Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU Trstenik

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU Trstenik
Sniper Hunter
 Svaki sledeći upis članova koji nemaju predstavljanje u profilu ili u temi "Predstavite se"http://www.srbijalov.com/forum/viewth...read_id=19 na forumu biće banovani prvi put na 3 dana ,ako i posle toga ne bude bilo izmena ide trajan ban !

Zar je toliko teško da se upiše nekoliko rečenica ???? A vidim ovde kilometarske postove .....

Limun
 I jos nesto Djavole nemoj da brines povuko sam se ja iz clanstva, a samim tim i iz organa Upravljanja, tako da sad slobodno mozete da nastavite da radite ovako dobro ko i do sad ja vam zelim srecu!
LOvnu kartu cu da uplatim onoliko koliko to drzava trazi i moracete po zakonu da mi je izdate a ja cu da lovim za moje pare kad i koliko mogu!

I jos nesto bih te zamolio da ako si sve moje upise procitao od pocetka lepo kazes sta od onog sto sam napisao nije tacno.
Nemoj da pises hvalospeve o sebi i tvom radu jednostavno odgovori na one moje upise.
Jer to sto je bilo mozda je bilo nekad i da je sreca da je tako i ostalo ali neko je zajebo stvar i ti kao neko koji sedi u organima upravljanja tolike godine treba da snosis odgovornost ako to bude potrebno.
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Djavo
 Limune sto se tice rada predhodnog rukovodstva sekcije lupnja imali su moju podrsku sve do momenta kada su se okrenuli protiv lovacko udruzenja trstenik, U.O LU je formirao komisiju u cijem ja sastavu nisam bio niti Krstic da resi problem u L.D Lupnja medjutim moras da shvatis ako se izazove zabrana lova jednog drustva zakon o lovstvu ne poznaje nijedno lovacko drustvo,niti je pravno lice koje odgovara pred drzavnim organima vec posledice snosi lovacko Udruzenje u cijem sastavu ima 10 lovackih drustava pa time ako si mislio da zavedes red u svom lovackom drustvu sto nemam nista protiv da bi izazvao zabranu lova lovnog inspektora ne interesuje to drustvo vec za krivicu 100 lovaca vrsi zabranu kompletnom udruzenju koje ima 1800 clanova. Sto se tice zamerke na Krstica i danas mu zameram sto dozvoljava da par lovaca ruse i blate Udruzenje od 1800 clanova. Zakon ne poznaje ni potpredsednika ni predsednika drstva vec Predsednika udruzenja i Upravnika Lovista svaki za svoj deo posla. Predsednik za Finansije Upravnik za Loviste.

Moje misljenej u koliko nema vecinu nemora da bude uvek izglasano u koliko smatras da imas pametne predloge to se iznese na U.O pa ne odlucuje ni Krstic ni Predsednik ni Potpredsednik vec vecina U.O.
Sto se tice disciplinke komisije na svaki U.O i Skupstinu Udruzenja kritikovao sam neefikasnost disc komisije a za prijavu koju kazes da ne postoji mozda nisi hteo da je vidis zato sto se radi o tvojim prijhateljima koji nisu postovali pravila i zakon propisan o izvodjenju lova. Na uvid kompletnoj disc komisiji posle U.O u Velikoj Drenovi pokazao zapisnik lovnog inspektora koji je vrsio kontrolu ispravnosti dozvole za lov. Prijavu protiv tvojih prijatelja ili pulena nisam podneo ja nego izvrsni odbor jednoglasno LD TOPOLJAK. Uvek sam spreman da pomognem svakom ko potrazi pomoc ali nikako da protivzakonito oduzimam deo lovista jednog drustva i poklanjam tebi prijatelju,granice su jasno definisane statutom i zakonom i to je crveno slovo u kalendaru za mene bez obzira dali smo drugari ili nismo sto sam ti saopstio i prilokom dolaska kod men da mi trazis podrku za to....

Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.

Srbijalov Admin Tim!
[

boletus
 da odgovorim tebi kolega zla bako iz poljne.vise sam ja put lovio u poljni nego sto ti imas idenja na pisanje u zivotu.a ja ne pozivam na tuzbe i tuzenja ako razumes nesto. a kancelariju koju imate mogu da ti nacrtam i posaljem postom da bi se uverio da sam tamo bio mnogo mnogo puta. pozdravljam mog druga medu .

