Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Drugi pišu...

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Drugi pišu...
DakiNS

Sremac75 kaže:
Retko mi se desi da budem ovako zatečen!!!!! Confused

I zatučen
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

charuga
 zakleo sam se posle onih svadja i rasprava sa lalom da necu vise komentarisati ovakve teme ali mi Sormaz ne da mira...slusao sam ga malo a i gledao i mislim da je ova funkcija za doticnog prevelik zalogaj...ponasanje klasicno treceligaskog politicara,razvodnjavanje tema,demantovanje samog sebe..pausalni odgovori...malo se pogubio,sto kazu kod nas na selu kao mag..c u magli...daj Boze da gresim,da od ovog ispadne nesto,ali ako ne nadje nekog savetnika iz struke,postenog,pisi propalo....nije mi se svideo jos kad je promenio stranku,nemam lepo misljenje o preletacima...
ovog,ovako pogubljenog,ce zamenik pred. LSV-a da smota za jedno popodne...doci ce mu sam na klanje..pazite sta Vam kazem....
..............

Lala
 Postavio sam i još jedno pitanje:

Pitanje 4.: Ako kažete da vojvodjanska LU nisu isključena iz LSS, zašto nisu bila na Skupštini LSS?

Odgovor Šormaza: (parafraziram) ja nisam organizovao Skupštinu LSS, i ne znam ko je pozvan, mislim da su svi pozvani.

Objašnjenje: Ako zna da nisu isključena vojvodjanska LU iz LSS, zašto nije postavio pitanje ukupnog broja LU članova LSS na skupštini kao i pitanje kvoruma na osnovu tog broja!? Ako se ne varam, na skupštini LSS na kojoj je Šormaz izabran bilo je 113 predstavnika LU!!!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

mrwa22250

charuga kaže:
zakleo sam se posle onih svadja i rasprava sa lalom da necu vise komentarisati ovakve teme ali mi Sormaz ne da mira...slusao sam ga malo a i gledao i mislim da je ova funkcija za doticnog prevelik zalogaj...ponasanje klasicno treceligaskog politicara,razvodnjavanje tema,demantovanje samog sebe..pausalni odgovori...malo se pogubio,sto kazu kod nas na selu kao mag..c u magli...daj Boze da gresim,da od ovog ispadne nesto,ali ako ne nadje nekog savetnika iz struke,postenog,pisi propalo....nije mi se svideo jos kad je promenio stranku,nemam lepo misljenje o preletacima...
ovog,ovako pogubljenog,ce zamenik pred. LSV-a da smota za jedno popodne...doci ce mu sam na klanje..pazite sta Vam kazem....

A mozda ga je vec smotao,sta mozda 100%.A ta sveca kojom ce da trazi postenog savetnika iz struke,treba da svetli barem kao nextorch 9.
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

charuga
 i ti mislis da je smotan...??heheheh
..............

mrwa22250
 Ko sarma,kuvanje moze da pocne.Pitam se samo ko ce da zaprzi kad kuvanje privedu kraju?

Lala
 Hajde samo jedna molba: da izbegavamo karakterisanje bilo čije pa i Šormazove ličnosti. Ja bih voleo kada bi kritiku Šormaza dali sa argumentima - komentarišemo izjave, a ne pojedinca.

Meni je recimo jako simpatičan bio izraz 'Pravilnik o članarini', to je isto novitet, prvi put se čuje za takav Pravilnik. Samo ne znam da li se zapričao čovek, pa se zabunio, ili ozbiljno mislio?

Isto tako je prosto neodoljiva izjava, data u odgovoru na pitanje otkud političar na mestu predsednika, kada je g.Šormaz rekao otprilike: pa šta, kad Tito nije bio smetnja... itd... Ma milina! Grin
Ne znam samo da li je tu mislio na pozitivnu identifikaciju ili na negativnu konotaciju? Grin

Pošto je najčešće pominjana reč barem u prvom delu intervjua bila 'SKRINING', onda bih ja zamolio kolege koje su pratile intervju da i oni naprave jedan SKRINING izjava, ima tu još bisera.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

davorcalic
 Ja bih zamolio administratore ako mogu da postave neki link ili neku adresu gde moze da se pogleda taj intervju jer je očigledno veoma zanimljiv....i ja sam poslao jedno pitanje pa me zanima odgovor....ako su u mogućnosti ...da svi vidimo i čujemo u celosti a ne po neki interesantni deo....pa bi malo komentarisali.......
Žena mi Makedonka....ena Shock

Sremac75

Молио бих чланове форума да уметнички израз великог режисера, ни у ком случају не поистовећују са било којим актуелним дешавањем.
Свака сличност је случајна!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

chaki
 Vučić i Nikolić iz 2003-će bi STRELJALI Vučića i Nikolića iz 2013-te!

