Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Engleski špringer španijel

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Engleski špringer španijel
pavlepavlaka
 citao sam u lovackim novinama o spriger spanijelima i vrlo mi se svidjaju ja bih rekao da bi najbolja u lovu kombinacija bila sprinegr spanijel i epanjel breton ja mislim da bi u polju radili zajedno kao sat sta mislite?? B)
А у руке Мандушића Вука биће свака пушка убојита!

DakiNS

pavlepavlaka kaže:
citao sam u lovackim novinama o spriger spanijelima i vrlo mi se svidjaju ja bih rekao da bi najbolja u lovu kombinacija bila sprinegr spanijel i epanjel breton ja mislim da bi u polju radili zajedno kao sat sta mislite?? B)

Mislim da ti nije dobra kobinacija jer bi se preklapali u radu. I breton i špringer rade sve s tom razlikom što breton još i markira
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Loki
 I ja mislim da špringer i breton ne bi bili dobra kombinacija. Ako treba nešto kombinovati, pre bi to bila kombinacija špringer-poenter. Mada mislim, da je najbolja kominacija ova sa slike, ako uspem da postavim.
Loki priložio:
aaaaa5.jpg

draganpe
 img829.imageshack.us/img829/3212/dscn0229a.jpg

img15.imageshack.us/img15/2182/dscn0232y.jpg

img814.imageshack.us/img814/3595/dscn0228p.jpg
i40.tinypic.com/2m6sqb4.jpg

Loki
 Drim tim za sledeću sezonu.
Loki priložio:
a-tim.jpg

Boban
 Loki druze,prelepi psi samo napred Bravo 2

Loki
 Hvala Bobane, evo još jedne da ušarenimo stranicu.
Loki priložio:
aaaa2.jpg

Loki
 I još jedna iz skorašnje arhive.

Loki
 Evo malo da probudim ljubitelje ove rase.

huntinggirl1
 svaka čast, jako lepe slike, a i pas Bravo 2
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

Loki
 Hvala Sanja. A evo danas uvežbali komandu "NA DESNO RAVNAJS"!!!

Boban
 Pozdrav Loki,sarenite se tako i treba samo napredBye

Loki
 Tačno je. Dobro si čuo. Pre nego što se odlučiš sa kojom rasom, ili rasama, ćes da loviš, moraš se dobro raspitati o njihovim vrlinama i manama. Jer ne postoji idealna rasa. A najbolje je da narednih godina, pošto si ti mlad dečko, gledaš na terenu kako koja rasa radi, pa onda da se odlučiš. I na ovom forumu je mnogo napisano o svim rasama, pa i to može da ti bude od velike koristi. Eto, ja na primer, više od 20 godina sam lovio posavskim goničima, a sad sam prešao na špringere. Iz dana u dan me sve više oduševljavaju, tako da će taj "prelaz" biti na duge staze.

Loki
 Evo dokaza da i špringer po nekad ume da markira. Ova "marka" je trajala više od pola sata.

DakiNS
 Loki a da on nije uvežbao spavanje otvorenih očijuGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Loki
 Ma kakvo spavanje, čim je ostala sama u dvorištu, usledio je žestok napad na kavez. Srećom po papagaja, žice su izdržale prvi napad, a posle sam ga ja odbranio.

SUMO
 Loki,
nisam ni gledao ovu temu. Od kojih su ti pasa springeri?

Loki
 Pozdrav Vlado, kuju u sredini sam nabavio u Loznici, a roditelji joj vode poreklo iz Srbobrana, odnosno Uba. Stenci su njeni, iz legla sa sinom od Derby Perleza. Levo je muzjak, desno zenka. Sad sam je upario sa kerom, poreklom od Vasova, i ocekujem stence ovih dana. Moj tel. je 065-642-0300, pa mozemo da se cujemo, da malo razmenimo misljenja.
Loki priložio:
111_4.jpg

SUMO
 Samo da te ispravim. Od Srbobrana je Lacikina odgajivacnica iz P.Skele Smile.
Cujemo se sutra, srdacan pozdrav, imas lepe pse. Ovaj muzjak prvi sa leva bi trebalo da je ili od Belog Grofa ili slicno.

Loki
 Znam da je Lacikina linija od Srbobrana. Otac od kuje u sredini je njegov pas, samo sto je ona oštenjena u Loznici kod Pavića. Čućemo se sutra pa ću ti reći preciznije. A ona se danas oštenila. Imam pojačanje od 4 mužjaka i 4 ženke.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Engleski seter KINOLOGIJA 1168 13.09.2017. 21:05
Engleski Poenter KINOLOGIJA 2771 24.04.2015. 19:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,619,529 posete www.srbijalov.com