Dužina lovačkog staža nije tema. Ne omalovažavaj nikog.
Srbijalov Admin Tim

polic tarzan

Lala

Djavo kaže:
Postovana gospodo svi koji ste upisani zahvaljujem se na pljuvanju po meni,Krsticu,Miroslavu i lovocuvarima....

.... kao i ove neistine koje se iznose na ovom sajtu"...

... Gosp Slavo posto nista nisi medju svojim lovcima oberucke cu se potruditi da ne budes vise ni clan U.O LSCS jer ocigledno si zalutao u taj savez...

...Sto se tice Upravnika Lovista Krstic Ljubise Gosp slavo moras da pitas tvog Predsednika Tomicu Radosavljevica ....

...Ja sta imam da kazem pricam javno na U.O a ne kao vi preko sajtova...
Zoran Alempijevic

1. Na Srbijalov forumu se diskutuje, a ne pljuje se, biraj reči, nisi na svom UO!

2. Ako smatraš da neko iznosi neistine, imaš pravo da tražiš sudsko zadovoljenje, a ne da paušalno pišeš kako se na Srbijalov iznose neistine, i time vredjaš i administratore i članove foruma. Koje neistine, i ko iznosi? Ponavljam, nisi na svom UO!

3. Spuštaš se na lični nivo, pretiš nekom smenama?!? Ti si neki mnogo jak faktor, kad misliš da imaš moć da nekog postavljaš ili smenjuješ sa mesta UO LSCS. I to još oberučke! Grin Čime si se ti kvalifikovao da procenjuješ ko je zalutao u neki savez, a ko nije? Odakle ti pravo da to pišeš?

4. Slava nije ništa medju svojim lovcima? Ne bih rekao (svojim očima sam se uverio u suprotno), a ta tvoja konstatacija jako liči na stav Z.Popovića koji je javno izneo o Slavi. Spuštaš se na lični nivo i iznosiš uvredljivu tvrdnju, samo ne znam na osnovu čega? Takvo pisanje i karakterisanje više govori o onome koji to napiše, nego o onom za koga se napiše. Izgleda da i tebe i Z.P. žulja nešto drugo, pa umesto priče o suštini, počnete da se bavite ličnim kvalifikacijama.

5. Zar nije Tomica Radosavljević i tvoj predsednik saveza, pošto ste članovi LSCS (platili ste članarinu, zar ne?), ili zaista smatraš da nije, pošto ga nazivaš Slavinim predsednikom, a ne svojim?

6. A šta je tu loše, što se na lovačkom sajtu piše o lovstvu, LU i problemima kojih ima gomila? Da li misliš da je to neka sramota, ili neprimereno? Ovo je 21. vek, čoveče, a rad svakog udruženja gradjana je javan. Možda je baš ta javnost problem i tebi, kao i mnogim drugima iz raznih uprava LU ili lovačkih saveza? Uostalom, eto i ti pišeš na sajtu! Grin

Spusti nišan, kolega, ponašaj se i piši dostojno jednog dugogodišnjeg lovca, a ne bahato i bezobrazno, ili kao uvredjena mlada! Očito da te je savladala nervoza, ali to izgleda nije zbog Srbijalov, nego zbog nečeg drugog!
Ljubazno te molim, koriguj svoje pisanje, ovde nisi ništa drugo nego član foruma kao i svi ostali, pa se shodno tome i ponašaj.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Indjijanac

Djavo kaže:
medjutim moras da shvatis ako se izazove zabrana lova jednog drustva zakon o lovstvu ne poznaje nijedno lovacko drustvo,niti je pravno lice koje odgovara pred drzavnim organima vec posledice snosi lovacko Udruzenje u cijem sastavu ima 10 lovackih drustava pa time ako si mislio da zavedes red u svom lovackom drustvu sto nemam nista protiv da bi izazvao zabranu lova lovnog inspektora ne interesuje to drustvo vec za krivicu 100 lovaca vrsi zabranu kompletnom udruzenju koje ima 1800 clanova. Sto se tice zamerke na Krstica i danas mu zameram sto dozvoljava da par lovaca ruse i blate Udruzenje od 1800 clanova. Zakon ne poznaje ni potpredsednika ni predsednika drstva vec Predsednika udruzenja i Upravnika Lovista svaki za svoj deo posla. Predsednik za Finansije Upravnik za Loviste..

druže pa jesi li kad već tako dobro tumačiš zakon pokušao da im objasniš da LD više nepostoje nego da su sada sekcije,i kakva je to razlika ili bi kada bi to pokušao da im kažeš doveo sebe u pitanje?

taj vaš krstić izgleda ima ulogu svevišnjeg,čas vas "čašćava sledeće godine",a čas dozvoljava da tamo nekih par lovaca ruše i blate udruženje"Hmmm
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Lala

Djavo kaže:
Zakon ne poznaje ni potpredsednika ni predsednika drstva vec Predsednika udruzenja i Upravnika Lovista svaki za svoj deo posla. Predsednik za Finansije Upravnik za Loviste..

