Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Boksevi (kavezi) za držanje kerova

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Boksevi (kavezi) za držanje kerova
Hunter forever
 Ovi djordjevi za bretonce kao bombona,za nemca mozda i preskoci. Svidjaju mi se u svakom slucaju

marka Engleski poenter marka

Bacelj Djordje
 pozdrav drugari visina zice je 120 cm i sasvim dovoljna za normalne socijalizovane pse !
nikad nisu ni pomislili da preskoce zicu jel to nije normalno!
ja imam i nemacku dogu kojoj je visina glave trenutno 110cm jos malo pa viri preko pa ni ne pomislja da preskoci!
ja imam auto servis kapija je otvorena od 9h do 18h boksovi su otvoreni uglavnom i nikad do sad pas nijedan nije izasao na ulicu naj mladje stene ima 4 mesecaBye
BACELJ DJ

charuga
 radio sam kucicu za gospodju pre kocenja..
img52.imageshack.us/img52/2308/imag0349h.jpg

Uploaded with ImageShack.us
img25.imageshack.us/img25/33/imag0350i.jpg

img832.imageshack.us/img832/2992/imag0355c.jpg

img861.imageshack.us/img861/4151/imag0354v.jpg

..............

charuga
 u zasticeni deo sam stavio stirodur 3 i sa daskama popatosao pod..uhvatila nas kisa i nisam odradio izolaciju spolja i krov jos nije zavrsen..jedna strana ce se otvarati zbog pregleda legla i pranja kucice..
img64.imageshack.us/img64/553/imag0352.jpg

zaboravio sam da napisem da je tavan jako bitan,pogotovo zimi..tu stavljam stiropor 10..
..............

charuga
 ava je toliko bila odusevljena kucicom i majstorom da ga nije ispustala iz zagrljaja...hehehe
img831.imageshack.us/img831/4584/imag0351c.jpg

..............

bela
 charuga zaboravio si kupatilo da joj zazidaš haha.. ovakvu kućicu još nisam video baš mi se sviđaB)
vižlan i terier

Boban
 Djordje,simpaticni boksevi ali mislim da su premali za NKP i dosta su niski.Dobro sve zavisi od prostora u dvoristu i kako se treniraju ali u 90% bi ovaj boks preskakali.B)

Boban
 Charuga,lepo osmosljenoBravo 2

charuga

bela kaže:
charuga zaboravio si kupatilo da joj zazidaš haha.. ovakvu kućicu još nisam video baš mi se sviđaB)

bela,bobane,napravio sam staru gresku..kupim dasku za kucicu,sklepam ja to i posle 2 godine daska potamni,odkuje se pola i ne lici ni nasta..sad sam upario kuju i sramota da se koti u takvoj "kucici"..
odem do stovarista i kupim siporeks[100din kom,22 komada otislo]
dzak lepka,OSB plocu,iskoristio sam stiropor i daske od stare i eto kucice,nadam se za duze vreme..najbitniji deo kucice su ona zastita od ulaza[zid] i tavan..
betonske plocice sam kupio ranije..komsija pravi i prodaje..ove kaze nisu za prodaju i ja ih kupim za 1500 din..10-tak kvadrata
..............

Bacelj Djordje
 caruga kucetina je prava u njoj nema zime sve pohvaleBravo 2
BACELJ DJ

Bacelj Djordje

Boban kaže:
Djordje,simpaticni boksevi ali mislim da su premali za NKP i dosta su niski.Dobro sve zavisi od prostora u dvoristu i kako se treniraju ali u 90% bi ovaj boks preskakali.B)

kad si rekao niski mislis na zicu?
psi su u njima jako malo uglavnom su pusteni po dvoristu
BACELJ DJ

Lala

Bacelj Djordje kaže:
pozdrav drugari visina zice je 120 cm i sasvim dovoljna za normalne socijalizovane pse !

Iz ovog zaključujem, da moj pas nije normalan i da je totalno asocijalan tip, pošto ne samo da bi preskočio, nego i kida žicu.Confused
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

charuga
 kanda mu fali koja daska..hehe
..............

Bacelj Djordje

Lala kaže:

Bacelj Djordje kaže:

Iz ovog zaključujem, da moj pas nije normalan i da je totalno asocijalan tip, pošto ne samo da bi preskočio, nego i kida žicu.Confused

dovediga kod mene da se malo druzimo ja i on!
ja jako volim crno melirane!
i glavna stvar nema vrsenja nuzde u boksovima!!!!
BACELJ DJ

Cvele
 Djordje, dobro napisa ovo oko vrsenja nuzde u zatvorenom delu boksa(predvidjen deo za spavanje). Dali ima mozda neko ideju kako da oducim psa da vrsi nuzdu tamo? Hmmm I sam mislim da je malo kasno, jer pas ima 2god, ali mozda neko ima resenje Confused
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Savic Marko
 sta mislite, da li da ostavljam deo ne pokriven da psi izlaze ispred ili da pokrijem ceo boks, jer pravim uskoro nove bokseve?

Boban
 Djordje,mislio sam na zicu ali sam i naveo zavisi koliko se dugo pustaju.
Zato sto se stalno pustaju zato su i mirni,svaka cast ako ne preskacu.B)

Lala

Bacelj Djordje kaže:

Lala kaže:

Bacelj Djordje kaže:

dovediga kod mene da se malo druzimo ja i on!
ja jako volim crno melirane!
i glavna stvar nema vrsenja nuzde u boksovima!!!!

Hehehe, pa iz Palanke sam ga doveo, sad da ga vraćam, nema smisla. Neka njega u njegovom boksu, sad se smirio malo, prestao da kida žicu, pošto sam stalno krpio i udvostručavao. Ukapirao je, pa je postupio po onoj 'pametnij popušta'! Grin
A nuždu nema šanse da obavi u boksu, vaspitan je lepo.
P.S.
Nije crno meliran, nego braon.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Bacelj Djordje
 ucinilo mi se na slici tamo gde kida zicu da je crno meliran!

bobane ni ne pomisljaju na tu temu?
BACELJ DJ

Boban
 Svaka cast,na vaspitanju.Bravo 2

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Gađanje karabinom LOVNO STRELJAŠTVO 884 14.12.2019. 20:53
Držanje oružja ORUŽJE - SVAŠTARA 161 09.10.2016. 23:28
KRADJA KEROVA !!!! KINOLOGIJA 78 14.11.2014. 17:59
PONAŠANJE I NAVIKE DIVLJAČI DIVLJAČ 33 29.09.2014. 21:03
Kradja kerova-kako se boriti? KINOLOGIJA 151 28.12.2012. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,472,852 posete www.srbijalov.com