Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU Vlasotince

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU Vlasotince
Lala
 Da nastavim: slatko sam se nasmejao ovom, kako piše 'RŠENJE', umesto 'REŠENJE', a može da bude i 'RUŠENJE'? Grin
Čudo su te greške u kucanju: piše takodje i 'na osnovu člana 197 tačka 9 zakona o radu poslodavca L.U. Bogiša Popović Giša' , kao da je zakon donet od strane LU i kao da je svojina LU.

Nije mi jasno da li se pozivaju na član zakona, ili na pravilnik o radu, ili na statut? Pitaj Boga na šta se misli, mrzi me da pogledam u zakon o radu.

A onaj podnesak je poseban cirkus: 'prema tome pošto je tužiocu prestaonbradni odnos po Zaklonu...'Iznenadjen
Nisam našao nigde Zaklon onbradnim odnosima!
A vidim da se vaše LU 'finjansira'Smean
Dobar vam je taj koji je ovo napisao i podneo!!! Odličan!!! Čim te neko tuži, ti gledaj i traži Zaklon Smeko
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Gedza66

Lala kaže:
Da nastavim: slatko sam se nasmejao ovom, kako piše 'RŠENJE', umesto 'REŠENJE', a može da bude i 'RUŠENJE'?

A podnesak o osporavanju tuzbe.

Lalo tebi smesno a meni se place.
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

Lala
 Podnesak je vrh, smejem se druže, jbg., 'oće stomak da me zaboli. Zamisli sudiju koji dobije takav podnesak? I počne da traži 'Zaklon onbradnim odnosima', da vidi na šta se poziva taj, mada vidim da piše da je bio i u 'raednim odnosima'!Grin
Razlog za prestanak radnog odnosa je, da nema para jer članovi ne plaćaju članarinu, a treba da se kupi zec i fazan! A i zbog 'progalašenja...'. Mogao je isto tako da napiše i da su poskupele patrone, a i auto puno troši goriva... Majko mila...
Ako nadješ još nešto slično, molim te postavi, razvedrio si mi dan, veruj mi!
A ja tebi verujem, da ti se plače, kad moraš sa ovakvim stvarima da se bakćeš...
Ti si, koliko vidim iz podneska, član 'Lkovačkog udruženja Vlasaotince'? I nejasno mi je da li se vaše LU 'finjansira', ili 'finanbsira', pošto se koriste oba termina? Ja sam bio ubedjen da se finansirate, ali, eto, bio sam u zabludi! Grin Odluku o prestanku radnog odnosa je 'potvgrdio upravni odbor'? Sva sreća, pa nije pogrdio...Ali, tu su i 'Pisne odluke' kao 'Dopkaz' Smeko
Jel vaša sistematizacija predvidja i više 'pšom-lovočuvara'? Pas Pa posle kad 'porestane' odnos'... Na kom jeziku je ovaj sastavljao podnesak, majke ti? Koji je to dijalekat srpskog jezika?
Kreativni ti vaši momci tamo, svaka čast! Voleo bih da se mogla videti faca sudije, koji je ovo dobio da čita!!!ROFL

Gedza66

Lala kaže:
Podnesak je vrh, smejem se druže, jbg., 'oće stomak da me zaboli. Zamisli sudiju koji dobije takav podnesak? I počne da traži 'Zaklon onbradnim odnosima', da vidi na šta se poziva taj, mada vidim da piše da je bio i u 'raednim odnosima'!Grin
Razlog za prestanak radnog odnosa je, da nema para jer članovi ne plaćaju članarinu, a treba da se kupi zec i fazan! A i zbog 'progalašenja...'. Mogao je isto tako da napiše i da su poskupele patrone, a i auto puno troši goriva... Majko mila...
Ako nadješ još nešto slično, molim te postavi, razvedrio si mi dan, veruj mi!
A ja tebi verujem, da ti se plače, kad moraš sa ovakvim stvarima da se bakćeš...
Ti si, koliko vidim iz podneska, član 'Lkovačkog udruženja Vlasaotince'? I nejasno mi je da li se vaše LU 'finjansira', ili 'finanbsira', pošto se koriste oba termina? Ja sam bio ubedjen da se finansirate, ali, eto, bio sam u zabludi! Grin Odluku o prestanku radnog odnosa je 'potvgrdio upravni odbor'? Sva sreća, pa nije pogrdio...Ali, tu su i 'Pisne odluke' kao 'Dopkaz' Smeko
Jel vaša sistematizacija predvidja i više 'pšom-lovočuvara'? Pas Pa posle kad 'porestane' odnos'... Na kom jeziku je ovaj sastavljao podnesak, majke ti? Koji je to dijalekat srpskog jezika?
Kreativni ti vaši momci tamo, svaka čast! Voleo bih da se mogla videti faca sudije, koji je ovo dobio da čita!!!ROFL

Sto se vise smejes, ja sve glasnije placem. Ako vidis po koju kap na ovom sledecem dokumentu, znaj da su to moje nezaustavljive suze.