Grešiš, kolega, debelo grešiš!!!
Predsednik nekog udruženja gradjana odgovara za zakonitost u radu udruženja u svakom pogledu, a ne samo za finansije!!! Pročitaj malo Zakon o udruženjima, a možeš da pitaš i Z.Popovića, on se u jednom video intervjuu (ima snimak na Srbijalov) bunio što kao zastupnik LSS odgovara za neka dešavanja u lovištima gde je korisnik LSS koji gazduje preko LU. Proveri!

Upravnik lovišta je stručno zaposleno lice kod LU korisnika lovišta, koje sprovodi odluke organa LU vezane za lovište i divljač, u skladu sa strukom, a za svoj rad odgovara poslodavcu. U slučaju nesavesnog rada upravnik lovišta može da izgubi licencu koju je dobio od Lovačke komore. Za eventualne brljotine nekog upravnika lovišta kažnjava se LU i njegov zastupnik! Isto kao što se neko preduzeće kažnjava ako njegov radnik (direktor, šef proizvodnje) napravi neku brljotinu!

Korisnik lovišta (LU) i njegov zastupnik (predsednik LU) odgovaraju, LU kao pravno lice, a predsednik kao fizičko lice. Pročitaj Zakon o divljači i lovstvu i Zakon o udruženjima (opet).

Čovek se uči dok je živ... Čudim se, evo, kako ti kao podpredsednik LU nisi upoznat sa ovim stvarima, a još više se čudim kako ti niko iz oba saveza, gde ste članovi, nije skrenuo pažnju na ovu tvoju zabludu?Hmmm
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Limun

Djavo kaže:
Limune sto se tice rada predhodnog rukovodstva sekcije lupnja imali su moju podrsku sve do momenta kada su se okrenuli protiv lovacko udruzenja trstenik, U.O LU je formirao komisiju u cijem ja sastavu nisam bio niti Krstic da resi problem u L.D Lupnja medjutim moras da shvatis ako se izazove zabrana lova jednog drustva zakon o lovstvu ne poznaje nijedno lovacko drustvo,niti je pravno lice koje odgovara pred drzavnim organima vec posledice snosi lovacko Udruzenje u cijem sastavu ima 10 lovackih drustava pa time ako si mislio da zavedes red u svom lovackom drustvu sto nemam nista protiv da bi izazvao zabranu lova lovnog inspektora ne interesuje to drustvo vec za krivicu 100 lovaca vrsi zabranu kompletnom udruzenju koje ima 1800 clanova. Sto se tice zamerke na Krstica i danas mu zameram sto dozvoljava da par lovaca ruse i blate Udruzenje od 1800 clanova. Zakon ne poznaje ni potpredsednika ni predsednika drstva vec Predsednika udruzenja i Upravnika Lovista svaki za svoj deo posla. Predsednik za Finansije Upravnik za Loviste.

Moje misljenej u koliko nema vecinu nemora da bude uvek izglasano u koliko smatras da imas pametne predloge to se iznese na U.O pa ne odlucuje ni Krstic ni Predsednik ni Potpredsednik vec vecina U.O.
Sto se tice disciplinke komisije na svaki U.O i Skupstinu Udruzenja kritikovao sam neefikasnost disc komisije a za prijavu koju kazes da ne postoji mozda nisi hteo da je vidis zato sto se radi o tvojim prijhateljima koji nisu postovali pravila i zakon propisan o izvodjenju lova. Na uvid kompletnoj disc komisiji posle U.O u Velikoj Drenovi pokazao zapisnik lovnog inspektora koji je vrsio kontrolu ispravnosti dozvole za lov. Prijavu protiv tvojih prijatelja ili pulena nisam podneo ja nego izvrsni odbor jednoglasno LD TOPOLJAK. Uvek sam spreman da pomognem svakom ko potrazi pomoc ali nikako da protivzakonito oduzimam deo lovista jednog drustva i poklanjam tebi prijatelju,granice su jasno definisane statutom i zakonom i to je crveno slovo u kalendaru za mene bez obzira dali smo drugari ili nismo sto sam ti saopstio i prilokom dolaska kod men da mi trazis podrku za to....
PRvo nisu oni krenuli da ruse LU Trstenik nego su kad nisu mogli da nadju nacin da se izbore za svoja prava preko legalnih organa LU pomoc pokusali da nadju preko lovnih inspektora sto ste vi odmah protumacili kao rusenje LU.Isti slucaj je i sa ovim ljudima sa kojima si i ti imao probleme a za koje kazes da su moji prijatelji, a istina je da od njih Poznajem samo Karovic Dragana koji je moj lovac. I oni su pokusali da svoje pravo potraze preko lovnih inspektora i ti si to protumacio kao rusenje ugleda Udruzenja, svako ima pravo da pravdu isteruje na nacin koji je legitiman.
Pretpostavljam da cete i mene da stavite na stub srama jer sam pokusao da ukazem na propuste u radu i to javno!

