Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Izbor prve puške za početnika!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Izbor prve puške za početnika!
Miroslaw

kimi kaže:

Sir-Miroslaw kaže:
Za nekih stotinak jevreja ima da se nadje zastavina M70 i to u besprekornom stanju, koja isto moze sasvim odlicno da odradi posao u lovu na sitnu divljac.

Zar M70 nije karabin !!??
http://www.srbija...rowstart=0 itanje

kimi

Sir-Miroslaw kaže:

kimi kaže:

Sir-Miroslaw kaže:
Za nekih stotinak jevreja ima da se nadje zastavina M70 i to u besprekornom stanju, koja isto moze sasvim odlicno da odradi posao u lovu na sitnu divljac.

Zar M70 nije karabin !!??
http://www.srbija...rowstart=0 itanje

http://www.srbija...ead_id=383Comp
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

Scorpion Hunter
 Postoji i karabin i sacmarica M70.
Sacmarica M70 je izasla posle kopije Belgijanke. Bye

bojant
 Vec imam jednu zastavinu polozaru 12/70 , proizvedena je krajem sedamdesetih ili pocetkom osamdesetih, uglavnom pitacu oca kada je kupljena , prije nego sto mu je otmem i prebacim ovamo u Svedsku. On je otisao 2-3 puta u lov sa njom . Kasnije je koristio malo jedan njegov prijatelj . Puska jako dobro izgleda, cijev unutar kao sunce,nije rasklimana, jedino su sarafi na pusci osteceni prilikom rasklapanja puske. Malo je i metal ogreban na glavi puske, naravno sa godinama i kundak je malo izgreban itd. Za ovu pusku sam dosta vezan jos kao djecak. Iz nje sam ispucao nekih 200 metaka onako lutajuci po sumama trazeci sirotu crvenkapicu ne bih li je izbavio od zlog vuka.Koliko sam ja provalio cini mi se da su cijevi cok i polu cok.
Interesuje me ko u srbiji radi najbolje komplet reparaciju sacmarica:bruniranje ,zamjena sarafa, neutralisanje ogrebotina, mjenjanje udarnih igala itd. Imam nekoliko fotografija, pa cu ih okaciti ovdje ubrzo cisto da vidite o kojoj se tacno zastavinoj polozari radi i kakvog je kvaliteta.

Sniper Hunter

bojant kaže:
Vec imam jednu zastavinu polozaru 12/70 , proizvedena je krajem sedamdesetih ili pocetkom osamdesetih, uglavnom pitacu oca kada je kupljena , prije nego sto mu je otmem i prebacim ovamo u Svedsku. On je otisao 2-3 puta u lov sa njom . Kasnije je koristio malo jedan njegov prijatelj . Puska jako dobro izgleda, cijev unutar kao sunce,nije rasklimana, jedino su sarafi na pusci osteceni prilikom rasklapanja puske. Malo je i metal ogreban na glavi puske, naravno sa godinama i kundak je malo izgreban itd. Za ovu pusku sam dosta vezan jos kao djecak. Iz nje sam ispucao nekih 200 metaka onako lutajuci po sumama trazeci sirotu crvenkapicu ne bih li je izbavio od zlog vuka.Koliko sam ja provalio cini mi se da su cijevi cok i polu cok.
Interesuje me ko u srbiji radi najbolje komplet reparaciju sacmarica:bruniranje ,zamjena sarafa, neutralisanje ogrebotina, mjenjanje udarnih igala itd. Imam nekoliko fotografija, pa cu ih okaciti ovdje ubrzo cisto da vidite o kojoj se tacno zastavinoj polozari radi i kakvog je kvaliteta.

