Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Cal. 20/76 iskustva i mišljenja!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Cal. 20/76 iskustva i mišljenja!
Scorpion Hunter
 Kolega Podunavac.
Nisu isti cokovi na MP-153 i na IZ-27 jer je 153jka 12/89 i ima eksterne cokove... Ovo sto sam napisao za cok dogodilo se coveku u lovu prekljuce, Posto mi je komsija po povratku iz lova pozvao me je da mi pokaze cok i ja sam to video svojim ocima. Jaooo steta sto ne stigoh da ga slikam jer sam bio u zurbi obaveze oko Slave... Prvom prilikom slikam i postavljam slike.

SheytanE IZevka je 12/76 nije 20/76. Na istom sajtu sam i ja citao kako su coveku izleteli cokovi na 20tici...

Podunavac ovde ne postoji u prodavnici Ruska puska a da na njoj ne nadjem bar jednu falinku. Mnogo lose puske se uvoze kod nas, u Hrvatskoj je to sigurno kvalitetnije zato nisi ni cuo za takve probleme...

Podunavac
 Standardni čokovi za MP-153 su isti kao za MP-27. Jedino što za MP-153 može da se nabavi (ili se dobije sa njom) i eksterni duži čok a za MP-27 ne.
Za ovu razliku u kvaliteti između pušaka uveženih u Hrvatsku i Srbiju ne mogu da kažem ništa, pošto nisam uspoređivao puške. Ja sa mojom do sada nisam imao problema. Morao sam samo da je razradim da se lakše otvara i zatvara.
Tri prsta 2Kolce

Scorpion Hunter
 Podunavac nisam mislio na one bas dugacke eksterne cokove.Nego na one krace sto strce par cm od cevi...

aca ribarac
 i na kraju koju 20/76 da uzmem? ruska ili turska? Confused
volim lov zbog Pas srbijalov iveli 3 Kolce

canis aureus
 pošto je nedoumica velika, ti odaberi talijanku pa kud pukloDim
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

klaja
 Gledao sam u casopisu kalibar turkinje u 20 kal i prelepe su a i kvalitet im je isto na nivou. . Najbolje da slusas sam sebe.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

canis aureus
 ... a i ona malena "čehinja" ČZ-USA položenih cevKi je B)
po mom mišljenju, bolja je od turkinje, možda kvalitetnija iako je takođe made in TurkeyConfused kontrola kvaliteta i slHmmm
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

klaja
 Svaka je na svoj nacin lepa,neka se kolega vodi kvalitetom a lepota i nije toliko bitna. Verovatno je cehinja kvalitetnija samo neznam koja je razlika u cjeni.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Scorpion Hunter

aca ribarac kaže:
i na kraju koju 20/76 da uzmem? ruska ili turska? Confused

Frown Nemoj ni Rusku ni Tursku... Ruska je oko 450-500 evrica.
Turska ako hoces malo lepsu ide i preko 500... Plus kvalitet i jedne i druge pod velikim znakom pitanja? kako se kome potrefi-pokaze.....
Za te pare kupi polovnu Berettu 20/70 i bog da te vidi. Ili neku drugu Talijanku ne mora u magnum kalibru jer je i onako nepotreban za sitnu divljac a i municija je najskuplja.... to je neki moj savet sad na tebi je da dlucisiveli 3

klaja
 Ja mu ipak savetujem ako je u mogucnosti da kupi novo oruzje.Sa kupovinom polovnog nikada neznas kako si prosao jer ako je neka recimo kvalitetna i ocuvana puska pitanje je zasto se prodaje a pogotovo na prvom mestu je ko je bio vlasnik i kako se prema njoj ophodio. Polovno je najbolje kupovati po preporuci ako neko pozna vlasnika i pusku. Ja sam kupio pre mesec dana staru polozaru ali me je izasla dosta jeftino pa mi se isplati uloziti koji dinar u sredjivanje. Kad su Forda pitali koji je auto najbolji ,on je rekao NOVI mada su svi ocekivali da ce reci FORD.

sheytan
 PRIMIO BIH GA Grin NA POKLONU ČAURE CAL. 20, ŠTO 20/70, ŠTO 20/76, ili uz neq simbolitčnu nadoknadu. B)

Unapred fala! iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Kale1204
 Kud ne rece ranije... u avgustu i septembru... u tom periodu su posle lovova oko 100-200 caura 20/70 zavrsile u kanti-jerbo nemam alat za prepunjavanje 20-tice Confused
Pocecu sada da ih skupljam ali u ovim jesenjim lovovima mnogo manje trosim dzebane,pa nece biti bas neki broj...

sheytan
 Nema veze, qpio sam za početak lečka gotovih mečića, tako da za sledeću godinu sasvim odgovara, da počmeš da čuvaš! Hvala unapred! Kiss

Idemo dalje! Izvolte, bujrum, ne stidite se! Grin

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Kale1204
 http://youtu.be/d...
Nema na cemu iveli 3

Podunavac
 Šeki jel to pala neka ponova? A ne hvališ se. Deder turi koju sliku da vidimo spravu.
Tri prsta 2Kolce

sheytan
 Ma, uzeh neq kantu, belgijansq...

i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/LOV%20%20LOVCI%20I%20OSTALO%20VEZANO%20ZA%20LOV/b425crop_zps5b0c8068.jpg

A ti se ne hvalish chahurama, koje su tema ovdi??? Grin

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Podunavac
 Lepo. Čestitam.Bravo 2 I ja sam u postupku nabavke jedne u tom kalibru, ali skromnije cene. Pa ako sve bude išlo po planu ostaviću ti koju čauru. Al nagodinu.Grin
Tri prsta 2Kolce

sheytan
 Fala, batke! Kiss

'Teo i ja neshto lahko, za celodnevno vucaranje, 16 ili 20, za male pare. I pojavi se ova kanta, i... QqNe odoravam... Shock

Rachoonjam na te za nagodinu! iveli 3

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

nebojsa1
 Ko upisana!!!
Hrana na usta ulazi!
Ko jede ne boji se gladi...

vlada lovac
 Lepa puskica Shey, cestitam

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
TRAŽIM-NUDIM POSAO U OBLASTI LOVSTVA, ŠUMARSTVA, VETERINE SVAŠTARA 45 01.03.2023. 14:51
Sabatti kombinovane lovačke puške KOMBINOVANO LOVAČKO ORUŽJE 16 07.03.2022. 23:10
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci SVAŠTARA 1096 20.02.2020. 12:07
Long Range streljaštvo LOVNO STRELJAŠTVO 105 15.10.2019. 12:57
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,619,754 posete www.srbijalov.com