Dragane, prvo, mi smo ovde svi drugari i nema razloga da se izvinjavaš zbog bilo čega.
B)
Slažem se sa tobom, ali mi smo obavestili i Ministra poljoprivrede RS i Generalni inspektorat RS, i Pokrajinskog sekretara za poljoprivredu u NS i Odeljenje Generalnog inspektorata u NS.
Sada ćemo samo morati ponovo da im pišemo i tražimo da se izjasne šta su do sada uredili.
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Ja vam zelim od srca da uspete u ovoj borbi sa Vetrenjacama!
Nadam se da ce zakon biti na vasoj strani i da ce vam pomoci dosta ovo sto imate crno na belo...
Lovac Stari kaže:
Ja vam zelim od srca da uspete u ovoj borbi sa Vetrenjacama!
Nadam se da ce zakon biti na vasoj strani i da ce vam pomoci dosta ovo sto imate crno na belo...
Hvala Stari!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
U svakoj normalnijoj zemlji i sa upola ovoga sto ste ovde izneli morali bi nadlezni da ispitaju stvar a ne ovako da jedan drugome prebacuju loptu ko je nadlezan ali nadajmo se da ima neke sanse nije nicija gorela do zore pa valjda nece ni njihova,isto tako vam zelim da uspete jer bi to pokrenulo mnoge ljude da krenu vasim putem i da javno i bez straha kao vi pocnu da prozivaju lopove i mafiju na odgovornost jer je stvarno krajnje vreme da se sa ovim rascisti jednom do kraja a ne da se pojedini bogate na nasim ledjima !!
Sniper Hunter kaže:
U svakoj normalnijoj zemlji i sa upola ovoga sto ste ovde izneli morali bi nadlezni da ispitaju stvar a ne ovako da jedan drugome prebacuju loptu ko je nadlezan ali nadajmo se da ima neke sanse nije nicija gorela do zore pa valjda nece ni njihova,isto tako vam zelim da uspete jer bi to pokrenulo mnoge ljude da krenu vasim putem i da javno i bez straha kao vi pocnu da prozivaju lopove i mafiju na odgovornost jer je stvarno krajnje vreme da se sa ovim rascisti jednom do kraja a ne da se pojedini bogate na nasim ledjima !!
Sniper Hunter kaže:
Alal vera!
A ovde možete videti nekoliko lepih primeraka D!!!
Ali ne znam da li su to ona "nazimad" iz dozvola za lov 2009/2010 ili je sve redovno prijavljeno, ocenjeno, izmereno, naplaćeno???
Sve pohvale za ČITAČA, jer je sve jako dobro prenio ČISTAČU, pa se sve ispravilo na vreme ..... eto na kraju ćemo mi ispasti BUDALE, jer će sve PRAVE I ETIČKI ČISTE LOVČINE očistiti, pa se bojim da nebude pala muva na medveda...još jednom sve pohvale za ČITAČA, ČISTAČA i za ažurnu DRŽAVU koja će zaštiti svoje građane kada za to DOE VREME !!! ...ali kad dođe ...
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
Obratite pažnju ko su kontrolori : Prvi je "bivši" predsednik koji nije postupio po nalogu lovnog inspektora, i nije vratio oko 700 dozvola za lov. Prvo je usmeno obavestio korisnika lovišta da su mu Zeremski i Beuković, telefonom, rekli "da nije potrebno čuvati izveštaje o izvršenom lovu na propisanom obrascu i da se isti obrazac ne vraća korisniku lovišta sa vrstom i brojem odstreljene kako krupne tako i sitne divljači za proteklu lovnu sezonu 2009/2010". Kasnije je to porekao. Drugi je "šef lovočuvarske službe" odnosno lovočuvar volonter, kojem je jedinom, kako nam je rekao Prvi, od svih lovočuvara volontera u lovnoj 2009/2010 godini isplaćen iznos od 48.000,oo dinara za troškove benzina, i koji je prikazan kao "godišnja isplata za lovočuvarsku službu". E taj drugi je, kako piše u Informaciji od 19.06.2010 godine, "doneo (ali ne piše kada) u kancelariju Sekretara LU veći broj upotrebljenih dozvola za lov i blokova dozvola u nameri da ih preda Sekretaru LU na arhiviranje, ali je Sekretar odbio da ih primi uz obrazloženje da to njemu ne treba jer nema gde da ih čuva, te da su iste čuvane do kraja lovne godine 01.04.2010. kada su uništene". Naravno Sekretar LU je rekao da to nije tačno (postoji i snimak sa UO LU)
E oni su i imanovani kao pratioci koji mogu da dobiju dozvolu na svoje ime, za razliku od nas koji, kako kažu "podrivamo LD", ali i kao nezakoniti (imajući u vidu da Zakon predviđa ko može vršiti kontrolu lova i učesnika u lovu) kontrolori lova.
