Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Čudne životinje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Čudne životinje
Dare_Makedonija
 Ao ljudi ne mogu da postavim slike jedne juznoamerikanske ivotinje, legende ili sta god. Valjda ste culi o chupacabri? pozdrav svima i ako neko moze nek postavi slike(ima ih na netu)

petar
 [xhide]Ja mnogo volim sve zivotinje, nije bitan izgled, veliki sam zastitnik zivotinja i prirode, tako da mi nikada nije bio problem drzati u rukama neke zivotinje, kojih se ljudi vecinom gade, kao glodari ili gmizavci. Jednostavno sve zivotinje volim i cenim prirodu koja je i njima, kao i nama i svim ostalim zivim bicima na planeti podarila zivot...B)[/xhide]
Just like old times!

nidzamotocross

Lovac Stari kaže:

nenadx kaže:
Ovo je neki vombat.Ni zec ni mis ni...al smesan i41.tinypic.com/5we26q.jpg

Ovo je Tasmanijski Djavo ili po Vlaski Muronj!
Zna da bude vrlo nezgodan i agresivan.

Ja se izvinjavam kolega Stari, ako smem da primetim, ovo nije Tasmanijski djavo... On izgleda ovako.. A ovo je neka druga zivotinjica.. ;)
nidzamotocross priložio:
1242961218.jpg

''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Indjijanac
 ma nemate vi pojma šta je djavo evo jedna slika

ena
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

nidzamotocross
 To je, kolega, gore od djavola.. Grin
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

moravac
 Evo nesto sto retko mozemo videti Dragoljupe
http://www.youtub...ure=fvwrel

Max011
 img546.imageshack.us/img546/7829/mosusnijelenocnjak.jpg

Nije zubati srndać već mošusni jelen ...a taj okomudni mošus ide u parfeme Smile)
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

Max011
 img98.imageshack.us/img98/7350/cibetka.jpg

Kroz njeno dupe prođe najskuplja kafa na svetu. Živuljka se zove cibetka ... izede kafu a kad je iskenja to je najskuplaj kafa ... iz mačeće dupe Smile))

Max011
 img137.imageshack.us/img137/5383/thelargestintheworld2.jpg

Najskuplja koža na svetu je koža sa kitona plavog kita koji ujedno ima i najvećeg kitona na svetu. Na fotki gore je ,,to,, tj kiton od kita ubice (Orke) ... Smile))

Max011
 Ps pozdrav kolegi Planinku sto mi uze pozivni broj iz imena Smile)) 

Max011
 img841.imageshack.us/img841/1751/ureterskisom.jpg

Legendarni URETERSKI SOM ili kako dobiti podstanara u ispisniku ... mali parazit iz Amazona koji će uleteti u mokraćni kanal ako se ko zaebe da se išora u vodi Smile)) inače ispisniku ima leka ali ne bih sad o tome Smile)) 

oki
 Nema tu sta da se diskutuje ČOVEK je najcudnija životinja na planeti. Zar nisam u pravu ?Confused
Bye

Lovac iz Vrbova

oki kaže:
Nema tu sta da se diskutuje ČOVEK je najcudnija životinja na planeti. Zar nisam u pravu ?Confused

Jesi kolegaOdobravam

duskov
 Ima dvije godine od tad. Bilo je oko jedsan sat oko ponoći negdje u blizini sela Crvsko SO Sjenica. Vozio sam džipa sa jakikim farovima. vidio sam jednu životinju u prvi mah mi se učinio jazavac ali je imao dug i polubijel rep. prvi i zadnji put sam tako nešto vidio u životu.
Uzgred i nijesam baš nešto mnogo popio...

stojkuki
 Definisi mnogo ... Mislim dobro da ta zivuljka nije imala dva tocka i valjak ispod brade. Kakva je zirka bila ...

stojkuki
 Definisi "nisam mnogo" ... Mislim dobro da ta zivuljka nije imala dva tocka i valjak ispod brade. Kakva je zirka bila ...

Predator

duskov kaže:
Ima dvije godine od tad. Bilo je oko jedsan sat oko ponoći negdje u blizini sela Crvsko SO Sjenica. Vozio sam džipa sa jakikim farovima. vidio sam jednu životinju u prvi mah mi se učinio jazavac ali je imao dug i polubijel rep. prvi i zadnji put sam tako nešto vidio u životu.

Da nije kokalo? Frown

Sasvim prirodno

duskov
 Bio sam popio ali nijesam bio baš trešten. Vozio sam polako.
Mislim da je bio šimba!?

duskov
 Ono što sam ja vidio vidio je i još jedan lovac koji je sjedio pored mene. On je takođe bio popio ali ne koliko ja. Zove se Vesko Adamović iz sela Bistrica kod Bijelog Polja.
Niko nije znao da nam objasni koja je životinja u pitanju. Često su nas i čudno pogledivali ali nijesu pred nama ništa komentarisali. Šta se dešavalo iza ledja, mogu samo da predpostavim...

duskov

stojkuki kaže:
Definisi mnogo ... Mislim dobro da ta zivuljka nije imala dva tocka i valjak ispod brade. Kakva je zirka bila ...

Pa popio sam možda litar i po ljute. Možda i malo više. Ali sam vozio po teškom planinskom putu ako slučajno u međuvremenu nijesam skrenuo sa magistralnog puta, pa nijesam osjetio.
Ali ova životinjka liči i na neki vrstu psa. Bila je brža od jazavca i imala je dug polucrni i polubijeli rep. Ja sa je jedno vrijeme pratio džipom, odnosno farovima sve dok se nismo uglavili u čestu planinsku šumicu ispod koje je bila poveća provalija.
Vesko je popio manje moguće samo jedan litar i on je bio navigator!

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,118,900 posete www.srbijalov.com