Kazes zameras Krsticu sto dozvoljava da pojedinci ruse ugled LU, pitam te sad lepo ko je on da odlucuje o tome ko treba da se kazni a ko ne. Krstic je zaposleno lice na mestu Upravnika lovista i njegovo je da radi taj deo posla a ne da ide po Lovackim Savezima i da nas delgira i daje kvorum nekim nelegitimnim skupstinama, a i ti si sa njim ucestvovao na istim, pa se pitam ko to rusi ugled udruzenja, ja koji pokusava da ukaze na propuste u radu ili vi koji ste isli tamo da nas blamirate, pa jos u oba saveza i ako znate da nisu bas u najboljim odnosima!

Tacno je to da si dostavio na uvid disciplinskoj komisiji odluku lovnog inspektora ali tamo nije bilo ni mesto ni vreme da o tome raspravljamo, a ja stvarno neznam sta je disciplinska komisija trebala da odluci povodom toga jer ti si vec imao resenje lovnog inspektora, on te je oslobodio krivice.
I dalje ti tvrdim da nikakvu drugu prijavu povodom tog slucaja osim te protiv tebe ja nisam video nuti me je kao clana disciplinske komisije iko ikad obavestio da postoji ta prijava za koju ti tvrdis da je napisana od strane LD TOPOLJAK. Moraces u vezi toga da konsultujes uvazenog predsednik dis. kom. Tomasevica, pa neka on obrazlozi zasto ne saziva dis. kom. ako vec postoje neke prijave.

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Limun

Indjijanac kaže:taj vaš krstić izgleda ima ulogu svevišnjeg,čas vas "čašćava sledeće godine",a čas dozvoljava da tamo nekih par lovaca ruše i blate udruženje"Hmmm
Ne kolega Indijanac za njega ce da kazu da je Institucija, a mozda je to i bio nekad dok su LoSoSi vladali, pa njega je nagradjivao licno Zoran Zivojinovic, Krle je nekad bio stvarno uvazen kod gospode u LSS-u! Pa i ti bi Indijanac bio uvazen da si im donosio godisnje toliku clanarinu 1800 lovaca xx malo li je. Doduse ni oni njemu nisu ostajali duzni osim nagrada izvlacio je po dobre beneficije kod njih za LU, a i inspektori nisu smeli tako lako da navracaju u Udruzenje!

Khalil Gibran

slavaplana
 Davolcicu nisi ti mene i postavljao a ni glasao u U.O.LSCS da bi me ti sada i smenjivao!!

Ti si covek svim srcem uz LSS i kazi brate jasno i glasno kao sto si to rekao kod JEREMIJE u EMISIJI povodom otvaranja Lovackog Doma i posle svega ti dodjes na Skupstinu LSCS i sebi das za pravo da bez odluke Skupstine ti i Krstic koji tek nikako ne moze da bude delegat ni Skupstine LSS a ni Skupstine LSCS uzmete ucesce na istoj i GLASATE dajuci svoj glas u odlucivanju???Jaooo

Davocicu kao sto tvoj nadimak kaze i sto ljudi pricaju pa ti uzivas ugled kod ljudi koje godinama plasite i zastrasujete i koji nisu obavesteni sta i kako moze i sta i kako se radi i meni si nasao da pricas ......price???

Pljuvao si po LSCS a sad imas obarza da meni TI SMENJUJES SVOJIM UGLEDOM IZ U.O.??

Ko si ti????

DAVOLAK?????????Trt Milojka

Lako ti je bilo da manipulises i da radite sta ste hteli ali to vreme je proslo.......ovi momci koji su pokrenuli citavu pricu treba javno da se pohvale???

