Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na Fazana

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na Fazana
Djurovic Djordje
 Kod nas u Čačku se otvara 28.10., a sutra idemo da pustimo 70 fazana iz volijere... sto se tice municije koristim 10 ili nesto sitnije za fazane i odlicno se pokazala... Grin

DamirKS
 Takodje i kod nas se otvara 28.10.,Po godisnjem planu gazdovana moze se odstreliti: zec 310 komada u najvise 4 izlaska, a fazan 1376 komada u najvise 6 izlazaka... Pozdrav Grin
RAKIJA JE SPASILA VIŠE DIVLJAČI U LOVU NEGO SVA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA!

miomirkica
 Jedan dobar dan u lovu i kod nas u Cupriji
miomirkica priložio:
dsc00432.jpg

mica.jovanovic@gmail.com

miomirkica
 Odmor uz dobro pecenje
miomirkica priložio:
dsc00433.jpg

mica.jovanovic@gmail.com

miomirkica
 Neko mora i da radi...Smile
miomirkica priložio:
dsc00434.jpg

mica.jovanovic@gmail.com

miomirkica
 Konacno rucak...
miomirkica priložio:
dsc00435.jpg

mica.jovanovic@gmail.com

miomirkica
 I nakraju je ipak bio dobar lov...
miomirkica priložio:
dsc00436_2.jpg

mica.jovanovic@gmail.com

bogoljub
 Današnji dan je bio veoma težak svi smo bili mokri a nismo imali svi ni lovinu.Ali treće poluvreme je bilo fenomenalno.Gladan
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

IZ BAIKAL MP 153 ASTOR
 Kod nas lov pocinje 21.10.12 tj sad u nedelju jedva cekamo... Sve cestitke kolegama koji su vec bili ove sezone u lovu na fazane... ;) srbijalov
BRETON I NL TERIJER

pavlepavlaka
 kod nas lov na fazana pocinje 4.11.2012
А у руке Мандушића Вука биће свака пушка убојита!

lakistrike95
 Dobar pogled svima koji danas love i puno uspeha, mi cekamo jos jednu nedelju pa krecemo, sezona pocinje 28.10. fazan

DamirKS
 Mi takodje cekamo 28.10. Dobar pogled
fazan
RAKIJA JE SPASILA VIŠE DIVLJAČI U LOVU NEGO SVA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA!

golf071
 Jedva cekam0 28.10.fazanfazanfazan

golf071
 Dobar pogled svima koji love danas.fazanpas 3

arli

golf071 kaže:
Dobar pogled svima koji love danas.fazanpas 3

E pa hvala kolega, mi danas otvorili sezonu. Fazana ima,ali dan je baš bio topao pa je kerovima bilo malo teže da rade,a i vegettacija je još uvek velika. Ništa bez mrazaGrin.
Pao je jedan peevac-matorac,al nisam kući da pstavim sličku.

sukic
 Ikod nas pocinje 28 a do tadaiveli
Dragoljupe

darkolovac
 Pozdrav kolege, imali neko da moze da ponudi komercijalni lov fazana u centralnoj Srbiji, cene itd...

SUMO
 Kolega,
komercijalni lov na prirodne fazane mozes imati u Lapovu, Markovcu i slicnim lovistima.
Na zalost pred nama je jedna katastrofalno losa sezona kada je lov fazana i zeca u pitanju. Duga i ostra zima, gadna susa i paljevine ucinile su svoje. Mnogi lovci su juce bili razocarani, jer divljaci jednostavno nema.
U vecini lu lov treba skratiti a na mnogo mesta i prekinuti do sredine novembra.

Ja sam po tradiciji lovio prve nedelje u Obrenovcu, fazana je bilo iznenadjujuce dobro.

Aca Velika Plana
 Sumo bas kao sto si rekao komercijala u Centralnoj srbiji ima u Lapovu takodje i u Markovcu i Novom selu na zajednickom terenu,tj zajednicki je poligon na oko 500 i vise ha,s tim da ja lovim u Novom Selu,komercijala je bila sada u subotu,lovci su zadovoljni,ostreljeno je 9 fazana,s tim da je podiguto preko 70 fazana i skoro na svakog pucano,al nece svakog oko! Smile Grin cena je 11 evra fazan,33 evra zec,15 evra ulazak u loviste.
mogu samo da kazem da sada od fazana nema nista dok se ne spusti bar 7 dana temperatura i mrazevi ne kenu,mnogo se izvlace pesacenjem jer su tu izrazito samo divlji fazani bez unosenja fazanskih pilica. POZZ

Lala
 Nema fazana, a nema ni zeca.
Ono fazana što se pusti iz volijere može da posluži u lovu samo ukoliko se pušta 'pred pušku', inače, lisice i šakali potamaniše te kokoške što ne umeju čestito da beže.
Mi smo juče na par mesta u lovištu nagazili na iskidano perje, a nismo videli skoro ništa od fazana!
Slažem se sa Sumom, da će ovo biti godina za zaborav, ali i za nauk. Ko nije pripremio fazane za puštanje, može da se slika.

Pred nama je izgleda lisičja godina, a o šakalu da ne pričamo! Jedan naš kolega u Baču je za nepuna 2 meseca, prema poslednjem izveštaju, odstrelio 16 lisica i 4 šakala, ali džaba, koti se gamad brže nego što lovci mogu da regulišu broj odstrelom. A ostala divljač nestaje na očigled! Znam da su u nekim LU i LD počeli ozbiljno da razmatraju obustavu lova (zeca treba hitno obustaviti, a fazana redukovati). Potpuna zabrana lova je kontraproduktivna, nek lovci budu u lovištu, ali da se ratuje sa predatorima. Rekao bih da je situacija na mnogo mesta takva, da zahteva urgentne mere!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 23
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,380,972 posete www.srbijalov.com