Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Prepelica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Prepelica
Jank
 Snipere dobre sličke, neznam kako Munze Konze ne vidi prepeličke, Lala je tu da popravi vid....ROFL

Samo pazite na kerove, pošto one lete vrlo nisko.....kerovi su u opasnosti....Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

DakiNS
 Samo pazite na kerove, pošto one lete vrlo nisko.....kerovi su u opasnosti....Bye[/quote]
Malo im rastimana navigacija
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Jank

DakiNS kaže:
Samo pazite na kerove, pošto one lete vrlo nisko.....kerovi su u opasnosti....Bye

Malo im rastimana navigacija[/quote]

Generacijo, nije raštimana navigacija prepeliČkama nego lovcima....u žaru borbe (mislim nišanjenja) veliki strelci opale a ne gledaju gde im je ker....pa ulove kera....na to sam mislio....puc puc

sheytan
 ^ Zato sam ja pristalica krupnije sachme od 1.7mm... Da se ker ne moochi, jadan... Cry

Grin

Daleko bilo, naravno! iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Jank
 Eeee to komšija, krupniju saČmu, ma nema da omaši....nije ni važno koje je granulacije....može i meschovita......ROFL

Sniper Hunter
 Sve je proslo u najboljem redu jer smo po tom pitanju bili jako oprezni cela ekipa ,a nizak let je spasio dobar broj prepelica ,na koje zbog bezbednosti pasa i ucesnika u lovu nije ni pucano ,sve u svemu izvaredno druzenje i lep lov ,iskoristio bih jos jednom priliku da se zahvalim nasem Lali na gostoprimstvu i prelepom lovu !!
Hvala Laki!B)

Jank
 E pa druže Lala nije kao neki ...pozove te u lov pa se sakrije iza prozora i gleda kako se ti patiš na vrućini.....Lala je Lala...uvek spreman za druženje....Bravo 2

petar
 [xhide]Htedoh da pisem na temi ''Kako je protekao danasnji lov?'' ali vidim da je povodom trenutno aktuelnog lova na prepelice ova tema aktivnija, oducih se da napisem ovde Grin

Jutros, ponedeljak, lovni dan koji ne obecava mnogo. Vetar je duvao celu noc, sve suvo, rose ni za lek. Nas cetvorica, porodicno, cale, stric, brat i ja uz pomoc moje keruse NKD i cikine bretonke podjosmo u lov. Najbolji lov na prepelice koji sam ikada lovio! U pocetku nije obecavao, ali je kasnije bilo vise nego dobro! Markiranja na sve strane, odstreljeno 20 komada, ni jedna nije ostala ne pronadjena. Iskusni psi radili odlicno iako nije bilo rose, svaku jednu su aportirali, nakon kratkotrajnog i uspesnog trazenja po strnjici. Sve u svemu jedan prelep porodicni lov za pamcenje, primer kako bi trebalo idealan lov na prepelice da izgleda. Vratili se kuci oko pola osam, prezadovoljni ishodom, ma da smo sanjali ili mastali, ne bismo mogli da zamislimo bolji lov na prepelice od ovog danas...B) Grin

Na slici ulov, 20 komada, moja IZ 18MM i vidi se cikina petometka i nesto malo preostalo municije...B) Grin[/xhide]
Just like old times!

petar
 [xhide]A posle lova i druzenja nakon lova, ciscenje prepelica, i nakon toga, imamo ovaj prizor Grin[/xhide]
petar priložio:
asda.jpg

Just like old times!

DakiNS

Jank kaže:

DakiNS kaže:

Malo im rastimana navigacija

Generacijo, nije raštimana navigacija prepeliČkama nego lovcima....u žaru borbe (mislim nišanjenja) veliki strelci opale a ne gledaju gde im je ker....pa ulove kera....na to sam mislio....puc puc[/quote]Generacio kada budes video da Master nosi mindjuse i to po nekoliko komada na svakom uvetu to znaci da nije presao u pankere nego da je previsok, zato volim bretonaPas

Lala

Sniper Hunter kaže:
Sve je proslo u najboljem redu jer smo po tom pitanju bili jako oprezni cela ekipa ,a nizak let je spasio dobar broj prepelica ,na koje zbog bezbednosti pasa i ucesnika u lovu nije ni pucano ,sve u svemu izvaredno druzenje i lep lov ,iskoristio bih jos jednom priliku da se zahvalim nasem Lali na gostoprimstvu i prelepom lovu !!
Hvala Laki!B)

Druže, nema na čemu, bilo mi je zadovoljstvo da lovimo zajedno, i da se siti ispričamo. Bože zdravlja, i malo slobodnog vremena, pa da napravimo i reprizu. Smile
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Aca Velika Plana
 kod mene je lov bio odlican,nas troje,cale ja i jedan poznati kinololog,4 pasa moj NOD,Gordon Seter i Poenter od kinologa,sve u svemu 4 izlazaka subotom i nedeljom (ujutru i uvece),30 komada prepelica ulovljeno nekolicina promasena,2 grlice,4 goluba grivasa a promaseno 10 Frown (nece na malu sacmu pa sam ga na kraj solio sa 10-ku pada ko klada Smile ) a dosta nije pucano zbog niskog leta i bezbednosti pasa,svaka prepelica pronadjena izvrsnim aportom mog NOD-a sa strnjike i suncokreta i kukuruza,sezona obecava a i bice bolje krajem meseca! B)

Podunavac

Jank kaže:
Snipere dobre sličke, neznam kako Munze Konze ne vidi prepeličke, Lala je tu da popravi vid....ROFL

Ne bi bilo loše da se kerovi zaštite od neopreznih strelaca oklopom ili pancirom. Za svaki slučaj. Nešta ovako na primer.
i54.tinypic.com/2ahh3ba.jpg
i55.tinypic.com/20horxv.jpg
Možda bi im bile bušne uši za minđuše ali su bar vitalni organi zaštićeni.Grin
Tri prsta 2Kolce

alex
 heheheh dobra fora hehehehe
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Lala
 Podunavac, plaćam piće za onu prvu sliku, u oklopu!!!!ROFL

klaja

Lala kaže:
Podunavac, plaćam piće za onu prvu sliku, u oklopu!!!!ROFL

klaja
 Lalo nemoj njemu placati pice moze puno da popije,ne isplati se nimalo...Pivo

Lala
 Ma nek ide život, kad je dobar zez u pitanju, ne pravim problem! Grin

Podunavac
 Eto ti familije. Umesto da me hvali ovde kakav sam čestit on me ogovara. Kad ovako postupa rođeni šta da onda od ostalih da očekujem?Grin
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Ujutro prvi lov ove godine , nasao sam u ormanu kutiju krusikove prepelice i pola kutija qaglie bice vise nego dovoljno posto tereni na koje idem su male parcele i uopste nisu izdasni, vodim kuju koja nije lovila skoro dve godine pa neka nam je bog u pomoci

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,406,717 posete www.srbijalov.com