Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Švajcarska

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Švajcarska
Sniper Hunter

Nex357 kaže:
Uf oznoji se , ali ovo bi trebalo da je najblize orginalu ... pozdrav

Pa da ti se oznoji od prevodjenja a kako je njoj bilo samoj sa dve DS na to ne mislis e dana snja omladinaIznenadjen Smeko

Nex357
 xexex fala sniper za omladinu , s mojih 41 godinu se ipak vise osecam kao penzioner ... al kazi za prevod a ? ne gastarbajtujem ja dzabe Grin

Sniper Hunter
 E tek tu sam nula u mome kantonu se parla ne spreha se tj pola pola a ja sam u frankofonskom podrucijuGrin

Lala
 Skoro se upišah od smeha od Adminovog prevoda Grin Grin
'Nije istina Diana kćeri doći na tiho'
'Ona nema ni bogatstvo ni posebne odnose'
'Na tipično studenoga navečer, kišni, bez određenog stajališta ona ide na ugurati.'
'Kthi Mueller čini životinja radije nego trčanje da biste dodali nesigurnih prihoda'
Smeko Grin Grin Grin

A čudnih švajcarkinja? Nemaju posebne odnose, ali umeju doći na tiho, bez stajališta ona ide na ugurati, da bi dodala nesigurnih prihoda? Smeko Pa jel ovo izveštaj iz lova, ili sa štajge, jbt?!?

Znam ja da je to Google translater, da nije Admin, ali brate, mnogo je smešno Grin Grin Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lovac Stari
 I ne prevede ga na Srpski Sad.
Nego zna li Dijana jos nesto osim Bozijih zaposvesti?

A sto se tice Milka cokolade i onog sto je reklamira, nacuo sam da je poginuo.
Dobar pogled.

AcaNik
 poginuo mrmot?
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

nenadx
 Pa ko ce da nam pravi MilkuCry
Ja Admine nesmem vise da bacim oko na prevod,translater ubija,gde se seti covece.
Dobar pogodak

Thurgau
 Evo ovo cu da postavim ovdje ,Srndac uletio u Hotel i ostao ziv,
posto nisam mogao da otvorim novu temu ovo se desilo u Lichtenstein-u pre neki dan evo original slika pa ako neko zeli da prevodi ,a ako nije za ovde neka Admin ,makne
http://www.20min....n-15128346
"Probio staklena vrata i otisao na prvi sprat, dosla plocija i lovocuvari te opalili jedan opium i odvezli ga ponovo u sumu"
pozdrav svima

dreger
 ajde i ovde da pitam,kako se love lisice u Svajcarskoj,dali moze lovac da ide sam,ili kao kod nas znate vec na sta mislim.

Sniper Hunter

dreger kaže:
ajde i ovde da pitam,kako se love lisice u Svajcarskoj,dali moze lovac da ide sam,ili kao kod nas znate vec na sta mislim.

Sada videh tvoj post kolega ,u CH lovac ide sam u lov na svaku vrstu divljači ,pa i na lisice .Normalno organizuju se grupni lovovi na DS a i idu u društvu i na sitnu divljač ,mada nije obavezno ,bar u kantonu Valais gde sam ja .

Evo danas stadoh da slikam ulov lokalnog lovca ,pošto je sezona počela ,a on je bio u lokalnoj kafani ,vredi da se zalije jedan ovakav ,a juče sam čuo da je odstreljen jedan u zlatnoj medalji najverovatnije ,odstrelio ga je jedan poznanik ,Švajcarac.
i46.tinypic.com/kedavt.jpg

i47.tinypic.com/2mmbiup.jpg

Sremac75
 A gde mu je markica???Dragoljupe

Sram ga bilo....
Pa zar kod njih ne važe ove naše civilizacijske tekovine, kao : markice, stručni pratioci, ....
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

kelt
 kakva markica, pa to je Svajcarska a ne budjava EUIzvolte
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Podunavac

Sremac75 kaže:
A gde mu je markica???Dragoljupe

Sram ga bilo....
Pa zar kod njih ne važe ove naše civilizacijske tekovine, kao : markice, stručni pratioci, ....

Sremac ala bi se oni tvoji "lovci" iz B. Palanke snašli u Švajcarskoj. Mogli bi mesnice da otvore.ROFL
Tri prsta 2Kolce

Indjijanac
 Švajcarska je to,al standardJelen
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

cokoladni
 Markica ide na zadnju nogu ovde vidimo samo glavu i obavezno se popunjava dnevnik i obavestava lovocuvar o odstralu radi informacije o ispunjavanju kvote i proceni trofeja ovaj ovde ja takozvani u svajcarskoj desetorogi tj jest odprilike oko 5 do 7 god starosti sve zavisno od regiona i kvaliteta ponude u ishrani.
priroda i drustvo

Miroslaw

dreger kaže:
[xhide] U nasoj zemlji su lopovi krojili zakon o lovstvu po uzoro na svoja dela tj nedela i tacno znaju kada su krali te su po tom svom iskustvu i krojili zakon misleci da je svaki lovac isti kao oni. Tako kada procitam da lovac ima tu slobodu da moze sam da ide u lov dodje mi da placem od muke. Verujem da su kontrole jako rigorozne, kazne ogromne a i savest njihovoh lovaca je na zavidnijem nivou.[/xhide]

cokoladni
 moze da se ide sam 2012 smo u kantonu fribourg odstrelili oko 1800 lisica .
priroda i drustvo

Sniper Hunter
 Ima i ovde lovokrađe, prošle nedelje uhvatili neku grupu od njih 11 bilo u novinama od 2010 odstrelili preko 121 grla visoke divljači divokoza srndaća i jelena ,bilo ih je u grupi od 21godine starosti do 66 godina oduzeto preko 90 kom raznog oružija noćnih uređaja za osmatranje i nišanjenje ,kraćenih pušaka isa prigušivačima pucnja ,malo će robijati a platiće preko 120.000chf odštete

http://www.lacote.ch/fr/suisse/haut-v...94-1142773

sheytan
 ^ Ebi me, ako međ njih 11 nema 3 binaSr! Grin
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Miroslaw
 heheheheheh ne znam zasto sam istog misljenja kao i ti sheky... Sniperu kod nas su lopovi jos na slobodi,nisu platili nikakvu odstetu a koliko vidim nece ni platiti.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
TRAŽIM-NUDIM POSAO U OBLASTI LOVSTVA, ŠUMARSTVA, VETERINE SVAŠTARA 45 01.03.2023. 14:51
Sabatti kombinovane lovačke puške KOMBINOVANO LOVAČKO ORUŽJE 16 07.03.2022. 23:10
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci SVAŠTARA 1096 20.02.2020. 12:07
Cal. 20/76 iskustva i mišljenja! LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 169 15.10.2019. 19:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,468
Najnoviji član: Darkoni94

Poslednje vesti
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,578,757 posete www.srbijalov.com