Imaš našeg kolegu sa foruma sjeftić on radi sve navedeno na oružiju nalazi se u KG

Scorpion Hunter
 Iz Zastavine sacmarice M70 sam ispalio svoj prvi metak iz vatrenog oruzja jos kao dete.Dosta sam vezan za tu pusku. Zastavine polozare su odlice puske: Belgijanke, kopija Belgijanke i model M70 sve ostalo je slabijeg kvaliteta kad su Zastavine sacmatice u pitanju...
Neznam samo koji model-tip puske je Zastava iskopirala i napravila M70 to bi mogO Tebra Canis Aureus da nam rekne on je tata za taKe stvariiveli 3

solaja
 Nasao sam jednog ruskog proizvodjaca oruzja, a da nikad nisam cuo za njih. Sta vi mislite o tom oruzju, za pocetnika ili za vec ustaljenog lovca, i dali se to oruzje moze kod nas naci?
http://www.tulatskib.ru/HTML_a/ohota_...rod_a.html

Ja sam upoznat sa TOZ i Baikal ali za ovu fabriku nisam cuo.
Oko gadja, kundak pogadja B)

canis aureus

solaja kaže:
Nasao sam jednog ruskog proizvodjaca oruzja, a da nikad nisam cuo za njih. Sta vi mislite o tom oruzju, za pocetnika ili za vec ustaljenog lovca, i dali se to oruzje moze kod nas naci?

MC je vrh ruskog oružarstvaYes
i sigurno si čuo za MC jer i na ovom forumu je dosta pisano ...
I mislim da bi rado voleo da posedujem baš jednu MC recimo 110ConfusedGrin
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

solaja
 Ajao, boze kako nisam to video. MC pa kod mene u grupi ima jedan covek MC poluautomat starije proizvodnje Znam za MC.
Oko gadja, kundak pogadja B)

Scorpion Hunter

canis aureus kaže:

solaja kaže:

MC je vrh ruskog oružarstvaYes
i sigurno si čuo za MC jer i na ovom forumu je dosta pisano ...
I mislim da bi rado voleo da posedujem baš jednu MC recimo 110ConfusedGrin

Tebra MC nije samo vrh Ruskog oruzarstva vec je u svetskom vrhu...
Nebi se ljutio da mi neko pokloni jednu 110 moze i 111 nebi mi smetalo ni malo Grin

bojant
 Juce sam prvi put poslao 3 fotografije zastavine polozare kao sto sam obecao, da ih admin postavi ovde. Koliko dugo vremena treba admin da to ubaci ovde?????????

DESPERADOS
 Kolega sta ce ti admin , sam postavi slike na forum .
Imas vise opcija a evo jedan predlog gde ces da postavljas svoje slike :

www.photobucket.com

*
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

bojant
 Mislio sam da se slike prvo salju adminu i da on sodlucuje da li slika moze da se postavi ovde. Hvala
bojant priložio:
bojant-33.jpg

bojant
 Nadam se da se jasno vidi o kojoj se zastavinoj polozari radi.

bojant

bojant kaže:
Nadam se da se jasno vidi o kojoj se zastavinoj polozari radi.
bojant priložio:
bojant-11.jpg

bojant
 Jos jedna slika
bojant priložio:
bojantt.jpg

bojant
 I jos jedna i to je to Smile
bojant priložio:
bojanxxx.jpg

bojant
 Da napomenem jos jednom , puska je proizvedena krajem sedamdesetih ili pocetkom osamdesetih godina. Da li neko zna o kom modelu je rijec i kakav je kvalitet ove polozare.

Scorpion Hunter

bojant kaže:
Da napomenem jos jednom , puska je proizvedena krajem sedamdesetih ili pocetkom osamdesetih godina. Da li neko zna o kom modelu je rijec i kakav je kvalitet ove polozare.

Pozdrav drugar ja posedujem istu pusku. Puska je odlicnog kvaliteta, pored nje imam i TOZ34 po iskusvima iz lova zastavina polozara moze dalje da odstreli divljac od toz34 bez obzira sto su istog kalibra 12/70. Cevi hromirane nije neka klasa puske ali za stotinak evra kolika im je sada cena verujem da nema bolja puska za te pare. Garantujem da ne moze da joj pridje ni jedna od ovih novih Ruskih i Turskih koji se prodaju po nasim prodavnicama. Videvemo dali ce neka od njih trajati 40 i neku godinu kao sto traju zastavine polozare vidjao sam ih stare i po pola veka...

DESPERADOS
 Ma sta joj fali svaka je dobra , samo da je cev ocuvana a ostalo manje vise .iveli...
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Izbor štenaca KINOLOGIJA 78 22.05.2014. 00:18
Izbor kalibra LOVCI POČETNICI 460 14.10.2013. 13:59
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,693,351 posete www.srbijalov.com