Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Sajam lova i ribolova Bern CH

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Sajam lova i ribolova Bern CH
Boban
 Daki,pa Sniper je pravi profi u slikanju spreman je na svaki izazov sto se tice foto aparata.Lud je skroz jedva smo ga navatali da bude uz nas samo negde zbrise i zljoca.B)

Sniper Hunter
 Još nekoliko mašinica samo ne mogu da odolimGrin a rade ih japanci ko FukuSHimaGrin
i40.tinypic.com/24yu4br.jpg
A da ne kaže neko da samo shimano forsiram evo malo i
i41.tinypic.com/35mqeyd.jpg

i39.tinypic.com/15ojwnb.jpg

i39.tinypic.com/24fh30x.jpg

Podunavac

DESPERADOS kaže:
Obicna Zbrojovka je oko 800.- Sfr , a Remington 700 sa bull cevi cal 308W ekstra odradjena je 1250.- Sfr , ostali obicni lovacki modeli su ispod ove cene .

Podatak za plakanje.Cry U zemlji koja ima velik standard i visoke poreze, jeftinije uvozno oružje nego kod nas bednika. Ovo stvarno nije normalno!KoTuKoga Mi ljubitelji oružja smo na udaru i države i trgovaca, na našoj ljubavi svi hoće da zarade mamicu im...Histerian
Tri prsta 2Kolce

sheytan

Podunavac kaže:
na našoj ljubavi svi hoće da zarade mamicu im...Histerian

http://www.youtub...z8Xk#t=78s Stari

Grin

iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

slavko75

Podunavac kaže:

DESPERADOS kaže:
Obicna Zbrojovka je oko 800.- Sfr , a Remington 700 sa bull cevi cal 308W ekstra odradjena je 1250.- Sfr , ostali obicni lovacki modeli su ispod ove cene .

Podatak za plakanje.Cry U zemlji koja ima velik standard i visoke poreze, jeftinije uvozno oružje nego kod nas bednika. Ovo stvarno nije normalno!KoTuKoga Mi ljubitelji oružja smo na udaru i države i trgovaca, na našoj ljubavi svi hoće da zarade mamicu im...Histerian

podunavac brate evo ti jednog primera BenelliArgo na sajmu je kostao kako mi se cini 1700 ili 1800 franaka *neka me neko ispravi ako gresim* a kod nas u Republici Srpskoj kosta 5300 km ili 2700 eura ,samo za plakati
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

DESPERADOS
 Nas deru svi od drzave , preko uvoznika pa do trgovca i to jeste za plakanje ali ja jos ne videh nekoga da se pobunio osim nas ovde na forumu .Znaci dobro im je kada se ne bune za cene ....tU.a

A isto tako imamo i najskuplji a najgori beznin u Evropi pa kad se pogleda da auto trosi 2 litra vise tog djubra od Evropskog opet ispada da imamo najskuplji benzin u Svetu , i sta onda da pricamo . Monopol + Korupcija = Visoka cena .

*
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

Podunavac
 Šta nam vredi i da se bunimo. Ko nas pita? Narod ne može da utiče ni na cene hleba i mleka, a kamoli oružja. U Hrvatskoj oružje stavili u grupu luksuznih proizvoda na koje se uz redovni PDV i carinu plaća poseban porez na luksuz u iznosu od 30%. Koja budala je svrstala oružje u istu kategoriju sa jahtama, skupocenim nakitom i sličnom robom koja nije dostupna običnim ljudima? A da bude veći štos Hrvatska nema razvijenu oružarsku industriju (to što prave jedan pištolj HS 2000 ne znači ništa).
Tri prsta 2Kolce

DESPERADOS
 Da kod vas jos i gore , to nam dodje kao uteha....Frown

*
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Podunavac
 Kolega slaba nam uteha i jednima i drugima. Ko zna možda na godinu kad uđemo u EU bude nekih pomaka na bolje i za nas lovce i ljubitelje oružja, premda se ne nadam mnogo. Kad bi ukinuli carinu i taj glupi porez na luksuz, moglo bi lepog oružja da se kupi za razumnu cenu.
Tri prsta 2Kolce

DESPERADOS
 Kako je krenulo sa zelenima i pacifistima i ostalim protivnicima oruzja ni u Evropi se ne pise dobro ljubiteljima .
Tako da mislim da smo mi ako ne zadnja onda predzadnja generacija koja normalno lovi , za ostale generacije nece da izadje na dobro.

*
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

slavko75
 evo jos neka slicica naseg druzenja na sajmu
i1078.photobucket.com/albums/w486/soko1975/P2190818.jpg
i1078.photobucket.com/albums/w486/soko1975/P2190817.jpg
i1078.photobucket.com/albums/w486/soko1975/P2190816.jpg
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

DESPERADOS
 Sniper kaze nista bez piva feldschlsschen , pozdrav za foto - video reportera ......Bye
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

PanPan

Sniper Hunter kaže:
Grin samo kada budeš video film ,za vikend obećavam biće i filmčina o sajmu u detalje,spremi kokice i Pivo

Jedva cekam da Ana dodje...tanana ninana ...Veselo ... Bice, bice i tog filma ovog vikenda B)Smeko
- Sine, a da ti tata kupi karabin...? Stari

- M'slim žemo. Kalanjikov

http://www.youtube.com/watch?v=I4KNEm...o0#t=0m33s

Sniper Hunter
 Počinje serijal filmova sa sajmaGrin
[movie=youtube]TIU3h0jttaA&feature=youtu.be[/movie]

Boban
 Evo jednog rada na Blazerovom karabinu.
i40.tinypic.com/t85ht1.jpg

Lala
 Sniper, sledeći put kad budeš snimao, drmni jedno 2-3 rakije pre toga, da ti ne drhte ruke! Smeko
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sniper Hunter
 Moraću Laki vidim da popuštamGrin manjka" doza"Pivo

Sniper Hunter
 Evo još malo snimaka
[movie=youtube]sD3F-3W9vmM[/movie]

Podunavac
 Sniper lepa reportaža, stvarno je imalo šta da se vidi. Švajcarcima svaka čast na organizaciji.
Tri prsta 2Kolce

Sniper Hunter
 Biće još toga nego sporo ide na you tube,a inače ove godine je bilo stvarno izuzetno bolje nego ranije

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Sajam u Novom Sadu LORIST LOVAČKI SAJMOVI 769 07.10.2024. 14:02
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Zabrana lova LOVAČKA UDRUŽENJA 880 11.10.2021. 10:25
Sajam FeHoVa - Lov, ribolov i oružje Budimpešta LOVAČKI SAJMOVI 43 20.02.2020. 18:20
Sajam u Kragujevcu LOVAČKI SAJMOVI 247 29.05.2019. 06:57
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,615,852 posete www.srbijalov.com