Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lisica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lisica
MilanAzanja

aca kaže:
cestitam milaneBravo 2 kojom sacmom je odstreljena lisica?el je ovo pored lisice tvor?pozdrav
Hvala najlepse drugari.Lisica je ostreljena sa dvojkom baskijeri i pelagri .A pored Lije je Kuna Beleica ostrljena je sa iste ceke .B)

Neca92
 Svaka cast, Milane!!! Bravo 2
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Browningbar
 Cestitke Milane!Bravo 2Bravo 2Bravo 2
Pravo u centar!
srbijalov

Hunter forever
 Cestitke na ulovu Milane.
marka Engleski poenter marka

BojanKG
 Svaka cast na ulovu Hoæemo još
srbijalov markafazan

dreger
 Drzim terijere od 1989,jamario sam i lisice i jazavce dok sam bio mladji i imao sa kim.Vec 10ak god.ne jamarim.Imam drugare kojima je na jamarenju lisice nastradao ker,licno je i meni nakon nekoliko dana od povreda na jamarenju velikog lisca uginula zenka terijera,tako da ker moze da nastrada i od lisice.Sad nikada ne bih pustio dobrog kera u rupu na jazavca,na cisto lisicju rupu da imao sam psa koji je davio lisice u rupi,znaci dok prokopamo do njega,lisica je mrtva,imao je IUO,utakmice+prirodna jamarenja lisice.Znaci tog psa nisam nikad pustao u prirodnu rupu na jazavca i nikad ne bi,jer bi 90%nastradao.Kad su lisice u rupi od jazavca najbolje je pustiti ne jako ostrog psa da ih istera napolje,dok lovci cekaju sa puskama,lakse i za ljude i za pse a nista manje zanivljiv lov.

Hunter forever
 E pa to je ono upravo o cemu se radi.

Neca92
 Mom kumu je ranjeni vepar ove godine u lovu pocepao dva kera, jedan je preziveo (bio je 3 puta usivan) ! Posle svakog usivanja preko noci je lizao ranu i kadao konce, i tako dva puta zaredom! Drugi je na licu mesta ostao, vepar mu je bukvalno ''prosuo" creva! el to treba da znaci da vise nikad ne treba da vodi kera u lov na vepra???!!! Ne razumem KoTuKoga
Hunter forever, neka se na ovom zavrsi jer ne bih da ulazim u dalju raspravku...! Ocigledno nam se misljenja ne poklapaju sto se terijera i jamarenja tice, pa je najbolje da se i na tome zavrsi.... B) Svako drzi odredjenu pasminu u zavisnosti kakav karakter i temperament psa voli, i za sta mu taj pas treba (za koju vrstu lova) ! Mislim da sam ovim sve reko! Bye Bye Bye ZivioRodjo

Hunter forever
 Neco i ja ne zelim da ovo predje ni u kakvu raspravu.

aca
 e to je drugarski sto ste sada napisali lepo ste sprecili prepucavanje i svadju koja nikom ne treba bravoBravo 2

Neca92
 B)B)B)Živeli 3

janjicazanja

Lovac Stari kaže:
img10.imageshack.us/img10/5265/dsc02473iu.jpg
To otprilike izgleda ovako. Mada ponekad vise lici na rudarenje. Ali kada je pas unutra vredi se pomuciti.
img403.imageshack.us/img403/8/dsc02476m.jpg

Pravilo foruma je da se predstavimo u temi za to "Predstavite se"
Srbijalov!
Admin Tim!

janjicazanja
 e to su pravi lovci na lije
Pravilo foruma je da se predstavimo u temi za to "Predstavite se"
Srbijalov!
Admin Tim!

MilanAzanja
 Pravi lova na lisice je lov sa ceke sa i ili bez vabilice.Mislim da nemoze da se poredi ni sa jednim lovom .
MilanAzanja priložio:
11535_105528699458647_100000045532528_152432_4009186_n.jpg

Hunter forever
 Ni lov jamarenjem nije los,samo sto je OPASAN. Pozdrav neco

Neca92
 U ove rupe sa poslednje dve slike ni ja nebi pustio terijera... Radi se o kamenitom terenu gde kopanje nije moguce... To je vec rizicno! Uvredjen Pozdrav i tebi, Hunteru! Bye

canis aureus

janjicazanja kaže:
e to su pravi lovci na lije

e JBG!! ja nikada jamario nisamConfused a taman sam pomislio da sam lovac ...Vrlo tužan

MilanAzanjaB)Bravo 2

Jank
 Nebi kopao za dva brda karamela....a koliko vidim kolege kopaju za jednu liju....zvaćemo ih kada budemo pravili kuću....uvežbani ljudi za kopanje temelja.....Pivo i klopa na moj račun i za terijere obezbeđujem hranu koju žele.....Živeli 3
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Jank

MilanAzanja kaže:
Pravi lova na lisice je lov sa ceke sa i ili bez vabilice.Mislim da nemoze da se poredi ni sa jednim lovom .

Ovo je lov....sedneš i čekaš ako danas ne dođe doći će sutra ili jednog lepog dana....samo strpljenja molim...Kuca
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Hunter forever
 Kod mene ima jedan majdan koji vec godinama neradi.Tu je skroviste raznih zivotinja tacnije ima svega sto se nalazi na prostoru naseg lovista.E tu ima dosta rupa koje su kamenite tj.u rupama se nalaze stene.NIko nikada tu nije pustao kerove niti ce jer je to veoma rizicno ker se lako zaglavi.

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,485
Najnoviji član: WildHunter

Poslednje vesti
Врело лето широм Европе узело данак: Жега проÑ...
Једним метком одстрелио два шакала
OBAVEŠTENJE ZA SVE KORISNIKE LOVIŠTA NA TERITORIJI AP VOJVODINE
Od 17 lovišta u Vojvodini samo u lovištu kod Subotice divlje svinje nisu zaražen...
Инструкција корисницима ловишта у циљу спреч...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 24.07.2026. 15:50

Godinu dana od kad nam nema našeg DakiNS😭😭😭😭😭.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловиштиÐ

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

68,224,295 posete www.srbijalov.com