Sta si sve dobijao kao zvanican zahtev N.O. na cije trazenje ste se svi pravili ludi ???

Sta su ova dva cveka iz Supa u N.O. uvidela kao nepravilnosti u radu samog udruzenja???

Sad kad su pale prijave svi su krivi samo ste vi ok.....???Pusti tu pricu!!!!!

LSCS je ziveo i bez VAS i VASIH 200.000din koje licno JA kao pojedinac i kao covek koji je za LSCS mnogo vise uradio i pomogao citavu stvar nego ti LSS za 30god!!!

A da ne zaboravim jer se zna ko je od clanova L.U.Trstenik dobio kod JEREMIJE na izvlacenju SWAROVSKI OPTIKU i OSTREL SRNDACA U MEDALJI na kontu kupljenih novina ??

Da to ne ode nekom od rukovodece strukture???

Tacno je da je KRSTIC proglasavn dva puta za najboljeg upravnika a jer4 si se nekad zapitao koliko je L.U.Trstenik davalo za clanarinu LSS na godisnjem nivou???

Imali ste preko 2000clanova x20maraka.........koliko je to???

Da neko LSCS uplati toliki novaca sad pa ja bi ga predlozio za ORDEN?????????ZLATAN????????
Jer ti znas koliko je to para od kojih lovci nikad nista nisu imali ????

Kakvi ste to ljudi da sedite na dva stolice ???

ODLUCITE SE KOJI SAVEZ VAM ODGOVARA ???

Pusti pricu pa pogledaj kako prolazi Zoran Popovic u LSS e tako slicno ce te i Vi da zavsite kad u L.U.trstenik dodju mladi ljudi u organima upravljanja iu U.O. koji nece slepo da slusaju vec ce da razmisljaju svojom glavom????

Djavolcicu pisao bi ti jos sto sta ali tebi pisati i pricati je ravno SAMOUBISTVU jer ti to mozda ukapiras posle dodele lovista ........a to ce takodje potrajati!!!

Ziv ti meni bio zajedno sa Krsticem i lovocuvarima koji zaista ja verujem imaju problem da obicu ogroman teren pogotovo dok je to radio jedan covek koga sam imao prilike da upoznam kad i Krstica na Skupstini LSCS i o kome zaista nista ne znam pa ne mogu bilo sta da kazem o coveku ali Zakon kaze da na svakih zapocetih 20.000h ide jedan lovocuvar sta ste cekali ovoliko kad zvanicno morate da imate 3 lovocuvara??kako ste prilmili drugog kao lovocuvara ili ..........??kako isti nosi sluzbeno oruzje i da li ga nosi???Da li ima licncu i koga on da kontrolise bez legitimacije lovocuvara???

Da li je isti iz tvog drustva mozda???Coveka nepoznajem i nemam pojma ko je ali tako se ne radi u ozbiljnim L.U. kako se Vi prestavljate pa kad neko slusa sa strane on misli da je sve med i melo ali nije tako...........pretili su meni i jaci i bolji od tebe Djavolcicu pa gde su sad oni a gde sam ja????

Ako mislis da je clastvo i volonterska fukcija u LSCS u U.O. koja me samo kosta PRIVILEGIJA kao u LSS lovovi,putni troskovi,dnevnice,mob. telefoni i sve sto ide uz to dok su bila sretna vremena gresis??

Zbog takvih kao ti i sto su Zoran Popovic i Strucna sluzba LSS LSCS je i napravljen da ne moze bilo ko vise da vodi politiku i da se hvali kako sedi u U.O.????Ja sa tobom ne bi sedeo ni na parastosu a ne u U.O.???

Ti sam ne znas koliko ne znas a mislis da si strucnjak koji 30god sedi u U.O. svog udruzenja a rezultati su ti tanki??

Vidis za razliku od tebe koji se hvalis da te je Tomica zvao u lov na srndaca i tvog predsednika kako sam kazes da VAS NE KOSTA NISTA ti nikad neces biti pametniji i bolji covek kad se vratih sa GRATIS SRNDACEM iz lova ......to se postize na drugi nacin ...........a to pitaj JEREMIJU kome si davao intervju..................Bye moji prijatelji ne love za dzabe ...oni uzivaju u pogledu na mnogobrojnu divljac koji u Vasem lovistu nece jos dugo videti .....iam i boljih i gorih od Vas ali bar cute i ne hvale se kao ti i pojedinci a clastvo nezadovoljno nema gde vise..........

