Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Sajam u Osijeku

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Sajam u Osijeku
mrwa22250
 opa,lovac na Jelene,prezime nebitnoOdobreno
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

klaja
 Juče po ideji burazera Podunavca a realizaciji Mb bb,mene i opet Podunavca organ.skup drugara lovaca,bilo i forumaša kao i uvjek. Skup u Bijelom Brdu u lov.domu,naše rodno selo. Posle doručka,kafe i velike doze smeha kreće se na sajam u Osijek. Upada nas 17 nasmejanih ,neupadljivo. Odjednom nastaje guzua,kroz sajam odjekuju zvuci u obliku zemo,brašo,srbo itd. Sajam dosta mali a takva i ponuda. Ponešto se kupilo i slikalo,opet kroz zafrkanciju. Povratak u lov.dom,komentari,ručak i druženje uspelo. Slike sutra a valda će i kolege okačiti i napisati. Zahvajujem se svima koji su došli a oni koji nisu bili da dodju sl. godine obavezno.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

davorcalic
 A moj kumara,Čeda,jel bio.... dogovarili se da dođemo ali spopade me teren....
Žena mi Makedonka....ena Shock

Podunavac
 Појединци су баш фалили. Неко из неког разлога. А ево потрефило се и да је изборна скупштина ЛСВ-а пала на исти датум када и дружење и сајам. Није ми само јасно да се нико није сетио на време да каже да се подударају, јер сам све позване обавестио три недеље унапред. Сајам је био прилично мршав, али је дружење било добро.Odobreno
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Чеда јесте био и много се допао домаћинима на сајму. Мало је фалило да га задрже.Grin А има буразер Клаја и неких компромитујућих слика.ROFL
Tri prsta 2Kolce

davorcalic

Podunavac kaže:
Чеда јесте био и много се допао домаћинима на сајму. Мало је фалило да га задрже.Grin А има буразер Клаја и неких компромитујућих слика.ROFL

Nemoj mi reći da se nije obrijao....ROFL

Podunavac
 Тако је лепо био избријан да би могла брада да му се заглави у митраљез.Grin
Tri prsta 2Kolce

davorcalic
 OMG.....Sve sam video Tri prsta

skojic

Podunavac kaže:
Сајам је био прилично мршав, али је дружење било добро.Odobreno

Ja i Bela smo se baš nadali da će mo biti tu samo radi druženja ali kiša ne pade pa ja u traktor i tako ceo dan . Samo da znate koliko ste mi puta pali napamet , sve sam redove iskrivio . Cry
Svetislav Bato Kojić
Lov srbijalov i Žene enaidu zajedno

Podunavac
 Bato šteta što niste mogli doći.Vrlo tuan Sada se već dugo nismo skupili u nekom većem broju.
Tri prsta 2Kolce

skojic
 Eee koliko sam se radovao što će pasti kiša i ona stvarno pade ali ne i kod nas .... Confused
Svetislav Bato Kojić
Lov srbijalov i Žene enaidu zajedno

Lala

Podunavac kaže:
Појединци су баш фалили. Неко из неког разлога. А ево потрефило се и да је изборна скупштина ЛСВ-а пала на исти датум када и дружење и сајам. Није ми само јасно да се нико није сетио на време да каже да се подударају, јер сам све позване обавестио три недеље унапред. Сајам је био прилично мршав, али је дружење било добро.Odobreno

Pa druže, nije do nas bilo da nismo javili, kad su ovi naprasno pomerili izbornu skupštinu LSV sa prvobitno zakazanog termina 25.4., prebacili su za 18.4.

A meni se zaista baš išlo da se vidimo, i Sremac i Bejbi su bili zagrejani, ali eto ispalo je da se moralo ostati ovde i preskočiti još jedna prilika da se vidimo.

Ima dana za megdana.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Deki Nes
 Evo,da se zahvalimo našim domaćinima iz Bijelog brda na gostoprimstvu i dobroj organizaciji.Mislim da ne treba puno da ih hvalimo niti da objašnjavamo,o oganizatorima se već sve zna. Nemenjajte ništa,a ni sebe, dok se ne odužimo.

Podunavac
 А сви се у Осијеку чудили одакле нам и црнац на дружењу. Многи су питали јели човек дошао из Африке.ROFL
Има ли ико слику колеге из Јужно Афричке Републике?HaHaHa
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Деки ви нештинци сте се одужили унапред. Код вас може да се дође на курс како бити добар домаћин и угостити госте.Odobreno Од вас може много да се научи о гостопримству.Bravo 2
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Додуше где год се гостовало и дружило са колегама са форума атмосфера је била одлична, а гостопримство на веома високом нивоу. Надам се да ће ускоро опет да буде неко дружење, па да се окупимо у већем броју.Srbijalov
Tri prsta 2Kolce

klaja
 Brašo dobro si napisao za Neštinsko gostoprimstvo ,mogu se knjige napistati. Ne kažem to zato što sam tamo član ali ljudi su nas sa strane prihvatili kao da smo zajedno odrasli. A mi se trudimo da to i opravdamo. Ja neznam broja org.druženja i lovova u Neštinu i sve org.na vrhunskom nivou i domaćinski bez ikakvih plaćanja i troškova gostiju. Malo sam promašio temu ali eto na neki način da pohvalim domaćine.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Sajam u Novom Sadu LORIST LOVAČKI SAJMOVI 769 07.10.2024. 14:02
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Sajam FeHoVa - Lov, ribolov i oružje Budimpešta LOVAČKI SAJMOVI 43 20.02.2020. 18:20
Sajam u Kragujevcu LOVAČKI SAJMOVI 247 29.05.2019. 06:57
SAJAM U SALZBURGU LOVAČKI SAJMOVI 53 05.02.2017. 19:07
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,615,881 posete www.srbijalov.com