Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Izložbe i utakmice pasa

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Izložbe i utakmice pasa
Vuki
 ikaAplauz

Marko_1986

dr NM kaže:
CAC Gornji Milanovac 2015

Kolkegs dali moze da se sazna nesto vise o psima na ovoj slici?
Dobar Pogled svim clanovima i posetiocima Lovac 1saita. Srbijalov

milenko0609
 Smotra i IUO za pticare
KD "CURUG" iz Curuga u saradnji sa Lu Stara Tisa Žabalj organizuje smotru i IUO za pticare 6.9.2015. Skup je u lovackom domu Treca Rampa u Čurugu u 7.č, kotizacija je 1400din, u cenu je uracunata ID KARTICA i ručak, za vise informacija pozvati milenka na mob 069/526-74-80
30-06,22-250,NOD,JOD,I BOG DA TE VIDI...

davorcalic
 I u Plandištu je jutros bio IUO ...ukupno 6 kerova,sudija Stevin Đurica inače po meni vrhunski sudija i veoma korektan čovek.... nije bilo rose,prepelica jako malo tako da su samo dva-tri psa imali marku.... a juče sam ujutro išao da prošetam kujicu ,čisto da vidim dal da je vodim ili ne i prvi put,od kako sam lovac,čuo sam prepelice i to u ne malom broju....čuo sam ja njih kao dečak,al od kad lovim,ne...čak sam i pitao ovde na forumu, ako se prepelice nečuju dali to znači da ih nema ili to nemora da znači.... a jutros ni traga od njih iako smo bili na drugoj tabli, svega par kilometara dalje.... Moja kujica,9meseci,pokazala je izuzetnu volju i izdrzljivost, mozdas je imala marku al nismo mogli videti ,podigle su se dve prepelice al kuja je bila iza nekog korova i nismo je videli...ove sezone nismo išli na prepelice a vidim da se nikome ni neide baš....
Žena mi Makedonka....ena Shock

milenko0609

milenko0609 kaže:
Smotra i IUO za pticare
KD "CURUG" iz Curuga u saradnji sa Lu Stara Tisa Žabalj organizuje smotru i IUO za pticare 6.9.2015. Skup je u lovackom domu Treca Rampa u Čurugu u 7.č, kotizacija je 1400din, u cenu je uracunata ID KARTICA i ručak, za vise informacija pozvati milenka na mob 069/526-74-80

Još jednom zovem sve zainteresovane da dodju sa svojim psima kod nas na IUO.

milenko0609
 Posle uspešno obavljene smotre i IUO, KD ČURUG organizuje LOVNO KINOLOŠKI KUP u saradnji sa Lu Žabalj - sekcija Čurug.
Kup se održava 20.9.2015, skup je u lovačkom domu u selu(Petra konjevića 35) u 5časova, kotizacija je 1000 din.(uračunat je i ručak za učesnike) prijave su primaju do 17.9.2015. pored ID kartice za psa potrebno je i dostaviti broj lovne karte kao i br oružanog lista. za dodatne informacije pozvati milenka na mob 069/526-74-80.

milenko0609
 Danas je bio Cac u Žablju,sve je proteklo super osim što sam lično oštećen za izvođenje jednog od moja dva psa.
Naime pse sam uredno prijavio pre par dana i uredno platio, kada je dosao red na nas, u razredu mladih sam imao muzijaka 11meseci, koji je bio u katalogu,ali nije bio na nekoj pomocnoj listi sudije, pa ga je ovaj preskocio, kada sam skontao odmah sam reagovao ali sudija Dusan Rodic je odg da ga on nema na listi, posle krace verbalne rasprave on je nastavio po svom, da bi na kraju ocenjivanja grupe rekao dovedi psa- ocenio ga odlicnim i to je to? Bruka i sramota, inace u razredu mladih je bio jos jedan pas iz žablja koji je uzeo titulu Prm. Posto sam alergican na nepravdu, pogotovo jer sam sa odvojio dan za ovu manifestaciju, obratio sam se org. I delegatu ali djaba bilo je kasno, po njima iako sam odmah prigovorio.
Da kazem da je doticni sudio deo 2 grupe(brdo nekih dobermana i rotvajera) i poprilicno im posvetio paznju a nas lovce, sto bi mi u Čurugu rekli OTALJIGO.
Iskusno su me odradili ali svaka škola se plaća,ubuduce cu znati!

don hose
 Milenko, za ubuduce

1.Uplatis (slikas telef uplatnicu, ako je slucajno izgubis)
2.Prijavis
3. Ako ne stigne potvrda o prijavi, na email, zoves telefonom i trazis da ti je posalju na email, nema nista rekla/kazla (i tu potvrdu uslikas)
3.Dodjes u kancelariju na dan izlozbe i pokupis svoju ocensku listu/br4
4.Cekas da te prozovu
5.Ima neregularnosti, pismeno zalba delegatu izlozbe kojeg salje Kinoloski savez Srbije (da napomenem da se podnosenje zalbe placa) napomena - nista rekla/kazla

