Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: M-90 Tornado Vušir

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
M-90 Tornado Vušir
sheytan
 Ova moja pricha o (ne)pouzdanosti je od pre vishe od 15 jahre, tako da je mozda lechka vetja pouzdanost danas... Smile Ali, desi se i dete na devojq, pa i kapisla losha, tako da... Smile
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Podunavac
 A ja se taman odlučio posle tri godine zaebancije sa traženjem (neuspešnim) Mirage Clever da pređem na Vušir.Shock Kuku jadan, šta ću sad?Grin Za novo pušku u kalibru 20 sam se definitivno odlučio za Vušir municiju, a za staru u kalibru 12 ću ipak da se zadržim na Mirage, samo drugu seriju. Do sada sam pucao Mirage Standard Game T3, a od sada ću Mirage H.V. Game T3. Inače Vušir municiju već koristim za trap i prepelicu. Ova se municija do sada dobro pokazala i nisam čuo negativne komentare od kolega koji je koriste. A i Capriolo iz Bačke Topole uvozi Vušir municiju samo prepakovanu u kutije na kojim piše Capriolo. Inače Vušir M90 u izradi municije koristi italijanske komponente, tako da tu nebi trebalo da bude nekih problema.
Tri prsta 2Kolce

sheytan
 A srpske konjponente ne valjaju? Slabo Rvatjani koriste PPU dzebanu, jer srpske konjponente ne valjau! Grin

Sve je to dobro, ne zvao se ja Lorimer! Stari

Lepo reche jedan opak lovac, Srbin, radi u Germaniji, a pishe po rvackim forumima: Uznem sachmene dzebane par kartona, i to KOJU NADJEM U TOM TRENUTQ NAJJEFTINIJU, i samo pichim! Smile Za qrabinsq se isti taj kolega jako lepo razoome i ima svoje favorite, naravno... Te dve priche ne mogu da se porede, po meni(karabinska i sachmena)...

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Podunavac
 Код наших произвођача споран само барут. Мени пошто користим искључиво муницију са корпицом не смета ако је сачма мека. Пре пар година сам пробао Белом. Ефекат на дивљачи исти као и код Миража, али не можеш да се начистиш цеви. То је једини разлог зашто га не користим. Вероватно је иста ситуација и са Крушиком, јер користе исти барут. Што се тиче карабинске муниције ту ипак користим наш ППУ. Ем сам навикао на њега, ем је убедљиво најјефтинији.
Tri prsta 2Kolce

sheytan
 Sve se slazemo Odobreno , sem shto smatram chishtjenje RUSKOG HROMA - bespotrebnim bacanjem vremena!

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

mrwa22250

Podunavac kaže:
A ja se taman odlučio posle tri godine zaebancije sa traženjem (neuspešnim) Mirage Clever da pređem na Vušir.Shock Kuku jadan, šta ću sad?Grin Za novo pušku u kalibru 20 sam se definitivno odlučio za Vušir municiju, .

Za tu tvoju "hanumu" probaj prvo nesto mekse,Vusir je prilicno zestok metakGrin(sorry ne mogu da se suzdrzim kad je ture u pitanju).Salu na stranu,nece mi ovaj jedan neopaljen patron pokvariti opsti utisak o Vusiru kao veoma dobrom i ujednacenom metku,koji je btv.cisti talijan samo sastavljen u Hr.Najveca prednost je dostupnost za razliku od druge stranjske dzebane,ima ga svuda i uvek a to nije zanemarljivo.Ucinak na divljaci odlican(sam cistim divljac pa se bacim malo u forenziku)a moj favorit pored prepelicarke je 3,5mm-36g,samo je jos uvek rano i pretoplo za njega pa 3,1mm i 32g odlicno zavrsava posaoOdobreno
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Podunavac
 А земара па ханума је мангуп Grin, тј. 20/76 магнум. А ја пуцкам искључиво стандардну мунџу 20/70 као и код рускиње. Иако је рускиња у калибру 12/76 магнум још ни једна магнум патрона није из ње испаљена. Е сад ако са туркињом будем ловио целе зиме, постоји могућност да пробам и Вуширов метак 20/76 магнум, 3,5 мм гранулације и 32 грама тежине.
Tri prsta 2Kolce

mrwa22250

Podunavac kaže:
А земара па ханума је мангуп Grin, тј. 12/76 магнум. А ја пуцкам искључиво стандардну мунџу 20/70 као и код рускиње. Иако је у калибру 12/76 магнум још ни једна магнум патрона није из ње испаљена. Е сад ако са туркињом будем ловио целе зиме, постоји могућност да пробам и Вуширов метак 12/76 магнум, 3,5 мм гранулације и 32 грама тежине.