ZleBakeRodjaci
 .a sto se tice naplate za prepelice i sotke 100% si u pravu stim sto su v.drenovci stavljali pare na racun a poljanci nisu pa ce u polnji neko sad da popije krivicnu zato sto je stavljao pare u dzep.pa se pominje i neki novac koji je nenamenski potrosen ,ne za unapredjenje lovstva vec za neka igralista ili vec sta .

E pa vidis ovako mi nase pare trosimo na nasu decu a ne na nase "svalerke" kako pojedini.....Jednostavno nase LD se trudi da uradi nesto i za mesto u kome zivimo nismo samozivi i halapljivi da sve sacuvamo za sebe.........Drago mi je sto sad svi kukate i verujte da mi je drago zbog toga.........Uz Medu su svi lovci LD Poljna tako da ste u svakom slucaju u manjini..........Poljna je do sada svaku odstreljenu visoku divljac prijavila i uredno platila.......Nismo kao pojedinci odstreljivali Divlju svinju u vreme zabrane koja je u sebi imala 9 praseta a ne prijavljene srndace i da ne spominjemo.....bolje cutite!!!!
Za Pametnog Coveka I Komarac MuzikaHarmonika

slavaplana
 Nisam ti Djavolcicu rekao da ti je prica ista kao Zorana DR.Popovica koji isto tako kao ti tvrdi da se LSS urusava jer je neko smogo snage i hrabrosti da ga pita kako je SLUZBENIM AUTOM LSS ISAO NA MORE SA PORODICOM,KAO JE OB BABE IZ SVOG SELA POZAJMIO I NIJE VRATIO BURE PA SE OVA ZALILA STOJANU VOZACU,KAKO JE PLATIO 12.000eura PEHARE I MEDALJE GROFU IZ Petrovaca bez odluke komisije za odlikovanja i gde su ti isti pehari i medalje podeljeni....kome???

o dnevnicama i ostalim bezpovratnim pozajmicama,lizingu,drvima i ogrevu i ostalom ne bi sada!!!

TOMICA JE MOJ PREDSEDNIK a ti kod POPOVICA pa se njemu zali i placaj clanarinu!!!!!!!!!!!!!!HaHaHa

Niko pisanjem na ovom forumu ne razbija L.U.Trstenik vec se skece paznja da nesto nije u redu sto Vi ocito necete ili ne zelite da vidite jer je Vama lepo i svaka promena Vama ne bi isla u korist???
da je sve kako treba pa Vi ne bi bili ni clanovi udruzenja sta sve lovci pricaju za Vas????

slavaplana
 PRE UPISA UREDNO SE PRESTAVITE U TEMI KOJA JE ZA TO NAMENJENA I NEMOJE DA LAZETE KO STE I STA STE JER JE VASA INTERNET ADRESA DOSTUPNA ADMINISTRATORIMA TAKO DA UVEK IMAMO UVID KO SE I ODALKE JAVLJA KAKO NE BI DOSLO DO ZLOUPOTREBA..............

Srbijalov

slavaplana
 prasici...................????Jaooo

ZleBakeRodjaci

boletus kaže:
da odgovorim tebi kolega zla bako iz poljne.vise sam ja put lovio u poljni nego sto ti imas idenja na pisanje u zivotu.a ja ne pozivam na tuzbe i tuzenja ako razumes nesto. a kancelariju koju imate mogu da ti nacrtam i posaljem postom da bi se uverio da sam tamo bio mnogo mnogo puta. pozdravljam mog druga medu .

To koliko ja imam idenja na pisanje mogao si da podjes da gledas i da brojis.............. Ja sam clan LD skromnih 5 godina i planiram da budem jos dugi niz godina zato ne dozvoljavam da se pljuje Udruzenje u kom lovim i koje gazduje sto je najbolje moguce........Koliko ja mogu da primetim u pitanju je ljubomora kako i sa cime sve raspolazemo.....e pa druze nama ne trebaju takvi kao ti da dolaze u lov a posle na sva usta da nas pljuju....Cenzurisano

Pišite bez uvreda u protivnom će upisi biti brisani!

Srbijalov Admin Tim!

Za Pametnog Coveka I Komarac MuzikaHarmonika

slavaplana
 Ovde se skrece namerno sa sustine problema L.U.trstenik a to je cinjenica da je predsednik prepustio drugim ljudima da vode udruzenje jer zbog svojih obaveza ,poslova i svega sto to prati nije imao vremena da se vise posveti radu samog udruzenja a ODGOVARA ZA SVAKU NEPRAVILNOST????

