Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Logo, SRBIJALOV

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Logo, SRBIJALOV
Dule bub Trnava
 Lepo kolege, Jevticu ako moze da se odradi jadan logo i za mene, bilo bi mi drago da imam kao uspomenu, na clanstvo foruma Srbijalov. Osviracemo neku pesmu za uzvratHarmonika

Kile_
 i47.tinypic.com/34g93fb.jpg
Samo 300 i 4x4

Nikola M

Kile_ kaže:
i47.tinypic.com/34g93fb.jpg

Ovo mi se svidja od carbon folije aa?
Dobar Pogled
lovac

Kile_
 Da crni carbon... bilo mi je dosadno juce pa reko malo da se igram Smile
uradio u corely stavio pozadinu karbona u stampac istampao i sa preciznim skalperom tankim isekao Smile
Samo 300 i 4x4

veljko__
 Evo od mene nesto za nas najlepsi lovacki forum SRBIJALOV.Stari

Slikao sam ovo posle rucka,pojeo sam pet tanjira supe da bih nasao sva ova slova.
Nisam mogao na nadjem slovo (K) da bih napisao svoj potpis,pa sam se potpisao Velja__.
Nadam se da ce vam se svidet,ovo je od mene za forumiveli 3.Pozdrav svim forumasima.
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

bela
 jbg. veljko slovo k je bio u šestom tanjiruOdobreno
vižlan i terier

Neca92
 Grin hahahaha Svaka cast, Veljko! Verujem da nije bilo lako pojesti 5 tanjira super! Grin
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

veljko__
 Dosta je meni supe do kraja zivota.A slovo K nisam mogao nigde da nadjem ni u sestom tanjiru, ali dobro najvaznije se vidi.Grin

Srecom sto pecenje ne seku u obliku slova trebalo bi jedno 3 ili 4 ovalaHoemo joRaanjGladan.

Jank

veljko__ kaže:
Dosta je meni supe do kraja zivota.A slovo K nisam mogao nigde da nadjem ni u sestom tanjiru, ali dobro najvaznije se vidi.Grin

Srecom sto pecenje ne seku u obliku slova trebalo bi jedno 3 ili 4 ovalaHoemo joRaanjGladan.

Bravo veljko, od sad jedemo samo Srbijalov supu......Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Lala

veljko__ kaže:

Slikao sam ovo posle rucka,pojeo sam pet tanjira supe da bih nasao sva ova slova.
Nisam mogao na nadjem slovo (K) da bih napisao svoj potpis,pa sam se potpisao Velja__.
Nadam se da ce vam se svidet,ovo je od mene za forumiveli 3.Pozdrav svim forumasima.

E svaka čast, čoveče! Odobreno
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

veljko__
 Hvala Lalo i Jank.Za nasSrbijalov sve.

Jank

veljko__ kaže:

Predlažem da ova slika ide na naslovnu stranu SrbijaLova jer ovo samo govori o popularnosti ovog omiljenog lovačkog foruma....Kiss

Predlog je na opšte zadovoljstvo usvojen!
Srbijalov Admin Tim

veljko__
 Za mene je ovo najlepsi i najbolji lovacki forum,a osim samog foruma i kolege su odlicne.

BOJK

veljko__ kaže:

A ko bi drugi nego veljko, svaka ti cast druze pozdravSmile

veljko__
 Hvala BOJK.

Indjijanac
 nekoliko pločica sam juče pokupio od majstor jevtića pa ću ih poslati poštom,a jednu sam ostavio i kod Slave,ko velim da se nešalje poštom,on će videti Acu Veliku Planu pre,pa će mu datiSrbijalov
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Jank

Indjijanac kaže:
nekoliko pločica sam juče pokupio od majstor jevtića pa ću ih poslati poštom,a jednu sam ostavio i kod Slave,ko velim da se nešalje poštom,on će videti Acu Veliku Planu pre,pa će mu datiSrbijalov

Ako je među tim pokupljenim pločicama i pločica Slavko75, javi mi pošto nisam bio u mogućnosti da se vidim sa majstor Jevtićem a sa slavkom se ponovo viđam uskoro pa ću mu istu uručiti, ujedno se u Slavkovo ime zahvaljujem majstoru nad majstorima ....a Pivo će biti kada se vidimo...Kiss

I Jevtic
 druze pivo je stiglo a plocica je poslata indji radi isporuku
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

Jank

I Jevtic kaže:
druze pivo je stiglo a plocica je poslata indji radi isporuku

Uh dobro je da si se vratio....mislio sam da ćeš ostati tamo na Madagaskaru da njima bruniraš i popravljaš oružje....ili je tamo ostao tvoj dvojnik....HaHaHa

I Jevtic
 ma cuo sam za ovu amnestiju predsednika pa da se vratim od sad radim sve posteno
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Ekipe Srbijalov u sportskom streljaštvu LOVNO STRELJAŠTVO 95 17.03.2013. 23:29
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,685,720 posete www.srbijalov.com