Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Prepelica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Prepelica
staparac

DakiNS kaže:

staparac kaže:
probajte FETER ruski metak. 24g trap. za glinene g.je extra, barem meni a i za prepelice ce biti dobar. cena je veoma popularna 48din....;)
Kolega je li greska ono popularna cena 48 dindzi, pa to je duplo skuplje
uuuppss,ja se izvinjavam,naravno da je greska.480 din.je kutija ali samo u Kovilovu. Imam neke kolege iz S.Miletica koji tamo pucaju pa oni donesu. Meni u Somboru za isti takav metak trazi 26-27dinara.Confused

Cvele
 Au... onda je to veoma povoljno staparac Smile ja sam bio jutros, ali mnogo malo tj 4 prepelica sam nasao, nekoliko grlica i jednu srnu podigao s' legla.... dali ih nisam trazio na dobrim mestima ili sta je, ne znam Confused Frown
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

stevin
 Jos je rano za veci broj prepelica ili su jako razbacane po njivama!tek od sredine augusta treba ocekivati vecu brojnost!
Lisica

charuga

staparac kaže:

DakiNS kaže:

staparac kaže:
probajte FETER ruski metak. 24g trap. za glinene g.je extra, barem meni a i za prepelice ce biti dobar. cena je veoma popularna 48din....;)
Kolega je li greska ono popularna cena 48 dindzi, pa to je duplo skuplje
uuuppss,ja se izvinjavam,naravno da je greska.480 din.je kutija ali samo u Kovilovu. Imam neke kolege iz S.Miletica koji tamo pucaju pa oni donesu. Meni u Somboru za isti takav metak trazi 26-27dinara.Confused

ja kupio u snajperu,preko puta beogradjanke,22 dinara..
..............

corak
 Zna li se koliko ce nas biti u Beceju?lovacsrbijalovKolceiveli 3

Lala
 Još je otvoren spisak, za sada oko 30 lovaca. Neki, koji su hteli da dodju, još uvek nisu dobili lovne karte.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

corak
 U svakom slucaju,bice lepo druzenje....

Lala
 Naravno, videćeš! Smile
Dosta njih je na moru u to vreme, pa neće doći, ali me pritiskaju da napravimo nešto i u septembru. Videćemo.

Cvele
 Odlucio sam, municiju za prepelice ce doneti drug iz Bgd-a, tacnije iz Capriola, njihov trap metak, ispada dosta jeftinije nego ovde, a nadam se da nije los, sta vi mislite ? Confused

Sniper Hunter
 Prazne caure one crne od tog metka nisu lose za prepunjavanje smestim 34g sacme lako i lepo se zatvara,gotove metke nisam pucaoConfused

Sniper Hunter

Lala kaže:
Naravno, videćeš! Smile
Dosta njih je na moru u to vreme, pa neće doći, ali me pritiskaju da napravimo nešto i u septembru. Videćemo.

Ma mora da bude extra Lalo jer su Forumasi extra!!

corak

Lala kaže:
Naravno, videćeš! Smile

Odlicna ideja.Podrzavam maksimalno!B)

corak

Cvele kaže:
Odlucio sam, municiju za prepelice ce doneti drug iz Bgd-a, tacnije iz Capriola, njihov trap metak, ispada dosta jeftinije nego ovde, a nadam se da nije los, sta vi mislite ? Confused

Koristio sam ga malo prosle godine,ali nedovoljno da ga hvalim(vise sam pucao krusikom).Ove godine sam ga ponovo uzeo,pa cemo videti.Cena je ok.Nadam se da cemo biti zadovoljni.Smile

Djekic
 Ja sam izgleda zakasnio sa prijavom,jer nisam imao pristup netu a razumeo sam da je prijava do 27.06
Cekam nadlezni da odgovore da li mogu sada da se prijavim pa da se druzimo.
Pozdrav
Volim da lovim,moram da radim.

Cvele
 corak, i ja se takodje nadam Smile

Lala

Djekic kaže:
Ja sam izgleda zakasnio sa prijavom,jer nisam imao pristup netu a razumeo sam da je prijava do 27.06
Cekam nadlezni da odgovore da li mogu sada da se prijavim pa da se druzimo.
Pozdrav

Šalji prijavu, ime i prezime, JMBG, br. lovne karte, broj oružnog lista, i da li dovodiš psa ili ne.

vojkan
 Zao mi je drugari sto se necu mocu druziti s vama ali nemam mogucnosti dolaska u Srbiju,lep provod za sve ucesnike lova i triput ura za naseg komesara Lalu!
Ja sam Lovac s juga cevka mi je duga!

Lala
 Neka, neka, sledeći put neka drugi neko izigrava komesara Grin
Ima dana više nego kobasica, valjda će i još neko da podmetne ledja, pa da organizuje nešto slično. Slava je zalegao zimus, za hajku, ja sad za prepelice... Ko je sledeći? 

Podunavac
 Sledeći je Sremac i ekipa iz B. Palanke, pošto su dobri sa rukovodstvom svog LD. Ima Braca Piškać da nas dočeka i ugosti ko rođenu braću. A i treba, koliko smo ga izreklamirali na sajtu. Samo mora da požuri, dok je na slobodi.ROFL
Tri prsta 2Kolce

Sremac75
 Vidiš da je avanzovao u LSV!Angry
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,472
Najnoviji član: David N

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,766,915 posete www.srbijalov.com