Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lisica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lisica
darkon
 Hvala jos jednom svima.B)

aleksa
 Da i ja dam svoj doprinos temi.Lisac je odstreljen u subotu oko 17:30.Pre nego sto je dosa na puskomet,nekoliko puta se oglasio i to je prvi put u mojoj sestogodisnjoj karijeri da tako blizu i jasno cujem lavez lisca.
Nisam se nesto posebno kamuflirao,stao sam pored drveta iako vise volim da se popenjem na drvo ali u toj sumici nema nijedno zgodno za penjanje.Zanimljivo je to sto je naisao istim tragom kojim sam se spustio do tog drveta pored kojeg sam stao na dnu sumice.
Slikan je sutradan ujutro, pred odlazak na hajku lokalnog karaktera, telefonom i izvinjavam se na malo losijoj slici.

i52.tinypic.com/2j3i4ua.jpg

Dalibor89

Dalibor89 kaže:
img407.imageshack.us/img407/9134/dsc00026e.jpg

pozdrav lovci ewo ja sa malim zakasnjenjem na postavljanju slik. to je sa jucerasnjeg lova. pala jos jedna lija. i to kakvo je bilo vreme maglovito zamalo da nebude nista. B)

ewo da vam docaram jos malo. komp sam prodao pa zato nisam do sada pisao, ali je stigao novi. evo bio sam subotu i lija mi je dosla ispod ceke, normalno sa vabilicom sam je dovabio, onda odem sutradan u nedelju, bilo je jako maglovito. videlo se jedva na 100 metara, ali da je lija sedela no 100m pa nebi je video garant. bilo je vec oko 5 pa sam mislio da se pakujem kuci jos malo, ali odjednom ugledam lisca kako mi ide gu ceki, lepo se namestim za pucanje i sacekam ga da dodje jos malo i kad je dosao na 20 metara ja opalim i lisac pada ko zvecka, i naravno da sam sa vabilicom je dovabio.i to bi bilo to. a sad za 15 min krecem u u lov opet, pa ako bude srece vidimo se veceras sa lijom na forumu. Bye

Milos88-Ivanjica
 Dalibore i Aleksa svaka cast na odstreluBravo 2
LOV JE Passrbijaloviveli

arsa
 Bravo lisicari,svaka cast!!!
lovac Joca i Luka srbijalov

Browningbar
 Svaka cast kolege na odstrelu!Bravo 2Bravo 2Bravo 2
Pravo u centar!
srbijalov

petar
 [xhide]Cestitke koegama....B)[/xhide]
Just like old times!

darkon
 Svaka cast na ulovu.Bravo 2

BojanKG
 i ja se pridruzujem cestitkama,svaka cast Bravo 2
srbijalov markafazan

aleksa
 Hvala kolege!
Zao mi je sto samo vikendom i to ne svakim mogu da odem u loviste.Prethodne veceri su odlicne za cekanje,parenje je u toku,aktivnost maksimalna,opreznost minimalna,snega ima,vidljivost dobra ali obaveze ne dozvoljavaju.
Tek za 10-ak dana cu ponovo kuci pa u loviste ako ne bude lisica,bice kuna,ako ne bude ni kuna,nagledacu se ostale divljaci i naslusati pesme fazana dok polecu na drvo i meni dovoljno!

BojanKG
 i ako ne bude nista od toga bitno je druzenje i priroda Bravo
srbijalov markafazan

Browningbar

BojanKG kaže:
i ako ne bude nista od toga bitno je druzenje i priroda Bravo

To je najbitnije!B)Grin
Pravo u centar!
srbijalov

veskokv
 Ja sam uspeo samo sovu da dovabim na mene zamalo mi oci nije isterala! A lisicu ni da vidim dali ja to vabim lose neznam ali neodustajem videcemo il cu ostati bez ociju ili dobiti liju! Pozdrav!

Hunter forever
 Resio sam da se sutra probudim rano i da idem na ceku da probam moju prvu vabilicu,da vidim da li ce doci nesto...Podmlatkar sam i samo hocu da vidim lisicu nista vise

marka Engleski poenter marka

BojanKG
 Hunter forever,ako si resio srecno druze,pa i slike da vidimo Bye
srbijalov markafazan

Hunter forever
 Slike vabilice???

petar
 [xhide]Za podmlatkare je foto lov idealan, a ne postoji sezona lova ni lovostaj, samo odes i smes da lovis bilo sta od divljaci, bilo kada, bez dozvole ili bilo kakve dokumentacije...B)[/xhide]
Just like old times!

Browningbar

veskokv kaže:
Ja sam uspeo samo sovu da dovabim na mene zamalo mi oci nije isterala! A lisicu ni da vidim dali ja to vabim lose neznam ali neodustajem videcemo il cu ostati bez ociju ili dobiti liju! Pozdrav!

Zemljace, sledeci put ponesi neke naocare da se zastitis od napasti!GrinGrinGrinB)
Pravo u centar!
srbijalov

mirko knezevic
 I to ako moze night vision vesko.....Grin B)

Hunter forever

petar kaže:
[xhide]Za podmlatkare je foto lov idealan, a ne postoji sezona lova ni lovostaj, samo odes i smes da lovis bilo sta od divljaci, bilo kada, bez dozvole ili bilo kakve dokumentacije...B)[/xhide]

Tako cu se i zadovoljavati dok ne napunim 18 godina.A i u takvom lovu ima dosta lepih stvari i dogadjaja.

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 23
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,479
Najnoviji član: pwn

Poslednje vesti
ШАКАЛ ВАСА ЈЕ ИМПРЕСИВАН ПЛИВАЧ И МАРАТОНАЦ
JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O ORUŽJU I MUNICIJI: Rasprava će trajati do 20. ap...
46. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,612,493 posete www.srbijalov.com