Verovatno placu i Tikaspic66 i lovacjoca.

Evo zalbe na prvostepenu presudu.
i56.tinypic.com/2cebk7.jpg i53.tinypic.com/2vxfuc9.jpg

Lala
 Čoveče, pa ovaj napisao u žalbi, da ste vi, kao LU, ODRŽAVALI GATARE!?!?!?!!
Pa jel vam to posao, sunce vam ljubim lovačko?!? GATARE ste održavali? Švalerčine!!!!! I to, zamisli, ne neke obične, nego GATARE ZA ODGOJ DIVLJAČI!!!!ROFL Jel vi u lov ne idete dok vam gatara za odgoj divljači ne kaže?ZivioRodjo
Vidim iz žalbe, da ste se bavili i 'obnavljanjem krvi za divljač'???? Daj prosvetli me, kako ste za divljač obnavljali krv? Transfuzijom ili nekom drugom metodom? Ili imate 'krv za divljač' na lageru, pa im dajete u hranilice? Smeko

Ima još sličnih veselih rečenica, gde vi primate ljude 'iz humanih razloga', (valjda hteo da kaže 'iz humanitarnih' ali se spotakao pa ispalo ovo), dok neki drugi primaju zbog potreba posla - motivi mogu biti različiti...
NEMOJ VIŠE, MOLIM TE!!!!! Upišah se od smeha!!!!!ROFL
Ne plači, Gedžo, gledaj to sa vedrije strane!!!!!Veselo 2

DakiNS
 Odosmo na drugu stranu, mene je zaintrigirao onikaaj tekst gde se govori o neevidentiranju polaganja LI. Da li nisu evidentirani u LU ili LSS , da li lovci imaju diplome od loga su ih dobili ili se provlaci ona moja prica i razmisljanje o malverzcijama sa polaganjem LI i (NE)evidentirenjem prihoda od strane LSS
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

paninm
 kakva je to zalba,jel to neka sala??Ovo ne bi proslo ni kao pismeni sastav iz srpskog jezika za 4 razred. Sta je tu gresaka u pisanju, itanje

Milos88-Ivanjica

Lala kaže:
Čoveče, pa ovaj napisao u žalbi, da ste vi, kao LU, ODRŽAVALI GATARE!?!?!?!!
Pa jel vam to posao, sunce vam ljubim lovačko?!? GATARE ste održavali? Švalerčine!!!!! I to, zamisli, ne neke obične, nego GATARE ZA ODGOJ DIVLJAČI!!!!ROFL Jel vi u lov ne idete dok vam gatara za odgoj divljači ne kaže?ZivioRodjo
Vidim iz žalbe, da ste se bavili i 'obnavljanjem krvi za divljač'???? Daj prosvetli me, kako ste za divljač obnavljali krv? Transfuzijom ili nekom drugom metodom? Ili imate 'krv za divljač' na lageru, pa im dajete u hranilice? Smeko

Ima još sličnih veselih rečenica, gde vi primate ljude 'iz humanih razloga', (valjda hteo da kaže 'iz humanitarnih' ali se spotakao pa ispalo ovo), dok neki drugi primaju zbog potreba posla - motivi mogu biti različiti...
NEMOJ VIŠE, MOLIM TE!!!!! Upišah se od smeha!!!!!ROFL
Ne plači, Gedžo, gledaj to sa vedrije strane!!!!!Veselo 2

ROFLROFLROFL
LOV JE Passrbijaloviveli

Sremac75
 Čitam i ne verujem!!!!

Gedžo66, ne ulazeću u to ko je u vašem LU u pravu, samo jedno ću ti reći :
Onome ko je doneo odluku da se ovaj postupak prekine poravnanjem treba da podignete spomenik - za života!
Možda ste svesni, a možda i niste, koliko ste novca uštedeli ovakvim poravnanjem!
Ovo RŠENJE bi bilo poništeno 200%, a vi bi morali da isplatite svaku platu sa kamatom počev od dospelosti pa do isplate, sve sudske troškove, i da ga opet vratite na posao!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Mislim da je ŽALBA ipak nenadjebiva, sa izrazima!
Jel toga ima još u arhivi? Pa da se napravi neki almanah, da može da se čita kao komeNdija Grin

Milos88-Ivanjica
 Meni je najjace ovo za gatare,bez uvrede,jel se radi o Kleopatri ili vidovitoj Zorki?ROFL
LOV JE Passrbijaloviveli

Lala

Sremac75 kaže:
Čitam i ne verujem!!!!