Stvar se otrgla kontoli i pale su krivicne prijave od grupe lovaca koji to nisu uradili bez valjanog razloga........a mozda i jesu ali neka nadlezni provere sve pa neka se zvanicno oglase..........ovog puta cu se licno ukljuciti shodno zakonu o dostupnosti informacijama kako iste prijave ne bi zavsile ako imaju osnova u fioci.............pomocicemo istragu koliko mozemo pisanjima i dokazima,tvrdnjama koje lovci imaju a cute jer se svi plase...............ovde sve mozete izneti sta ko ima i za sta poseduje neki dokaz,papir ili je nesto cuo.........ovde smo svi ravnopravni i ovo nije U.O. koji se namerno minira ,gde se svadjaju svi sa svakim,gde se donose odluke koje niko ne sprovodi,gde svo pricaju a resenja na kraju obicno nema........

boletus
 Upis je obrisan.
Omalovažavanje i korišćenje neprikladnih izraza nije dozvoljeno.
Srbijalov Admin Tim

polic tarzan

slavaplana
 Jer ovo tacno DJAVOLCICU sta tvoji lovce tvrde??????????

"Prethodni predsednik L.D. Lupnja koga Djavo i Limun pominju nije mogao da se izbori sam sa Krsticem i Djavolom pa je u pomoc pozvao republickog lovnog inspektora da dodje u Udruzenje. Nakon toga mu se inspektor javio i rekao mu:
"Jbg. Zoki, vidim ja da tu ima nepravilnosti i vidim ko sta radi, ali sta da ti kazem, bori se sam ako mozes, ja nemogu da ti pomognem jer mogu da ostanem bez posla!"

Karovic koga Djavo i Limun pominju je za taj lovni dan na Djavolovom terenu imao dozvolu izdatu od strane Krstica ali ga je Djavo vratio sa zbornog mesta i njega i jos par ljudi sa iste dozvole jer sa jednim od njih nije u dobrim odnosima!da ti Djavolcicu tata nije mozda ostavio loviste u nasledstvo???Ko si ti da nekog vratis sa zbornog mesta???To mozes samo kod sebe u selu da radis ..........dodji mene da vrati sa zbornog mesta???Plasite ljude koji posteno placaju clanarine i rade dok pojedici vrsljaju u lovistu???

A taj izvestaj lovnog inspektora povodom slucaja sa Karovicem je smesan, trazi mu da skenira i da ga javno prikaze posto ga je citao na U.O. u Velikoj Drenovi gde sam bio prisutan!

Taj isti Djavo koji pominje otimanje dela terena od strane Limuna je pre 2 godine L.D. Medvedja u saradnji sa Krsticem odcepio deo terena i pripojio svom drustvu!
On se hvali da je zasluzan za stvaranje L.D. Lupnja a sa tim Tomasevicem(Krsticevim covekom-predsednikom disc. kom.) vec par godina pokusava da srusi to isto drustvo!

Pitaj ga koliko je svinja odstreljeno samo u januaru kod njega na terenu?
Koliko je i cije pare je trosio za setvu kukuruza za svinje!?
Koliko je divljaci kupio!?
Koliko ima lovaca!?
Koliko je srna odstreljeno!?

Sve se to lovi samo kod njega u drustvu a sva druga drustva placaju ceh a niko od nas ne dobija dozvole za odstrel krupne divljaci...PROVERICEMO ZVANICNIM PUTEM pa ce Krstic to morati da objasni ako je tacno sta i kako kome deli dozvole"

Deo citata poruke koja mi je stigla od lovaca iz L.U.Trstenik cije ime ne bi da odkrivam pa gospodo izvilite sta imate da kazete na ovu temu???

Uskoro ce mo i papire krenuti da objavljujemo?????????

Limun

slavaplana kaže:
"Prethodni predsednik L.D. Lupnja koga Djavo i Limun pominju nije mogao da se izbori sam sa Krsticem i Djavolom pa je u pomoc pozvao republickog lovnog inspektora da dodje u Udruzenje. Nakon toga mu se inspektor javio i rekao mu:
"Jbg. Zoki, vidim ja da tu ima nepravilnosti i vidim ko sta radi, ali sta da ti kazem, bori se sam ako mozes, ja nemogu da ti pomognem jer mogu da ostanem bez posla!"

