vasa DND kaže:
Braco ovoj stranici nedostaju tvoja pisanija i slicice iz lova.
dobar pogled i mirnu ruku ti zelim
Koliko ja znam, Braca je spletom nesrećnih okolnosti ostao bez trobojaca. Nešto zbog starosti, nešto zbog vukova, na veliku žalost... Trenutno ima slovačke kopove, ali je rekao da ne odustaje od trobojaca! Želim mu svu sreću u tome i nadam se da će vrlo brzo da se javi ovde sa slikom nove nade!
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!
Bas mi je zao sto je to tako bilo i ostao bez kerova ja ga najbolje razumem(samo sto su kod mene bili vukovi u ljudskom obliku).
A sta je sa onomm zenkicom koju je dao tu u drustvu iz cinimi se poslednjeg legla kakva je ona na terenu.
Pozdrav i tebi i Braci
Ovo sam saznao iz jedne prepiske na fejsbuku sa njim. Bilo mi je čudno što je počeo da kači slike kopova, pa sam ga pitao gde su mu trobojci, tada mi je to rekao ovo što napisah gore i to je sve što znam. Bilo bi lepo da se javi i kaže nešto više, nedostaje baš-baš na ovoj temi.
Pozdrav i tebi!
Neco, ne plaši se, nisam prešao na Trobojne.
Moj brat, budući lovac, nabavio je pre par dana ova dva mališana koji dosta obećavaju. Tako da smo dobili u grupi još jednu srpsku rasu. Fali nam još Srpski Žuti pa da zaokružimo. ;)
''Kao ptica koja jebez krila, Srbija bibez goniča bila''
Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.
Mogu da ti kažem da sam počeo da gledam sa čuđenjem, pa vraćam gore da vidim da l' nije uleteo neki upis, a da ga nisam primetio.
Samo napred!!! Puno sreće sa njima i sa svim mladim nadama cele grupe, nebitno koje (ex-ju) rase !
Ne mogu da ga nagovorim da se registruje na forum, ali nateraću ga nekako, pa će i tema da zaživi jer ovi psi, ove rase, zaslužuju to.
Zahvaljujem se u njegovo ime, a od tebe očekujem da oživiš onu drugu temu. Stao si mi nešto.
Meni su malo sumnjivi ovi podaci...
Upadoše mi u oči ovih 34 štenca iz 15 legla Baraka, pa na grubo proračunah i za ostale. Prosek se hvata 3+- šteneta po leglu (bilo koje rase), što je malo čudno. Znam da se obično ne vade rodovnici za sve štence iz legla, ali opet je prosek veoma mali. Nadam se da nisam u pravu.
Podaci su provereni Neco. Ovo je tačan broj izdatih rodovnika za prošlu godinu. Sad znamo da je ovo manje od polovine ukupnog broja štenadi i legala u Srbiji. A imamo i slučaj gde se u leglu, u zavisnosti od volje budućih vlasnika ne vade rodovnici svim štencima, pa zato i tako mali prosek. Znam bar deset legala Srpskih goniča u okolini gde je vađen rodovnik samo za dva-tri štenca u leglu iako je okot bio 6,7 pa i više štenadi. Mene su zabrinule ove brojke, iskreno. Malo je...
Čisto da uporedimo sa drugim rasama - najviše je izdato rodovnika za Nemačke Ovčare (2959) a što se tiče lovačkih pasa, prednjači NKD (1980) pa NLT (1194) i Epanjel Breton (1151).
Pas je vizuelno dosta lijepo spakovan i stvarno lijepo izgleda, ali mislim da se nikad u potpunosti nije "očistio" tako da nema govora o šampionu. Ko ne vjeruje, neka pogleda na sajtu KSS spisak šampiona rase STG. Što se tiče imena Atos III, ne mogu da garantujem, ali prije godinu-dvije sam negdje pročitao da postoje tri različita psa istog odgajivača sa potpuno istim rodovnikom na pomenuto ime kod trojice različitih vlasnika. Ne mogu da se sjetim više detalja.
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?