Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Hajka na šakala Staro Selo-Velika Plana

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Hajka na šakala Staro Selo-Velika Plana
Lala
 Neverovatno je kakve sve ideje padaju ovim barabama na pamet! Grin Previli su mu ljute rane, i okitili ga tradicionalnom oznakom Srbijalova, za uspešan promašaj! Evo slike lisca, u krupnom planu (dvoklik za uvećanje):
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Unesrećeni mladoženja
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala
 Treba izbegavati ovu grupu ljudi, to sve ošinuto mokrom čarapom, majke mi! Opasni su po zdravlje, naročito po bešiku!Grin Jedan se mal' nije upišao od smeha!
Lala priložio:
dsci0051_1.jpg

DakiNS
 I konačno slika pravog lovca ako ga ne prepoznajete to je naš kolega Miša 71 (U poverenju Lalo ga hteo nabediti da je to njegova lovina)

DakiNS
 Imamo mi još Nindži. Lala Nindža

DakiNS
 Ili Lala PUNJAČ 'Labello' municije, u hamerrrrrles pušku, za 'Labello' lovca! Grin

Roze 'Labello' za ženke lije, plavi 'Labello' za mužjake lisce!!! ROFL
A ako promašiš lisa, onda trčiš za njim da mu 'Labellom' namažeš doope!!!ROFL

Indjijanac
 ma bilo je dosta šale i druženja,divljači,gostoprimstva a zamalo da zatražim vino od predatora jer sam od njega pomislio da je limun,neki su probali i delikatese koje do sada nisu,recimo zoki je probao kobasicu od nutrije i kaže da je extra,a posle je zasladio sa keltovim smokvama
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Sniper Hunter

DakiNS kaže:
Imamo mi još Nindži. Lala Nindža

ROFLROFLROFLZivioRodjoHoemo joGrinGrin QQ meni pa vi ste baš veseli bili!!!!

Lala
 Posle ove slike, nudim ostavku na mesto administratora, razmišljam da prestanem da se bavim lovom, da emigiriram na Novi Zeland...

Objašnjenje slike: stavili su me da spavam u krevetu ispod prozora, koji nije baš najbolje dihtovao, pa je polivalo po glavi, pa sam došao na ideju da stavim potkapu, i da tako spavam, ali skotovi su ćapili fotoaparat, i posle ga sakrivali, da ne bih obrisao slike! Džaba mi sad da objašnjavam, trenutak neopreznosti i ovi odmah koriste, i eto....
Samo čekam da se uključe i ona dva zloyeba (Sremac i Zoki)... Ugasio sam!

DakiNS
 E ovako se opremi za težak i naporan lov pravi indijanac Zoki - sušene smokve (dobavljač Kelt), i pljoska sa vatrenom vodom, za Winetoua!!! Grin

DakiNS
 E sada prosudite sami da li je polevalo sa prozor ili je možda u pitanju sado -mazoROFL

Lala
 Ma bilo je još cirkusa, ne mož' sve ni nabrojati.... Zoki je u saradnji sa Šestićem pokušao da patentira pranje glave rasolom, a njegovo oduševljenje kobasicom od nutrije nisam moga da snimam, jer sam se valjao od smeha!!!!

Indjijanac
 još će reći Lala da je u sobi najbolje grejao tvROFL
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

DakiNS
 Skreću me bre sa teme, Lala se ne hvali da je zaradio još jednu svadbarsku mašnu sa plavim minusima za liju, A svadbarsku mašnu sa zlatnom lentom i to veliku zaslužno je dobio naš kolega Arli za promašenog šakala ispratio ga kao mladence pucnjavom . Možda Lala ima sliku

Lala
 Mašnicu svadbarsku su mi dodelili nezasluženo!!!
Nemam tu sliku Arlija, Daki, ali imam drugu jednu, gde ti brižno, skoro očinski hraniš Alexa, da ne zanemoća Grin
Lala priložio:
dsci0048.jpg

Limun
 Meni stvarno dodje da Cry ali opravdanja nemam!Confused
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

alex
 Jojj kada gledam ove slike opet mi idu suze na oci kako je bilo dobro ovo moramo ponoviti.
Evo sta me je danas posetilo u prvom pogonu dok sam cekao sakala ili lisicu.

img853.imageshack.us/img853/9747/fotografija0206b.jpg

Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Lala

Limun kaže:
Meni stvarno dodje da Cry ali opravdanja nemam!Confused

Ako ti se štucalo danas, da znaš da smo te pominjali, a bolje da ne znaš u kakvom kontekstu!
POBEGULJO! Grin

Prave slike i snimci tek slede!

DakiNS
 Na dočeku sam bio ubeđen da sam na najboljem mestu sudeći po tragovima,ali izgleda da su lije tu organizovale grupne bahanalije pa posle otišle

alex
 A da ne zaboravimo da smo danas ucinili jos jedno plemenito delo.
Omogucili smo Slavinim ribama u jezeru da disu morali smo da probijamo led da bi ribice imale vazduha lovaclovacsrbijalovsrbijalov
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
TRAŽIM-NUDIM POSAO U OBLASTI LOVSTVA, ŠUMARSTVA, VETERINE SVAŠTARA 45 01.03.2023. 14:51
Sabatti kombinovane lovačke puške KOMBINOVANO LOVAČKO ORUŽJE 16 07.03.2022. 23:10
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci SVAŠTARA 1096 20.02.2020. 12:07
Cal. 20/76 iskustva i mišljenja! LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 169 15.10.2019. 19:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,629,143 posete www.srbijalov.com