Lovčeva žena - opis
|
DarkoZH |
Objavljen 27.09.2011. 23:30
|

Član

Upisa: 55
Pristupio: 21.09.2011. 14:18
|
Sve moze da pakuje za poneti.
|
|
|
|
terenac |
Objavljen 28.09.2011. 01:24
|

Mlađi član

Upisa: 26
Pristupio: 27.01.2011. 00:33
|
Lala kaže:
Naučna fizičko-hemijska analiza lovčeve žene:
Hemijski element: Žena
Hemijski simbol: Že
Otkrio: Adam
Atomska težina: Optimalna 60 kg, ali postoje izotopi koji
variraju od 40 do 250 kg.
Učestalost pojavljivanja elemenata: Veće količine se mogu naći u
urbanim sredinama, ali se hemijski čistiji, redji primerci, mogu naći u udaljenim brdskim područjima.
Fizička svojstva: Površina obično premazana bojom i kremom. Javlja
se u svim agregatnim i drugim stanjima. Proključa odjednom, zamrzne se bez razloga. Topi se ako se primeni odgovarajući postupak.
Hemijska svojstva: Lako se spaja sa zlatom, srebrom i drugim
plemenitim i poluplemenitim metalima, te sa dragim kamenjem.
Apsorbuje velike količine skupih materijala. Može eksplodirati iznenada, bez prethodnog upozorenja i bez poznatog razloga. Ne otapa se u vodi, ali joj se prijemčivost znatno povećava ako se natopi kvalitetnim alkoholom. Najefikasniji je poznati elemenat za upijanje novca. Element je koji se vrlo retko nalazi u devičanskom čistom stanju.
Najčešća upotreba: Pre svega kao ukras, naročito u otmenim vilama
i skupim sportskim automobilima. Odličan je medikament za relaksaciju i vrlo efikasno sredstvo za čišćenje.
Izvršeni ogledi: Pocrveni kad se zatekne bez ambalaže. Pozeleni
kad se stavi pored boljeg uzorka.
Opasnost: Vrlo je opasan element, osim u rukama stručnjaka, koji
ima odgovarajući alat. Ilegalno je imati više od jedne, iako se može posedovati i više, pod uslovom da se drže na različitim lokacijama i paziti da elementi ne dođu u direktni medjusobni dodir.
Druze tekst je B)  al sta bismo mi bez druge polovine, lepo bre kad te topli krevet ceka kuci a u njemu ona. 

|
|
|
|
duskov |
Objavljen 06.12.2011. 21:15
|

Lovčina

Upisa: 1159
Pristupio: 18.10.2011. 23:34
|
nemeza kaže:
Kako se moli žena lovca
DRAGI BOŽE
Daj mi lovca koji može
Ako ne može
Podaj mu snagu da može
Ako ni tada ne može
Uzni ga sebi
O BOŽE!
A evo šta moja pjeva:
O Bože!
pa on još solidno može,
i kad se skida do gole kože
i kad ga vidim strože,
krut mu je kao ostože
ko prvi put-o moj Bože!
I kad se iz lova vrati gađe mi srože,
na brzaka o moj BOŽEEEEEEEE...... |
|
|
|
huntinggirl1 |
Objavljen 06.12.2011. 21:40
|

Lovčina

Upisa: 1169
Pristupio: 17.07.2010. 15:32
|
a kako se moli lovkinjin muž, da čujemo i to....
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 06.12.2011. 21:42
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Teško pitanje!!!!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
kelt |
Objavljen 06.12.2011. 21:45
|

Lovčina

Upisa: 1618
Pristupio: 12.01.2011. 09:05
|
verovatno ono/. nedaj boze da nadje lovca koji moze
|
|
|
|
stojkuki |
Objavljen 06.12.2011. 21:52
|

Lovčina

Upisa: 1155
Pristupio: 22.06.2011. 15:12
|
Taj je prestao da se moli ....  |
|
|
|
huntinggirl1 |
Objavljen 06.12.2011. 22:02
|

