Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na Fazana

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na Fazana
corak
 Kako lovite za dane praznika?Kod nas se izlazi danas i sutra....

Dalibor89
 img94.imageshack.us/img94/1565/dsc01326wg.jpg

Kod nas je juce bio predivan dan u lovu na Fazana, presli smo se jako lepo po lovistu. i to nam je bio poslednji izlazak na Fazana, sada samo iznositi hranu tokom zime i mozemo cekati lovnu sezonu uspesnu.B) Na ovoj slici ja jos nisam imao petla posto mi ne lovimo koku uopste od prosle sezone, napokon da ljudi skontaju da i mi ne lovimo. za nekih 15 minuta sam i ja odstrelio petla. i jos je trebalo da se kolega krsti jer je odstrelio prvog Fazana u karijeri. ali mu je bilo oprosteno jer je bio krsten prosle nedelje za odstreljenog zeca, pa mu je dupe jos plavo od krstenja.

DakiNS
 Danas sam lovio u komercijali. Banatsko Aranđelovo ima fantastične terene za lov fazana, šteta što je letos ogromna površina izgorela, ali i pored toga ostalo je lepih terena , prezadovoljan radom kuje kojoj je ovo prvi lov nakon 2 meseca pauze ,rezultat dobar, nas 8 ulovilo 24 fazana , bilo bi ih još više da se nisu dizali kada im priđemo na stotinak metara .
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

223rem

DakiNS kaže:
Danas sam lovio u komercijali. Banatsko Aranđelovo ima fantastične terene za lov fazana, šteta što je letos ogromna površina izgorela, ali i pored toga ostalo je lepih terena , prezadovoljan radom kuje kojoj je ovo prvi lov nakon 2 meseca pauze ,rezultat dobar, nas 8 ulovilo 24 fazana , bilo bi ih još više da se nisu dizali kada im priđemo na stotinak metara .

Moze neka slika jer je lov izgleda bio uspesan.

DakiNS
 Ma može evo slike dela ulova

DakiNS
 A bilo je i striptiza posle petnaestak kilometara šetnje

DJULE78
 Evo jedne fotogrsfije iz lova na fazana od prosle nedelje

aleksa
 Danas smo imali poslednji izlazak u lov na fazana ove sezone.Lov je zapocelo nas osmorica a zavrsilo nas sestorica jer su dvojica kolega demonstrativno napustili lov,srecom niko od nas nije uzrok tome.Bilo je prilicno mokro,a u par navrata je pocinjala susnezica.Fazani su se mahom izvlacili ali je ipak bilo odstrela i to 6 petlova.Ja sam imao vise srece od ostalih i posle promasaja prvog fazana,usledila su 3 odstrela prvim metkom.

Prvi fazan,patron Krusik Specijal BK, 3,0 mm:
i40.tinypic.com/208e9na.jpg

Drugi fazan,takodje Krusik Specijal BK, 3,0 mm:
i42.tinypic.com/30c7rza.jpg

Treci fazan,Krusik Specijal ali sa korpicom, 3,0 mm.Njega ne uspeh da nadjem u travi.
i39.tinypic.com/sexatl.jpg

alex
 Svaka cast kolega
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

DakiNS
 U petak sam ponovo bio u B.A. u lovu na fazana, lepa kilometraža pređena, vetar nam je duvao većinom u leđa pa je psima bio otežan rad , a petlovi matori divljaci bežali mnogo na nogama, tako da je nas petorica odstrelilo 12 komada. Ponovo me moja bretonka oduševila , iako sa malo iskustva znala je otrčati niz vetar na otvorenom delu pa se polako sa petljama vraćala prema meni,a na mestima gde su kanali sa trskom i stara pruga vredno pretraživala grmlje i trsku tako da je najveći deo ulova ona omogućilaPas

alex
 Svaka cast na odstrelu i svaka cast za psa stvarno svaka cast imate zlato u kuci

Sniper Hunter
 Čestitke Daki ti ga baš prašiš neumornoB)Grin

DakiNS
 Šta ću moram ko će dočekati , ali kako 1 avgustlovac

Lovac Stari
 img94.imageshack.us/img94/51/1040079.jpg
Imao sam tu priliku i cast da lovim u reviru gde je Predsednik nas admin slavaplana. Fazanska divljac u solidnom broju, sansu za pucanje imali su svi clanovi moje grupe.Fazanska divljac je cista prirodna reprodukcija, nije ih lako odstreliti jer ne daju keru sansu za marku u mesto. Organizacija kakva i prilici pravim domacinima i organizovanim drustvima. Ostale pozitivne detalje necu iznositi.
Bio je to nas prvi lov u ovom vise nego odlicnom lovistu gde se zna ko kosi a ko vodu nosi.
Dobar pogled.

alex
 Svaka cast na odstrelu 

DakiNS
 Stari sa tim pohvalama ništa novo nismo saznali , mnooogo bi se više iznenadili da si napisao da kod Slave nešto nije bilo u reduSmeko

Sniper Hunter
 Ih Stari kakve reponje B),čestitke lovcima i domaćinu Slavi

Jank
 Lepo ste vi lovili kod Slave, znam da lovišta u šumadiji i pored Velike Morave imaju dosta pernate divljači ali zašto opet lovite koke, ako su iz prirodnog priraštaja.....Frown
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

slavaplana
 Nisi pomenuo koliko ste srnece divljaci podigli za 3 sata lova u terenu koji ste prvo lovili????Bice bolje iduci put to je sigurno!!!!B)

Aca Velika Plana

Jank kaže:
Lepo ste vi lovili kod Slave, znam da lovišta u šumadiji i pored Velike Morave imaju dosta pernate divljači ali zašto opet lovite koke, ako su iz prirodnog priraštaja.....Frown

kolko se ja secam pusta se lov na koke prve i zadnje nedelje u Starom Selu ako se ne varam,radi regulisanja reprodukcije jata,a koka kod Slave ima ohohoho i vise nego mnogo! fazana je tamo malo teze ostreliti u brdskom delu lovista gde lete ko vrapci sa grane a moravski tu i tamo moze da se prodje! Smile eh kakve su to uspomene bile kad se setim svoje proslogodisnje grupe Smile a Slava ce dobro pamti mog cenjenog grupovodju Necu Zapca Grin Grin axaxaxa jel Slavo jel ti jos zadaje glavobolje! Grin Grin Jaooo

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,796,938 posete www.srbijalov.com