Obratite pažnju ko su kontrolori :
Prvi je "bivši" predsednik koji nije postupio po nalogu lovnog inspektora, i nije vratio oko 700 dozvola za lov. Prvo je usmeno obavestio korisnika lovišta da su mu Zeremski i Beuković, telefonom, rekli "da nije potrebno čuvati izveštaje o izvršenom lovu na propisanom obrascu i da se isti obrazac ne vraća korisniku lovišta sa vrstom i brojem odstreljene kako krupne tako i sitne divljači za proteklu lovnu sezonu 2009/2010". Kasnije je to porekao.
Drugi je "šef lovočuvarske službe" odnosno lovočuvar volonter, kojem je jedinom, kako nam je rekao Prvi, od svih lovočuvara volontera u lovnoj 2009/2010 godini isplaćen iznos od 48.000,oo dinara za troškove benzina, i koji je prikazan kao "godišnja isplata za lovočuvarsku službu". E taj drugi je, kako piše u Informaciji od 19.06.2010 godine, "doneo (ali ne piše kada) u kancelariju Sekretara LU veći broj upotrebljenih dozvola za lov i blokova dozvola u nameri da ih preda Sekretaru LU na arhiviranje, ali je Sekretar odbio da ih primi uz obrazloženje da to njemu ne treba jer nema gde da ih čuva, te da su iste čuvane do kraja lovne godine 01.04.2010. kada su uništene". Naravno Sekretar LU je rekao da to nije tačno (postoji i snimak sa UO LU)
E oni su i imanovani kao pratioci koji mogu da dobiju dozvolu na svoje ime, za razliku od nas koji, kako kažu "podrivamo LD", ali i kao nezakoniti (imajući u vidu da Zakon predviđa ko može vršiti kontrolu lova i učesnika u lovu) kontrolori lova.
Postavlja se pitanje: KO KONTROLIŠE KONTROLORE? Ako ih uopšte kontroliše... Jeste li zbog tog što si napisao, dobili zabranu lova, i jesu li zbog toga lovni inspektori podneli prijavu?
ma ljudi kakvi kontrolori to se deca igraju pa napisali na a4 format da su kontrolori a sa tim papirom nesmu nikoga da kontrolišu jel znaju koje to posledice povlači a i na papiru su štedeli pa mogu sa njim da obrišu d....!a neznaju da su šuplji ko vrbov panj.POKAZAĆE VREME i to vrlo brzo ko je ko i ko je gde.ODANDE I ODAVDE
Ali to 90% lovaca ne zna, nego svi, ko uplašeni, stanu u vrstu, znoje se, otvaraju rance, izvade dokumenta i pokazuju ih "kontrolorima".
Valda da se ne zameraju autoritetima!
Plašenje raje i demonstracija sile!!!
E, ali zato mene takvi neće kontrolisati, niti ikoga u mojoj grupi.
Možda zato nisu ni dolazili????
Sremac, koristite šta vam dozvoljava zakon. Zakon o dostupnosti informacija i ostale mogućnosti. I videćeš na kraju da ce Ministarstvo arbitrirati. Možda nije popularna mera, ali koristite i političare u svoje svrhe, jer. predpostavljam da ih možda koristi druga strana. Kod tebe je to meč bez pardona. E, kad se završi tvoja muka, onda će ti koji ćute sada, tapšati po ramenu, da si uspeo. Ali budi siguran da je na kraju jedna stvar sigurna, sada Ministarstvo vrši dodelu loviša. Na osnovu njihovog računa biće dodeljeno lovište. I veruj mi da oni ima da naprave najbolju procenu. Analiziraju oni i sada šta je najkorisnije. Samo vreme sporo ide a ti bi da se reši pošteno i što pre.
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.