Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na Muflona

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na Muflona
Podunavac

skojic kaže:
www.dodaj.rs/f/2i/sr/4ePT9b88/picture-1560.jpg

Evo i moja se želja ispuni jedan primerak ove divljači . Lovište Vorovo NP Fruška Gora . Pohvale svim zaposlenim tamo koji rade a posebno vodiču Srđanu da nije bilo njega ko zna dali bih ga i video . Grlo je kako rekoše 4-ta godina . Ponovo se svima zahvaljujem u NP fruška gora a posebno u lovištu Vorovo

Čestitam na odstrelu kolega.Bravo 2 Daj malo detalja. Puška, kalibar, optika , daljina, municija...
Tri prsta 2Kolce

dex
 prvo pa musko CESTITAMOdobreno

skojic
 Hvala drugari evo posle časti kolega i da dam detalje . Puška je Remington 700 SPS kalibar 270 WSM municija Winchester CXP 2 zrno power-point 9.72 g. (150 gr.) daljina 120-150 metara pogodak spoj plećka vrat pad u vatri ( sam sam sebe iznenadio Confused )
Svetislav Bato Kojić
Lov srbijalov i Žene enaidu zajedno

kempi
 Bravo kolega ! Najiskrenije cestitke!

golf071

skojic kaže:
Hvala drugari evo posle časti kolega i da dam detalje . Puška je Remington 700 SPS kalibar 270 WSM municija Winchester CXP 2 zrno power-point 9.72 g. (150 gr.) daljina 120-150 metara pogodak spoj plećka vrat pad u vatri ( sam sam sebe iznenadio Confused )
OdobrenoSvaka cast kolega.Ja i moj drugar smo trebali da ga lovimo,pa se sve nesto iskomplikovalo i nista ove godine.
Novine

skojic
 Još jedom hvala i želim svima isto ovako i bolje . Mislio sam da je ovo lak lov žica ,ovca i pucaj a ono skroz drugačije jedva ih nađosmo , sekunde su bile u pitanju da ode . Kolce
Svetislav Bato Kojić

Lovac Stari
 Tesko vrlo tesko se lovi Muflon u Vorovu.
U kome delu Pucan, Svinjskom ili onom vecem od 800hek)?
Cestitke G Odobreno.
Mene je vodio Jova ali se nisam proslavio, bice reprize ;).
Dobar pogled.

skojic
 Hvala ! Ako sam ja dobro razumeo da je tu nešto pregrađivano pa je sad 600 ha i ima negde oko 70-90 jedinki a mi jedva na kraju nađosmo 20-ak ali ipak ih nađosmo .
Svetislav Bato Kojić

Lovac Stari
 Komplet je 1,500 hektara.
U vecem delu od 800hektara ima Lopatara, Muflona i nesto Svinja.
U drugom nesto manjem delu od 700hektara, gomila Svinja i nesto Muflona.
Ti si barem nesto video, ja samo par Muflonki na 300m i to na blic.
Sto se tice strucne sluzbe, svi su momci ok, ljubazni i profesionalci. Srdjan je vodio mog kolegu.
ika
Dobar pogled.

skojic
 Video sam ja i vepra i svinje ,košute i telad a na kraju posle pucanja i jelene lopatare. Neznam kada si bio tamo , ako sam ih ja dobro razumeo napravili su prasiliste ograđivanjem jednog dela lovišta u kome smo tražili muflona . Ljudi su odlični nesumnjam da su svi profesionalni a pre svega dobri ljudi ja sam prezadovoljan sa njima a dao bog i ove godine se vidimo ali lovimo jelena.
Svetislav Bato Kojić

Milan__
 Ako neko ima vremena nek pogleda,kratak film o lovu muflona..
Film : https://www.youtu...UzyYrdOtMc
Bog prašta,ali 30-06 nikad! Srbija

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 33
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,377,493 posete www.srbijalov.com