Možda ste svesni, a možda i niste, koliko ste novca uštedeli ovakvim poravnanjem!
Ovo RŠENJE bi bilo poništeno 200%, a vi bi morali da isplatite svaku platu sa kamatom počev od dospelosti pa do isplate, sve sudske troškove, i da ga opet vratite na posao!

I doprinose za plate, takodje! I porez na platu!
Ako čovek nije radio 4o meseci, plate + doprinosi + porez + sudski troškovi + kamate...
Nekoliko miliona minimum!

Ne bi vam pomogle ni GATARE ZA DIVLJAČ!
Pa onda šetajte sa preklopljenom puško po rezervatu, na putu za lovište... Mada, čovek kaže da to može, pa razmišljam da prošetam kroz, npr., Karadjordjevo sa preklopljenom puškom - ne bih sastavio ni 100 metara, već bih bio ćorkiran!

DakiNS

paninm kaže:
kakva je to zalba,jel to neka sala??Ovo ne bi proslo ni kao pismeni sastav iz srpskog jezika za 4 razred. Sta je tu gresaka u pisanju, itanje
Kolega neROFLmoj da vredjas djake iz cetvrtog

Gedza66

Lala kaže:

Sremac75 kaže:
Čitam i ne verujem!!!!

I doprinose za plate, takodje! I porez na platu!
Ako čovek nije radio 4o meseci, plate + doprinosi + porez + sudski troškovi + kamate...
Nekoliko miliona minimum!

Ne bi vam pomogle ni GATARE ZA DIVLJAČ!
Pa onda šetajte sa preklopljenom puško po rezervatu, na putu za lovište... Mada, čovek kaže da to može, pa razmišljam da prošetam kroz, npr., Karadjordjevo sa preklopljenom puškom - ne bih sastavio ni 100 metara, već bih bio ćorkiran!

KomeNdija je prekinuta posle tacno 48 meseci. Moji prijatelji Tikaspic66, lovacjoca i ostalo drustvo su bili za to, da se komeNdija nastavi jos 48 meseci. KomenDija nas je stajalo oko milion dinara, jer se covek odrekao kamata i sudskih troskova. Da je nastavljena, udruzenje bi bilo ugaseno.

U podnesku kojim se osporava tuzba postoji zaglavlje i stambilj advokatske kancelarije. U zalbi na presudu toga nema ali prema stilu pisanja i izrazavanja, radi se o istom coveku. Nije mi poznato gde je zavrsio fakultet. Zastupao nas je u vise sporova pa verujem da ima i drugih komeNdija.

Da glupostima nema kraja, ukazuje i ovogodisnja odluka Skupstine udruzenja, koja je formirala komisiju za procenu opravdanosti odluke UO da se komeNdija prekine. Predlog za tu odluku je dat od strane Tikespica66, lovcajoce i ostalog njihovog drustva koji su i zapoceli tu komenDiju.

Komisiju cine diplomirani veterinar Velickovic Milan, inace veterinarski inspektor, kao zastupnik strane da se komenDija nastavi i diplomirani ekonomista Stamenkovic Milorad, kao zastupnik strane koja je komeNdiju prekinula. Treceg neutralnog clana komisije ce oni sami izabrati iz reda pravnika, kao neutralnu stranu. Njihovog izvestaja jos uvek nema a kada ga bude bilo, obavesticu vas o tome.

Sve sto sam napred napisao i izneo kao argumente, je samo bio moj pokusaj da tim ljudima objasnim u cemu su gresili i da nisu tacne njihove tvrdnje isnesene na ovoj temi, da sam ja kao i nova uprava udruzenja izvrsili njihovu smenu, samo sa ciljem da ovog radnika neosnovano vratimo u radni odnos, pod uticajem ili pritiskom mog poslodavca.

Vasi komentari na ovu temu ce umnogome pomoci, da ti ljude shvate svoje greske i da u buducnosti, kada ponovu budu bili u organima upravljanja udruzenjem, to vise ne cine.

Lalo dosta ti je smeha za danas, moze stomak stvarno da ti nastrada.

Tikaspic66, lovacjoco, gde su komentari?

