Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Srpski gonič

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Srpski gonič
lovac_1
 Hvala, hvala obojici!!!
Svako dobro Vama!iveli
Petrovic Radovan

nidzamotocross
 Sta ti je zivot.. Danas me je jako jako pogodila vest da mi kerusa ima tumor. Cry

Tumor se nalazi na genitalijama i to u unutrasnjosti kanala, s tim je i mogucnost uspesnog odstranjivanja hirurskim putem ravna nuli, i previse rizicna. Nervozan

Toliko muke i rada sa njom, godinama, vezao sam se za nju, i bas sada kada treba da lovim sa njom, onda me zadesi ovo. Sreca u nesreci je sto je ostavila potomstvo, i nadam se da ce stenac da bude ravan njoj.

Jos mi odzvanjaju reci veterinara "Budi srecan ako pozivi jos malo". Cry
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

veljko__
 E j***** CryCry
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

sg-bog26

nidzamotocross kaže:
Sta ti je zivot.. Danas me je jako jako pogodila vest da mi kerusa ima tumor. Cry

Tumor se nalazi na genitalijama i to u unutrasnjosti kanala, s tim je i mogucnost uspesnog odstranjivanja hirurskim putem ravna nuli, i previse rizicna. Nervozan

Toliko muke i rada sa njom, godinama, vezao sam se za nju, i bas sada kada treba da lovim sa njom, onda me zadesi ovo. Sreca u nesreci je sto je ostavila potomstvo, i nadam se da ce stenac da bude ravan njoj.

Jos mi odzvanjaju reci veterinara "Budi srecan ako pozivi jos malo". Cry

Glavu gore, dok je nas bice i pasa!

Često se lovac vrati iz lova praznog ranca, ali punog srca, jer se naslušao pjesme goniča! Veselo

nidzamotocross
 Kolega, dodje mi da zaplacem.
Najbolje znas kako je to kada se vezes za nekog psa. A ova veza je neraskidiva. Cry

sg-bog26

nidzamotocross kaže:
Kolega, dodje mi da zaplacem.
Najbolje znas kako je to kada se vezes za nekog psa. A ova veza je neraskidiva. Cry

Znam druze, znam...Frown
1991. godine mi je stradao prvi pas kojeg sam imao, zenka srpskog gonica. Dana kada je stradala trebalo joj je jos tri dana da napuni 10 mjeseci. Imala je jak potencijal i bila je isforsirana na terenu. Pocela je goniti sa 6,5 mjeseci a do stradanja je gonila mnogo, mnogo puta. U danasnje vrijeme mnogi psi ne odrade do trece godine toliko. Par puta je lisicu gonila po sat vremena samostalno. Par dana prije stradanja samostalno je podigla i gonila zeca oko 40-min. Ali eto, zla sreca... Meni je tada bilo 14 godina i dan danas je nisam zaboravio. I necu nikada.
1994. godine mi je stradao posavac koji je tada imao 2,5 god. Pred njim do tada odstrijeljeno 5 lisica i jedan zec i sve je samostalno odradjivao...
1995. godine sam nabavio ponovo zenku srpskog gonica i ona je jedina koja je kod mene uginula od starosti. Dan danas drzim njene potomke. Jednostavno sam se pomirio s tim da je tako sa gonicima. Svaki lov i svaki trening je rizik... mora se ici dalje...Pas

Često se lovac vrati iz lova praznog ranca, ali punog srca, jer se naslušao pjesme goniča! Veselo

veljko__
 Bas tako,mora se ici dalje.Pas

duskodugousko
 Zasluga dvojca srpskih gonica sa fotografije, Ciska i Vidre, u sezoni 2012/2013. Pas
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

duskodugousko
 Iz drugog ugla. Psi su bili malo nervozniji pa su i fotografije nastale na brzinu.

PEZ
 Svaka cast kolege Odobreno
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Predator

duskodugousko kaže:
Zasluga dvojca srpskih gonica sa fotografije, Ciska i Vidre, u sezoni 2012/2013. Pas

Svaka čast Dule! Većina lovaca se hvali ulovom i fotografiše se bez pasa, a svi mi znamo da je ulov bar 70% njihova zasluga. Neka ti naredna sezona bude još uspješnija i pjesma glasnija bar za jedno grlo! iveli

Sasvim prirodno

DakiNS
 Dule je redovno izveštavao o svojim uspesima.Čestitka uspešnim kolegama i da iduće sezone poduplate broj.Bravo 2
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

veljko__
 Svaka cast Dule.

sg-bog26

duskodugousko kaže:
Iz drugog ugla. Psi su bili malo nervozniji pa su i fotografije nastale na brzinu.

i47.tinypic.com/2ly34sx.jpg

Iskrene cestitke na uspijesnoj sezoni i izvanrednom radu pasa, da se i dalje tako nastavi!Odobreno

zoranp
 dule bravo za ekipu!!Bravo 2Bravo 2
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

ilija 9
 dali znate ko ima stene srpskog gonica na prodaju starosti do 4m

duskodugousko
 Hvala kolege! I mi se nadamo još uspešnijoj sezoni koja nam predstoji a za dva meseca očekujemo pojačanja,pa će sledeću sezonu Cisko i Vidra ganjati lisice zajedno sa svojim potomcima.

duskodugousko
 Evo snimka sa utakmice pasa goniča "Kup pobednika" za ljubitelje goniča.

http://youtu.be/2...

nidzamotocross
 Lep snimak. Ali steta sto je vetar pokvario utakmicu. Kada se pogodi da je lepo vreme, kisa padala dan pre utakmice, pa stala negde pre ponoci, jutro bez vetra, teren sa divljaci, e onda je utakmica prava stvar gde svaki pas dostigne neki plasman. Ovako je nezahvalno jer pas nekad ima vise srece nego neki bolji od njega. Odobreno

veljko__

duskodugousko kaže:
Evo snimka sa utakmice pasa goniča "Kup pobednika" za ljubitelje goniča.

http://youtu.be/2...

Odlican snimak.Odobreno

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Obuka goniča za lov na zeca KINOLOGIJA 464 31.05.2018. 09:45
Srpski Žuti Gonič KINOLOGIJA 133 06.03.2018. 23:53
Srpski Trobojni gonič KINOLOGIJA 731 11.06.2017. 04:00
Posavski gonič KINOLOGIJA 363 25.01.2017. 15:05
Planinski gonič Alpinac KINOLOGIJA 313 13.08.2015. 20:28
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,377,741 posete www.srbijalov.com