Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Prepelica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Prepelica
Hunter milos
 Ja sam uzeo FIOCCHI skeet i BiP 2,4mm pa cemo da vidimo rezultate!!!!!!!!
Uzgred hoce li mi neko objasniti kako se ove italijanske oznake sa kutije patrona preracunavaju u nase oznake patrona!?!?!?!?
Smile

PozZ za sve lovce!!!!!!!!! Bye

Lala
 Hunter milos, imaš na kutiji nekih proizvodjača uporedne mere (italijanske, US, naše itd.)
Pogledaj u prodavnici.
Cvele, ne bih o ceni, pošto je nabavka išla na veliku količinu, udružite se sa više lovaca, pa kupujte veću količinu i dobićete popust.
Ja sam samo RC uzeo 4 kartona ( 40 kutija=1000 patrona), plus Nobela dva kartona, i od prošle godine imam jedno 500 patrona. Ali ja pucam i glinene golubove, pa dosta i trošimSmile
Istu municiju koristim i za prepelice i za glinene.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Jastreb
 Italijanske oznake u odnosu na nashe su +6 ...njihova oznaka 4 je ekvivalent nashoj 10 (3mm)

Cvele
 Hunter milos, koj Fiocchi si uz'o ? Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

zexxx
 hwala na lepom objasnjenju...dobar pogled 1.8
samo smireno.....Grin

Hunter milos
 Cvele,uzeo sam OFFICIAL SKEET,24gr!!Hteo sam da uzmem RC bas da probam ali nije bilo u toj prodavnici ali cu uzeti do 1.avgusta pa cu isprobari svake nedelje sa drugim patronima pa cu videti koji ce mi se naj bolje pokazati mada i to sve zavisi od raznih parametara!!!

Lalo hvala za informacije!!!
Smile Grin

Cvele
 milose, imas Fiocchia, bas za lov na prepelice, Tordo mu je naziv, 1,7mm, 32gr punjenje Smile

Hunter milos
 Cvele ovde gde sam uzeo nije imao bas neki izbor municije samo ove dve sto sam uzeo Ja i bilo je BiP bas za prepelice od 32gr!!!
Ali hvala na obavestenju!!!!!PoZZz
Bye

Sniper Hunter

Lala kaže:
Hunter milos, imaš na kutiji nekih proizvodjača uporedne mere (italijanske, US, naše itd.)
Pogledaj u prodavnici.
Cvele, ne bih o ceni, pošto je nabavka išla na veliku količinu, udružite se sa više lovaca, pa kupujte veću količinu i dobićete popust.
Ja sam samo RC uzeo 4 kartona ( 40 kutija=1000 patrona), plus Nobela dva kartona, i od prošle godine imam jedno 500 patrona. Ali ja pucam i glinene golubove, pa dosta i trošimSmile
Istu municiju koristim i za prepelice i za glinene.

Lalo skupi malo prazne caure pogotovu te RC i Nobel kada budes pucao golube meni trebaju za punjenje pa kad dodjem kuci da svratim do tebe da pokupim meni to treba ista serija caura veca kolicina Hvala unapred!!!B)

Lala
 Ih breee čoveče, što ne reče ranije... Mogao sam ti samo prošle nedelje jedno 500 patrona nakupiti...
Nije problem, sledeći put ću pokupiti, koliko tebi treba toga? Mislim da ću ići još jednom pre početka lova na prepelice, pa ću da skupim šta bude. 

Sniper Hunter
 Sto vise to bolje pa cu da vidim sa kolegom Starim posto se vi znate a ja ga isto poznajem licno nekako da dodjem da pokupim to od tebe ati ako mozes skupi u neki dzak pa stavi neka stoji ja dolazim za mesec dana posto to meni treba jer ovde u Svilajncu nasao sam samo belomove caure ali one se nesto mnogo stvrdnu posle pucanja pa su teze za zatvaranje teze drze zvezdu .Znaci sto vise to bolje!!

Lala
 Javiću ti, nije problem.

Sniper Hunter
 Hvala Lalo!!Presrean

Lala
 Jbg, sada ovde u NS pada kiša kao blesava, da je ostalo suvo, mogao sam otići sutra do strelišta i pokupiti, pošto od četvrtka niko nije pucao, a čaure su ostale tamo... Sad će zardjati od kiše, pa nema smisla da to puniš. Ili ne smeta?

Sniper Hunter
 Ako nisu puno zardjale nema veze ali Lalo kad budes mogao i ako mozes nemoj da ti bude obaveza kad budes isao da gadjas onda ja ne zurim ako su se puno isprljale ne bi bilo dobro ali ako poznajes nekog tamo reci neka ti skupe pa ti uzmi kad mozes znaci bez obaveze sta moze moze i Hvala!B)

Cvele
 Manite se patrona ljudi, jos 9 ali 9 dana do otvaranja sezone lova u vecini udruzenja !!! Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Smeko

petar
 Nema tu neke velike razlike sa i bez...

Kile_
 mi izlazimo u nedelju u lov na prepelicu jeeee Smile))

samo najavljuju kise u nedleju aaaaaaaaaa ;(((
Samo 300 i 4x4

Lala
 Subota predveče i noć, nepogode, NEDELJA SUNČANO!!!
Ne baksuzirajte! Smile

Kile_
 daj boze da je tako Smile)))
ok Smile
Samo 300 i 4x4

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,618,038 posete www.srbijalov.com