Jedino mi nije jasno, ako si bio do kancelarije/ podigao sta treba (br i ocensku listu) koja se preda ili se nalazi u ringu, kako te nije prozvao. Nema pomocne liste, lista moze biti samo dopuna kataloga. Jel moguce da si nesto omasio od navedenog ? Frown

Ima sudija koji otaljaju posao, dok ima i onih koji odrade kako treba. Ako nas interesuje misljenje sudije, idemo i biramo izlozbu kod sudija koji su poznavaoci rase/dugogodisnji odgaivaci.
Budimo realni, ne moze svako svaku rasu da poznaje pa da je ne znam sta.
Zato specijalke, mada ni to nije merodavno Smile

Pozdrav,
Svako dobro
Elmer marka fazan

Jelen Lisica

milenko0609
 Don Hose,
Prijavu uradio u sredu za oba psa, potvrdni mailovi stigli, uplatnicu imao kod sebe, stigao na dan izlozbe, uzeo 2broja i dve ocenske liste, predao u ring, bio sam u katalogu ali nisam na njegovoj listi(pojma nemam koja je to lista? Sve sam uradio, prigovorio da je preskocio broj, ali djaba, sledeci put ako mise ovo ikad ponovi znam sta cu, Sacekusa za sudiju i pljasAngry
Šalim se naravno za "pljas"?
Nek mu je na čast, prosao me je besGrin

DakiNS
 Moje mišljenje je da si bio nepoželjan sa psom u ringu , nikakva pomoćna lista ne postoji . Katalog je merodavan !
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

don hose
 Bas amaterski uradjeno, ako je tako kako pricas.
Realno mogao je da te pusti u ring, a svakako drugom psu da da titulu Smile

Mada znam da se Zabaljci i Curuzani ne mirisu, pa je mozda na rasnoj osnovi GrinGrin (sala mala)
Mozda mrze sto im je predsednik Opstine Curuzan, hahaha

Mogao si doci u Kac, to ti je 30km, u nedelju bila izlozba. Sudio meksikanac, japanskog porekla Fujimoto. Kod nas nema namestanja. Odobreno

Od kojih pasa imas ?
Elmer marka fazan

Jelen Lisica

mihailo
 Dokle budemo imali KSS ovakav kakav je bice problema.

nidzamotocross
 Što pre shvatite da su izložbe običan vašar, biće lakše i vama i psima. Kao mlad odgajivač goniča, imao sam volju da svoje pse izlažem na izložbama po Srbiji najpre sa ciljem očuvanja autohtone rase 'Srpski Gonič', a onda i radi samopromovisanja i upoznavanja sa ostalim odgajivačima ovih pasa kao i sa lovcima. Odmah sam presečen na početku, sličnom nepravdom gde su moj pas (kasnije pas sa više titula) kao i kuja mog prijatelja (kasnije više puta među najlepšim psima izložbe - BIS) ocenjeni ocenom 4, samo da bi u razredu mladih pobedila kuja jednog odgajivača, koga neću da imenujem, koja je ličila na sve, samo na psa ne.

Od tada svoje pse vodim samo na izložbu u Leskovcu, jer smatram dužnost meni kao goničliji da u rodnom gradu pokažem šta imam, uz to iskoristim i da psa ocenim zbog daljih planova i to je to.

Izložbe pasa su postale jedno svratište lopova i prevaranata kako među sudijama, tako i među odgajivačima. Sramota za KSS. Preki Sud
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

milenko0609

milenko0609 kaže:
Posle uspešno obavljene smotre i IUO, KD ČURUG organizuje LOVNO KINOLOŠKI KUP u saradnji sa Lu Žabalj - sekcija Čurug.
Kup se održava 20.9.2015, skup je u lovačkom domu u selu(Petra konjevića 35) u 5časova, kotizacija je 1000 din.(uračunat je i ručak za učesnike) prijave su primaju do 17.9.2015. pored ID kartice za psa potrebno je i dostaviti broj lovne karte kao i br oružanog lista. za dodatne informacije pozvati milenka na mob 069/526-74-80.

dr NM
 Lovno-kinološki kup sa psima ptičarima Valjevo 2015; Irgo i ja III mesto

mihailo
 Doktore sta je sa ocenskim listama????????

dr NM

mihailo kaže:

Plasirani su dobili, evo moje...

mihailo
 dr NM,hvala na objavi.

dr NM

mihailo kaže:
dr NM,hvala na objavi.

Nema na čemu, pozz!iveli

mihailo

dr NM kaže:

mihailo kaže:

Plasirani su dobili, evo moje...

Nesto nije u redu sa ocenskom listom ako je ovaj pravilnik vazeci:

http://www.ksvns....hubert.pdf

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
parazitske bolesti pasa KINOLOGIJA 60 04.09.2020. 09:16
Ishrana pasa KINOLOGIJA 19 20.04.2019. 23:12
Obuka lovačkih pasa KINOLOGIJA 409 03.10.2018. 21:59
Trovanje pasa i prva pomoć KINOLOGIJA 68 06.05.2017. 23:31
Plašljivost i privikavanje pasa na pucanj KINOLOGIJA 38 03.01.2016. 14:55
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,626,908 posete www.srbijalov.com