Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Prepelica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Prepelica
slavaplana
 Ja otvara u Sredu!!!!!

Lala
 Ima ih, kolege, provereno na terenu danas, ima ih daleko više nego prošle godine.
Ako se po jutru dan poznaje, ova sezona bi trebalo da bude jako dobra.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

vasa DND
 Kako je ohotnik napisao RC je savrsenstvo samo ga za sada nema u prodaji,mozda ga bude kasnije.Sto se tice trap i skit municije ja je nebih koristio vec lovacki patron samo.
pozdrav
kude nadje taj rec

petar
 [xhide]

Lala kaže:
Ima ih, kolege, provereno na terenu danas, ima ih daleko više nego prošle godine.
Ako se po jutru dan poznaje, ova sezona bi trebalo da bude jako dobra.

Lalo, provereno je to odavno, ima nas koji smo svakodnevno u ataru...;)[/xhide]
Just like old times!

misa 71
 Kolege lovci evo i ja se jutros upisah u lovu na prepelice . Kako je pocetak i prvi izlazak mogu da kažem da ovde kod mene ima solidno prepelica . Lep jutro ,toplo i malo vlažno , već pri dolasku čuje se oglašavanje prepelica . Lovio sam sa kujom - poenterka ,puška naravno Bereta S55 , miraž patroni LITE GAME 30,5 gr. promera sačme 1,9 mm.

a evo i neka fotografija od danas lovac Pas
misa 71 priložio:
7_6.jpg

I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

misa 71
 evo jos jedne fotografije Pas
misa 71 priložio:
2_44.jpg

mirko knezevic
 Alal vera Miso,lepe fotografije,verujem da je i lov bio lep.B)
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

fotolovac
 Divno, konačno da neko probije led, ja ne mogu dočekati nedelju!

Cvele
 Ja takodje jedva cekam nedelju Osmeh a mozda i u subotu puste Vebanje
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

misa 71

mirko knezevic kaže:
Alal vera Miso,lepe fotografije,verujem da je i lov bio lep.B)

Tako je Mirko lov je bio prelep .Ovde kod mene u LU samo nas nekoliko upraznjavamo ovaj prelepi lov na prepelicu sa pticarima.B)

corak
 Blago vama!Kod nas zabrana jos na snazi!!!Besan

stojkuki
 Juce sam poslom bio u Stigu i okolini V. Gradišta u obilaski nekih njiva, i moram da primetim da smo poterali dosta prepelica. Uglavnom su ili u kukuruzu pored strnista ili u soji. Ima ih dosta, zaista lepo ...

Milos88-Ivanjica
 I ja sam bio juce na terenu da izvidim stanje,i mogu reci da se cuju na sve strane.Jedva cekam nedelju da krene lov...Vebanje
LOV JE Passrbijaloviveli

slavaplana
 ja sam lovio juce ujutru i popodne mogu vam reci da su oba izlaska bila dobra!!!
prepelica ima u solidnom broju pa su i kerovi lepo radili narocito pre podne dok je bilo vlage!!!
Ocekujem sutra jos bolji lov a za vikend takodje!!kod mene se lovi sredom,petkom,sub i ned.imamo takvu odluku na upravnom odboru sto je po meni sasvim dovoljan broj izlazaka!!

duka92
 Zdravo svima ja sam juce obilazio jednu malu strnjiku odusevljen sam radom moje keruse .Tek sto sam uso u strnjiku mozda 50 m stane u marku iz punog trka kad sam kreno da prilazim LISICA skoči ispred nje i krene da bezi ova moja ko gonic krene za njom i laje ko luda. Posle par metara staje opet u marku prilazim i dizem prepelicu posle nekih 200 metara dizem jos jednu prepelicu srce mi lupa oce da iskoči od zelje za njima .Sve u svemu zadovoljan sam jedva cekam da pocne sezona kod nas Smile

veskokv
 Ja sam sinoc cekao lisice u polju i kao i obicno opet nista! Ali zato prepelice su pevale svoju poznatu pesmu pa sam uzivao slusajuci je! Kod mene ove godine nije otvoren lov na prepelice iako ih ima dosta zbog cega neznam Confused
Jednom poenter,zauvek poenter!!!Kucasrbijalov

misa 71
 Pozdrav druže Vesko .Bye
Ja danas nisam izašao u polje ali sam se čuo sa mojim lovcima i rezultati su ovog jutarnjeg lova na prepelicu izvrsni što mogu da potvrde i kolege drugari lovci iz Požarevca . iveli

najic
 Kod nas od jutros mrsavo poletelo oko 30 palo 10 ali dobro bice bolje . Pozdrav .

Sremac_Mika
 Srce mi se cepa dok citam ove vase postove! I ja bi u lov na prepeliceVrlo tuanVrlo tuanVrlo tuan

corak
 Gde u Vojvodini moze da se ide u komercijalni lov na prepelice?

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,407,692 posete www.srbijalov.com