Karovic koga Djavo i Limun pominju je za taj lovni dan na Djavolovom terenu imao dozvolu izdatu od strane Krstica ali ga je Djavo vratio sa zbornog mesta i njega i jos par ljudi sa iste dozvole jer sa jednim od njih nije u dobrim odnosima!da ti Djavolcicu tata nije mozda ostavio loviste u nasledstvo???Ko si ti da nekog vratis sa zbornog mesta???To mozes samo kod sebe u selu da radis ..........dodji mene da vrati sa zbornog mesta???Plasite ljude koji posteno placaju clanarine i rade dok pojedici vrsljaju u lovistu???

A taj izvestaj lovnog inspektora povodom slucaja sa Karovicem je smesan, trazi mu da skenira i da ga javno prikaze posto ga je citao na U.O. u Velikoj Drenovi gde sam bio prisutan!

Taj isti Djavo koji pominje otimanje dela terena od strane Limuna je pre 2 godine L.D. Medvedja u saradnji sa Krsticem odcepio deo terena i pripojio svom drustvu!
On se hvali da je zasluzan za stvaranje L.D. Lupnja a sa tim Tomasevicem(Krsticevim covekom-predsednikom disc. kom.) vec par godina pokusava da srusi to isto drustvo!

Pitaj ga koliko je svinja odstreljeno samo u januaru kod njega na terenu?
Koliko je i cije pare je trosio za setvu kukuruza za svinje!?
Koliko je divljaci kupio!?
Koliko ima lovaca!?
Koliko je srna odstreljeno!?

Sve se to lovi samo kod njega u drustvu a sva druga drustva placaju ceh a niko od nas ne dobija dozvole za odstrel krupne divljaci...PROVERICEMO ZVANICNIM PUTEM pa ce Krstic to morati da objasni ako je tacno sta i kako kome deli dozvole"

Deo citata poruke koja mi je stigla od lovaca iz L.U.Trstenik cije ime ne bi da odkrivam pa gospodo izvilite sta imate da kazete na ovu temu???

Uskoro ce mo i papire krenuti da objavljujemo?????????
Iskreno neznam od koga je Slava dobio ovu poruku, mogu samo da pretpostavim. Zao mi je sto ljudi nemaju hrabrosti da izadju ovde sa imenom i prezimenom i iznesu svoje misljenje i stavove. Mogu samo da potvrdim da su navodi iz poruke tacni.

Na tom delu terena, koji Djavo pominje da ja pokusavam da otmem na nezakonit nacin, se vec godinama desavaju nemile scene izmedju lovaca cak tri LD i uvek postoji opasnost da dodje cak i do fizickog sukoba. Naime nase udruzenje deli reka Zapadna Morava i umesto kao sto bi to i bilo normalno to bude prirodna granica izmedju drustava, neko se jos nekad dosetio da se granice drustava osnuju kao katastarske opstine pa tako jedno Ld ima po katastarskim opstinama deo terena i sa nase strane i ok tu ne bi bilo nikakvih problema da se na tom delu gazduje kako treba i dolikuje. U taj deo terena godinama u nazad to Ld ne unosi divljac a lovi do istrebljenja pa su se cak dosetili da i jednu ili dve nedelje pre glavne lovne sezone tu izvedu i po neki selektivni otstrel fazanskog petla de se normalno lovi sve sto poleti ili potrci. Kad odlove to sto ima kod njih onda kao slucajno zadju u teren Ld LUpnja cisto da se malo dopune jer im je jel te bilo malo divljaci u njihovom delu terena!Kad ih neko od nasih lovaca sretne kojim slucajem i priupita sta se radi uvek dobije salvu psovki i provokacija, a ako se kojim slucajem desi da taj isti nas lovac zadje u njihov deo terena, a desava se da se love patke na tom delu, koje su uzgred budi receno preletna divljac, bude bukvalno najuren odatle opet uz salve psovki i pretnji. O svemu tome je obavesten i upravnik lovista i UO i predsednik ali i uz svu nasu dobru volju da do nekog dogovora dodje u tome se nije uspelo jednostavno ista desavanja iz godine u godinu. Zbog toga su LD LUpnja i LD Zec pokrenuli inicijativu da se prilikom izrade i dopune Statuta unese i to da reka Zapadna Morava bude prirodna granica iZmedju drustava sa leve i desne obale. To ce lepo da ode na skupstinu pa ako se izglasa onda ok, ako ne tako je kako je. Ne vidim sta u svemu tu ima nezakonito kao sto Djavo tvrdi!

Khalil Gibran

boletus
 slavo nemas iste arsine prema svima .ovu babu si upozorio a moj upis si obrisao iako se niucemu nisu razlikovali.
polic tarzan

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,615,363 posete www.srbijalov.com