O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Evodija
 Kladim se da će posle Tomicinog fijaska na TV "PINK-lorist" sledeći gost biti KO? pa ON fazan.
Pa onda LSKiM........
Ta gostovanja režira pravi režiser ( Kuvar )
E onda će DŽeremija gostovati u LSV-u. Smean

DamirKS
 Veceras na tv-u, pa ako nekog zanima...

http://www.rts.rs...D0%B0.html
RAKIJA JE SPASILA VIŠE DIVLJAČI U LOVU NEGO SVA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA!

Sasa frrr
 http://www.avaz.b...vlju-macku

Acke
 Ne znam kakav je zakon u BiH, ali Crvena lista je međunarodna.

Ovo je možda najjači deo:
,,Iz LD "Divokoza" tvrde da ris ne podliježe Zakonu

Ivan Ababović, glavni lovovođa LD "Divokoza" tvrdi da ris nigdje u Zakonu o lovstvu nije spomenut tako da je dozvoljen njegov odstrijel.

- Da sam se ja lično pitao ne bih dozvolio da ga odstrijele. Po mojoj procjeni, to je odrasla muška jedinka koja je već duže boravila na tom području i ništa se sada ne može učiniti kada je već ulovljen - kazao je Ababović. ''

Ovo :...i ništa se sada ne može učiniti... bi malo trebali da pojasne.

Sve što u Zakonu o lovstvu nije pometuto, može se odstreliti... Ovo već deluje kao filovanje novinara, ali nikad se ne zna.

neca90
 http://www.vesti-...zdaricu-18

Sta ta "divna stvorenja" od pitbulova mogu,to je strasno...a isto tako strasno i zalosno je sto se u ovako ozbiljnoj situaciji prvo pokusava sa gumenim mecima!

Sasa frrr
 Velika steta, divna i jako ugrozena zivotinja.. a zasticena je i tamo gdje su je ubili..
Zakon o lovstvu federacije BiH

Član 16.

Stalna zabrana lova, u skladu sa «Crvenom listom», određuje se za sljedeće vrste zaštićene
divljači: vidra,ris, vjeverica, koka velikog tetriCenzurisano, mali tetriCenzurisano i njegova koka, koka šumske
jarebice, čaplje (osim sive čaplje), rode, labudovi, supovi – lešinari, orlovi, škanjci, eje, lunje,
sokolovi, nesiti, sivi ždral, jastrebovi, droplje, liske (osim crne liske), žalarke, prutke, muljače,
vivak pozvizdač, pomornici, galebovi, čigre, kirgiska sađa, sove, ronci, vranci, gnjurci, pljenori,
galica, čolica i galica crvenokljuna.

mrwa22250

Acke kaže:

Sve što u Zakonu o lovstvu nije pometuto, može se odstreliti... Ovo već deluje kao filovanje novinara, ali nikad se ne zna.

Kakav idiot,pise li u tom njihovom zakonu da nije dozvoljeno pucati u ljude pa ako ne pise,a ne pisepuc puc

Acke
 http://www.telegr...foto-video

Ovo je tek posebna tema. Ne za nas lovce, već za društvo uopšte.

ficha007
 Bogami ovo "Jeremijino kanabe" postalo popularno. Sve neki "aktuelni" gosti da ne kažem "grobari srpskog lovstva".

Još jedan čika je nekada imao svoj kanabe i gostio je tako, neke razne ličnosti našeg društveno-političkog života...ROFL
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

rokvic
 citam ovaj clanak o odstrelu Risa u BIH, i ne mogu se nacuditi, kolicini ne znanja , bahatosti , samovolje, pojedinih ljudi u pomenutom udruzenju....
OVo je velika sramota za sve lovce u BiH,, ali sto je najgore takvih ima i kod nas.....
molim administratore, da stave ovu vest na naslovnu stranu, kako bi svi mogli da vide i osude ovakvo ponasanje, jer samo ogradjivanjem od ovakvih stvari, i osudom celokupne lovacke javnosti,
moze se uticati na pojedine stvari....
A najgara stvar, je to ,sto jedan deo lovacke populacije cestita, i podrzava ove nesrecnike...
Drage kolege, ne dozvolimo da i nas, obicni ljudi,(ne lovci) ----svrstavaju u ovakve lovce , jer je za vecinu nas to velika UVREDA.. ...

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,376,787 posete www.srbijalov.com