Ma znam zemara samo se malo zayebayem,neka te dobro sluzi pa da je dogodine zamenis za berettuOdobreno

sheytan
 Qq mene, tebra Podunavatz, skoro sve si kalibre pomeshao(12 i 20)!!! Grin

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Podunavac
 Фала бата Шеки на упозорењу. Поправљено. Куцам на два места па не гледам шта пишем. А и старији сам човек, не служи мозак више ко некад.Grin
Tri prsta 2Kolce

mrwa22250
 Druga nedelja za redom i ponovo razocaranje,Ares markira,ja se namestam,fazan polece i skljocShockShockShockPonovo kapisla zatajila i vec sutra kompletna zaliha(srecom ne velika)3,1mm 32g crna patrona M-90 odlazi kod kolege koji je i na proslom metku koji zataji prosle nedelje promenio kapislu i sa njime odstrelio danas fazana.Imam jos dve kutije 8-mice i kad to ispucam(ako ne pocnu i one da seruckaju)zavrsavam sa Vusirom posle dugogodisnjeg druzenja,jer dva metka od pet ispaljenih(iz dve razlicite kutije)prelaze moj prag tolerancije.

sheytan
 Beshe, ruskinju imash? Dobro raspizdjena Grin kapisla? Probano iz druge pooshke isti metak? Stvarno previshe, i za Cheditte... Confused

Predji na Belom, oni imaju prave, Cheditte kapisle! Ogovaranje

iveli 3

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

mrwa22250
 Ne znam sta ce biti moj sledeci izbor ali sam sa Vusirom definitivno zavrsio.Ajd da mi jedan lep lov ukenya metak ali dva,pa jos zaredom=Duga resaBye.

sheytan

sheytan kaže:
Beshe, ruskinju imash? Dobro raspizdjena Grin kapisla? Probano iz druge pooshke isti metak?

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

mrwa22250

sheytan kaže:

sheytan kaže:
Beshe, ruskinju imash? Dobro raspizdjena Grin kapisla? Probano iz druge pooshke isti metak?

Upravo tako je i ovaj put bilo.Stavim sledeci-opali,pa jos jedan-opali i on,ali iz dve marke dva corkaSad

AcaNik
 Ипак бих дао некоме да погледа игле на тој пушци ;)

Sniper Hunter
 Slažem se sa Acom ,i ja bih prvo proverio pušku,očistio oko udarnih igli podmazao ,proverio u kakvom su stanju .

sheytan
 PRVO SE GLEDA KAKI JE UDARAC/OTISAK NA KAPISLI! Smile

Mrwa, bash oko toga - ti nikako da odgovorish ono shta sam te pitao? Da li ste probali ovaj metak iz druge pooshke?

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

mrwa22250

sheytan kaže:
PRVO SE GLEDA KAKI JE UDARAC/OTISAK NA KAPISLI! Smile

Mrwa, bash oko toga - ti nikako da odgovorish ono shta sam te pitao? Da li ste probali ovaj metak iz druge pooshke?

Rekoh prosli put i sad ponavljam;Otisak igle na kapisli vise nego dobar,i prosli put i sad proban metak iz druge puske i opet nista(na kapisli udubljenje masala od tolikog skljocanja).Metak od proslog puta drugar izvadio iz zemlje,odneo kuci,stavio drugu kapislu i danas sa tim metkom odstrelio fazana.Moja puska posle tog metka uredno ispalila dva ista takva metka(znaci do puske nije definitivno).

sheytan
 Ebajgu, znachi, samo kapisla... Cry

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,616,129 posete www.srbijalov.com