kako ko voli) protoka gasova prilichno lako to moze poshtelovati!

Npr., ja na prepe pucam znatno slabije mechitje od trapa, i to radi za sve pare, tj. bez ijednog zastoja ove godine na cca. 300kom. Kad se zavrshi korishtjenje te slabije dzebane, vrati se(PRETHODNO U NEQ SVESQ UPISHESH KOLIKO SI KRUGOVA OKRENUO NA CILINDRU!) protok u "redovno" stanje, i dingospo! ika
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Sniper Hunter
 Ne diraj to dok ne razradiš pušku sa 100 metaka težih 0d 36g,i imaš uputstvo ne okreći više od 2 kruga regulator

sheytan
 Sniper, to za teze metke od 36g nema veze sa logikom, BR je dao na Loristu navodilo za uporabo Grin shta i kako(ima i razrada "na suvo"!). Npr., ja josh metka nisam ispalio tezeg od 34g iz nje, a sasvim je OK "razradjena", tj. moze da se puca i slabija moonicija od trapa, okrenuvshi samo 2 krooga u odnosu na 28-34g lovnu! B)
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Sniper Hunter
 Ja sam imao loše iskustvo sa slabijom municijom u početku a isto tako nekontrolisano odvrtao i zavrtao cilindar ,pa sam imao problema kasnije da sve dovedem u prvobitno stanje , sin nije dirao ništa i sada puca sve gramaže uz naravno redovno čisćenje

PS Cvele jesi kupio pušku?

Cvele
 Sniper, jos uvek nisam, ali se nadam da ce uskoro biti Smile I imam jos jedno pitanje, dali u Srbiji, gde i koja je cena(ako neko zna) moze da se kupi slug cev za MP153? Smile Pozdrav i hvala u napred Smile

DESPERADOS
 Trebalo bi da imaju vece prodavnice , a generalni uvoznik sigurno.
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Cvele
 Ok.... hvala ti, ako neko zna tacnije, neka napise Smile

Dalibor89
 Cvele pa ti kupujes Turcina PA ne ? Grin nisi bio nesto zainteresovan za mp 153, i kako sad odjednom 153 ? Smean

DESPERADOS
 Video covek sta je neunistivo ....B)
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Cvele
 Dalibore, hteo sam ja Turcina... ali jbg, ne kupujem je ja, jer jos uvek ne radim-studiram, pa ne moze da bude bas kako ja hocu... ;)

DESPERADOS
 Cvele , sve su dobre i sve pogadjaju licno imam MP153 a moje kolege imaju i Turske i nisam primetio neku razliku .
Sve je manje vise isto .
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Cvele
 Nije problem u tome, one pucaju, a ti trebas da pogodis, to je normalno, nego sto nema neko poverenje u Tursko oruzje, to je problem.

DESPERADOS
 Sve ce vise biti Turskih i Kineskih puski , samo da prodje neko vreme .
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Dalibor89
 ja kad sam kupovao PA bio je mp 153 i Turski neki za iste pare, ja kad sam video da pise na puski made in Turkey, odma sam se predomislio od nje. Grin bilo je i beretee i benelija ali za malo vise para. meni mp 153 je puskica samo takva za te pare takav kvalitet i vise nego dovoljan. mozda bude jednog dana promenjen za Beretu ili Beneli ali dotle ce jos da se napuca.Veselo

DESPERADOS
 Ma i Ja sam zadovoljan sa svojom MP153 i ispucalo se dosta patrona i radi kao doxa i nikad nikakav problem , ali mi se cena ne svidja a ona je 430 evra kod nas u Srbiji.
A nasi uvoznici je uvoze za mnogo manje para a nama nabili svetske cene iako ne dobijamo ono sto ide na zapad nego puske sa malim manama .
Zato kad se jednog dana promeni zakon i uvoz imacemo da biramo po prihvatljivim cenama kakve su svuda u svetu .
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Scorpion Hunter
 Osim loseg finisa,uzasno lose boje sanduka koja brzo bledi,loseg brunira, gubljenja rucice za repertiranje i krive nisanske sine ova puska vise nema ni jednu manu.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Baikal MP-153 vs MP-155 LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 421 02.06.2021. 20:08
Ruske bokerice "Baikal" (uopšteno ,svi modeli) LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 115 02.02.2017. 11:53
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,699,093 posete www.srbijalov.com