Lala
 Gedžo, stvarno sam se slatko smejao, mada je u suštini to baš tužno, ali volim da gledam stvari sa vedrije strane. Jest' da cela ova za@ebancija ne vredi milion dinara, ali da je dobra sprdnja, dobra je!
Jedini način da ovakve nebulozne stvari staviš ad acta, jeste da im se smeješ, jer ako počneš da ih shvataš ozbiljno, onda nema kraja komeNdiji.
Mada, milionče je lepa para, mnogo lepa, i za neka bogatija LU, naročito ako ga zavrljačiš bezveze, zbog nečijeg inata i želje za tužakanjem. Komisija za ocenu opravdanosti? I šta će onda oni da odlučuju o stvarima koje su u nadležnosti UO? Pa dobro, ako vaš statut to predvidja...
Tom čoveku koji je tužio LU, pa prihvatio nagodbu, pa još na rate, svaka čast... Mnogi bi na njegovom mestu 'odrali' neko LU za svaki dinar, a čini mi se da bi medju njima lako mogli da budu i 'šetači preklopljenih pušaka', 'betonirci', 'kukuruzaši', a možda i 'održavači GATARA' i 'obnavljači krvi za divljač' Grin
Hajd sad svi u Zaklon onbradnim odnosima! UpsROFL
Neću više! U pravu si, Gedžo, dosta je bilo za danas.

DakiNS
 Alise na TONE tuzenik nece osvrtatiROFL U pravu si Lalo trebe sam pazljivo citati rec po rec i evo nam novog Vuka, sa novim recima pa njemu ne bi ni tudljika sa pravorijekom mogao ROFLstati na megdan

Gedza66

DakiNS kaže:
laLo ne mo dagi sramotas to moz da bidne pogubeljno ako te tuzidu za smejanja zbog nepravi pisuvanjeROFL

DakiNS, blizu si ali to je vise po makedonski.

Nije covek tako mislio. Problem je vise bio u masini za kucanje. Nije imala adekvatnu "mermoriju".

Lalo duzan sam ti prevod onoga "krv za divljac". Covek je mislio na genetski materijal, odnosno na potrebu mesanja krvi postojece divljaci i nabavljene divljaci. Tako sam ja to shvatio.

Daki duzan sam ti odgovor za ono tvoje razmisljanje od danas ali @ebiga nisam stigao od "plakanja" zato sto se Lala smeje.

Laku noc.

Jos uvek nema ovih mojih (tikaspic66 i lovacjoca), bas se brinem za njih ( da opet nisu ucinili neki prekrsaj)Bye

Lala
 Ma znam ja na čega je on mislio, kad je to tako napisao, ali je konstrukcija malo rogobatna. Svaki lovac može da pretpostavi šta je hteo da kaže, ali neko ko nema dodirnih tačaka sa lovstvom, to može vrlo pogrešno da shvati.
Nadam se da je jasno zašto se smejem; ne želim nikog da ismevam i omalovažavam, ali onakav cirkus od grešaka i brljotina u jednom tekstu odavno nije vidjen. Smile
Tekst je kucan na 'kompjuktoru', pa su trebali čoveku objasniti da se greške mogu ispraviti bez brisanja celog teksta, a ne ovako ostaviti, da se jedva može shvatiti o čemu se radi. A da greške u pisanju mogu potpuno da izmene smisao, to se vidi, ne treba ti ODRŽAVANJE GATARA ZA DIVLJAČ, niti Zaklon onbradnim odnosima, da bi shvatio Grin
U pravni sadržaj onog RŠENJA i žalbe nisam hteo da se upuštam, totalno sam bio zaokupljen jezičkim i daktilografskim konstrukcijama u tekstu Smile, štaviše, bio sam impresioniran! Grin

lovacjocafilipovic
  Evo mene gedzo taman posla da se tebe plasim,nazalost sve to je pisao advokat ako se moze reci da je advokat.E sad na skupstini gde je doneta odluka da se resi pitanje lovocuva nisi bio prisutan i nemoj da lazes na predlog Stamenkovic Milorada [sabana] skupstina je donela odluku da u.odbor resi pitanje visak lovocuvara. A na upravnom odboru covek koji i sad sedi u upravi pokrenuo je to pitanje,nemoj da lupetas kakve prijave.A sto se tice pomenutog lovocuvara evo nekoliko stvari o njemu cisto da se vidi kolko je odgovoran .Po jednom pvratku sa terena pomenuti lovocuvar je zaboravio svoju pusku okacenu na ulicu kad se ujutru setio puske vise nije bilo u strahu slucaj je prijavio policiji .Puska mu je posle toga vracena bila je u komsiluku kod neke dece prava je sreca da niko nije povredjen.Pusku je naravno posle toga policija oduzela.E sad jos jedna stvar sto je meni nelogicna sudija koji vodi slucaj lovocuvara za nesavesno drzanje oruzja dobio je besplatnu clanarinu za lov ,ajde gedzo objasni pojavu savesnog lovocuvara i sudije.

paninm
 taj da je pisao 10 stranica na racunaru,mislim da bi taj racunar zavrsio na asfaltu, posto bi njega krivio za pravopisne greske.
Cudno da niko to nije procitao pre i ukazao na pravopisne greske, ..........

Deo upisa uvredljive sadržine je obrisan!
Molimo te da se to ne ponovi!
Srbijalov Admin Tim!*

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,792,824 posete www.srbijalov.com