Lovčina

Upisa: 1169
Pristupio: 17.07.2010. 15:32
|
ta i mnoge sose, verujte,
|
|
|
|
klaja |
Objavljen 06.12.2011. 22:59
|

Lovčina

Upisa: 1332
Pristupio: 10.03.2011. 21:02
|
mojoj balistol smrdi a meni mirise heheh |
|
|
|
Lala |
Objavljen 07.12.2011. 07:48
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
huntinggirl1 kaže:
a kako se moli lovkinjin muž, da čujemo i to....
Poznajem jednog lovca iz Bečeja, čija supruga je lovkinja, pa ću morati da ga pitam! Samo da odgovor ne počne sa 'Ozonyat...'
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
stojkuki |
Objavljen 07.12.2011. 07:59
|

Lovčina

Upisa: 1155
Pristupio: 22.06.2011. 15:12
|
Vodi racuna ... Klizava tema ...  |
|
|
|
MilanAzanja |
Objavljen 30.05.2012. 21:21
|

Član

Upisa: 100
Pristupio: 14.02.2011. 22:00
|
ISPOVEST LOVACKE SUPRUGE Uopsteno to je cesta sudbina da manje vise u vecini zemalja mrze zelenu uniformu nedeljom i danom lovne sezone ne svojom voljom bude se u cik zore a ponekad pozele da iskoce iz sopstvene koze.Inace ta lovacka domacinstva imaju bar jednog lovackog psa,prilicno cestvo i dva pticara jamara.a cesto i tri jamara ,pticara i gonica.Samo supruga lovca ume tako da se obraduje kada joj se suprug vrati iz lova.Cak na odstojanju na desetak metara ona oseti neuporediv miris sveze pecene dzigerice divlje svinje,pomesan sa lukom.Ko da se tada sekira sto je muz isflekao najnoviju zelenu jaknu krvlju ,pri otvaranju divlje svinje.Ma nije uopste vazno sto se na pantalonama jedva prepoznaju mesta gde su se srele sa bodljikavom zicom.Istina jos radosniji prizor su mi kad domacin sa svojom psecom bulumentom odlazi u lov.Redovno ga ispraca pogledom i veoma ponosna na tu cetvoroclanu druzinu.Svakodnevne brige i muke tada budu daleko potisnute.U secanju ostaju samo nezaboravne mnogo puta ponavljane lovacke price posle uspesnog lova.Sve su to sitnice koje zeni ne mogu da pokvare raspolozenje dok njen suprug greje promrzle noge po povratku iz zimskog lova.Moram da priznam da su mi veoma uzbudljivi iznenadni telefonski pozivi posle kojih moram da spremim pecenje za sutra uvece.Dali da ga po treci put podgrevam ili da ga sama jedem.Iskustvo mi kaze docice oni kada su rekli kad tad i zaista stignu sa nekih pet sest sati zakasnjenja,malo podgrejani ali zadovoljni.Pre nego sto po cetvrti put podrevam jelo donesem im gajbu piva i uzivam u njihovim pricama.Teme su raznovrsne i zanimljive. o lobanjama,vilicama,kozama ,sapama,rogovima.Malo po malo supruga lovca postaje strucnjak za ocenjivanje trofeja.Nauci koliko poena nosi lobanja divlje macke u zlatnoj medalji,a koliko kljove vepra u srebrnoj,i bronzanoj medalji.Ni kada se lovacka batija dobro nakrka i sve to zalije pivom i spricerom ,nikome ne pada na pamet da krene kuci.Neko stidljiv pokrene to pitanje ljudi vreme je,a ja kao svaka ljubazna domacica,ma sedite samo ,rano je jos.Sta bi covek drugo mogao i da ocekuje od lepo vaspitanog lovca,nego da poslusa domacicu.I produzi sedaljku do zore.Ali sta je u zivotu jedne supruge lovca da voli svog muza i da ga razume i verno ceka da se vrati iz lova.....PREVOD SA NEMACKOG |
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 20.04.2013. 09:39
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
[movie=youtube]J1lLrqsLxH0[/movie]
|