Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na Fazana

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na Fazana
slavaplana
 Nije vise grupovoda!!Car dolazi na sastanke!!!!

Aca Velika Plana

slavaplana kaže:
Nije vise grupovoda!!Car dolazi na sastanke!!!!

Grin smenise ga,dobro je ,manje ce te boleti glava! Grin

Jank

Aca Velika Plana kaže:

Jank kaže:
Lepo ste vi lovili kod Slave, znam da lovišta u šumadiji i pored Velike Morave imaju dosta pernate divljači ali zašto opet lovite koke, ako su iz prirodnog priraštaja.....Frown

kolko se ja secam pusta se lov na koke prve i zadnje nedelje u Starom Selu ako se ne varam,radi regulisanja reprodukcije jata,a koka kod Slave ima ohohoho i vise nego mnogo! fazana je tamo malo teze ostreliti u brdskom delu lovista gde lete ko vrapci sa grane a moravski tu i tamo moze da se prodje! Smile eh kakve su to uspomene bile kad se setim svoje proslogodisnje grupe Smile a Slava ce dobro pamti mog cenjenog grupovodju Necu Zapca Grin Grin axaxaxa jel Slavo jel ti jos zadaje glavobolje! Grin Grin Jaooo

Ako je tako to je u redu, u našem bogatom lovištu nikada nismo pucali na koke, to ostavljamo prirodi da reguliše brojnost, stare koke obično završe u kandžama nekog kobca ili budu plen lisica....Dešavalo mi se nekoliko puta da mi pas uhvati živu koku koja ne uspe da se izvuče iz nekog gustiša...
U svakom slučaju kod vas u vašem lovištu će pomoći malo i šakali ......Oi
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

tulipan
 img20.imageshack.us/img20/2755/picture1624.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us
Poenter-kralj polja

tulipan
 img534.imageshack.us/img534/5151/picture1609.jpg

Poenter-kralj polja

tulipan
 img254.imageshack.us/img254/3039/picture1613c.jpg

Poenter-kralj polja

tulipan
 img197.imageshack.us/img197/2739/33613165714133453637100.jpg

Poenter-kralj polja

tulipan
 img850.imageshack.us/img850/2619/16579018673726135132410.jpg

Poenter-kralj polja

tulipan
 img21.imageshack.us/img21/9650/73882163648040326913100.jpg

Poenter-kralj polja

DJULE78
 Svaka cast,prelepe slike!!!

klaja

tulipan kaže:
img197.imageshack.us/img197/2739/33613165714133453637100.jpg

Kolega koja je puska na slici?? Izgleda lepo koliko mogu da vidim.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

tulipan
 IZ 27 E cal.12,samo sto je jako lepo odradjena ;)
Poenter-kralj polja

Lala
 Evo snimka koji i jeste i nije za ovu temu: snimak o lovkinji Zorici Gligorijević, emitovan na TV Prva, emisija Explosiv. Inače Zorica je član našeg portala, nick Zorka (još samo da se malo aktivnije uključi u rad foruma)!
Ako sam dobro shvatio, snimljen je njen prvi odstrel fazana, i deo lovačkog krštenja.
Na žalost, naslov snimka pokazuje da je snimak na YouTube postavio neko od 'zelenih', ali to ćemo zanemariti!
[movie=youtube]5XjhuTgUFwg[/movie]
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

bela
 puna podrška za žene lovce sa moje strane . ja sam moju gospođu jedno vreme ubeđivaoda se učlani i ona ali bez uspeha,Angryali .... ništa na si lujer može i da uzvratiena a onda ništa od mog lovaROFL
vižlan i terier

tulipan
 img809.imageshack.us/img809/7993/31745429821896353648610.jpg

Poenter-kralj polja

stojkuki
 Ovaj reponja je postao prilicno gladan. Kasnije cu da mu izesem malo zrnevlja ....
To je jedan od onih koji me svako jutro svojim glasanjem bude. Imam u komsiluku dva tri komada ... Sreca njihova pa ih niko ne dira niti ce ih dirati.

Naime ovo je slikano u Novom Beogradu, Blok 70A. Majstori znaju gde da se nasele ...

U svakom lsucaju iznenadio me je danas kada sam krenuo na posao. Mrtav ladan na ulici, setka, nakratko je poleteo na prvo drvo kada sam prosao kolima, ali je zato potpuno iskulirao kada sam stao da ga slikam iz kola.

Fazan Majstor. Velemajstor.B)

MOHOMAX
 Evo malo lovackih video zapisa

http://www.youtub...ature=plcp

Kolega Mohomax moraš pisati latinicom, da bi se videli tvoji upisi!

Srbijalov Admin Tim

kimi

stojkuki kaže:
Ovaj reponja je postao prilicno gladan. Kasnije cu da mu izesem malo zrnevlja ....
To je jedan od onih koji me svako jutro svojim glasanjem bude. Imam u komsiluku dva tri komada ... Sreca njihova pa ih niko ne dira niti ce ih dirati.

Naime ovo je slikano u Novom Beogradu, Blok 70A. Majstori znaju gde da se nasele ...

U svakom lsucaju iznenadio me je danas kada sam krenuo na posao. Mrtav ladan na ulici, setka, nakratko je poleteo na prvo drvo kada sam prosao kolima, ali je zato potpuno iskulirao kada sam stao da ga slikam iz kola.

Fazan Majstor. Velemajstor.B)

Ako ga "snime" Kinezi završiće u loncu Hmmm
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

darkolovac
 Jeste da ovaj post nema veze sa lovom ali ima sa fazanima. Podjem ja danas na pecanje i dok sam prolazio kroz neku livadu na puticu vidim koku i oko nje gomila svraka i vrana, rasteram neko tu gamad i imam sta i da vidim 3 mrtva fazancica Sad Pipizdavitis sam dobio. One budale koje stavise svraku i vranu na listu zasticenih treba mu u dupe nabiti sve do jedne Shock Angry

marijan
 stigli nam fazani i polako pocinju da tumaraju atarom....iveli 2

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,370,873 posete www.srbijalov.com