Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: baikal 153

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
baikal 153
Kile_
 pna se sama cisti bre...roka sve sve sto stavis u nju i imam te nove samo cistace nema sta da razmisljam
Samo 300 i 4x4

steva

kriva cevka kaže:
e owako vidim da se,, raspravljate,, pa ajde da uskocim,owo sto vi pominjete ima na you tubu i moze da se koristi ali ja licno nisam zeleo da probam,da metak ne izadje iz magacina zasluzena je mala oprugica sa strane,ona prilikom opaljenja i vracanja zatvaraca unazad otpusta metak iz magacina i dolazi do prepunjavanja,a kada se metak nalazi ispod zatvaraca on neda metku da izadje iz magacina samim svojim prisustvom,i posto se tu vec nalazi poluga ubacuje taj metak u cev a drugi se oslobadja i dolazi na njegovo mesto.
licno nisam imao potrebe da proam,ja sam uzeo produzetak magacina i sad mogu da spakujem 8 metaka 1276 ili 6 metaka12/89.meni je to dovoljno i za plovke,guske,svinje,stetocinelovac

Upozorenje: zakon je dozvolio samo 2 metka u tubularnom magacinu tako da nije pozeljno pisanje o upotrebi sredstava koja nisu u skladu sa zakonom na forumu!
Srbijalov Admin Tim!

stevan

steva
 http://img48.imag...417xh1.jpg

marijan kaže:
Preporuke i misljenje pa ako znate ili imate iskustva da pomognete svidja mi se a ne znam kakva je!!!

stevan

steva
 http://img65.imag...360sr5.jpg

fox kaže:
E i ja planiram da je uzmem,nadam se da cu dozvolu dobiti 15.12 pa da je kupim do kraja god,mene su savetovali da je kupim u kalibru 12/76,jer sa njim možeš sve da lovis...A takvu pušku ima i moj brat,i zaista je odllična.Ja planiram da je kupim sa drvenim kundakom..B)

stevan

steva

Sniper Hunter kaže:
I dok se ne razradi ne dirajte regulator gasnog cilindra ne okreci ga nikako dok ne razradis puskuB)
..pozdrav,i ja imam mp 153 u 89 varijanti,skoro sam je kupio a ispalila je 20ak metaka.Ali me zanima na njoj,zasto sina na cev ne ide u visini i do same glave?Da kad se sklopi sina u blagom padu dodirne glavu puske.Kod mene je taj zavrsetak malo raniji,nekih 10ak cm,pa ima malo prostora izmedju glave i pocetka sine.Jel se tu izmedju montira nesto ili ne??Zaboravi sam da je slikam da vam pokazem...Dobar pogled Bye
stevan

Cvele
 stevance, 10-ak cm od cevi do sanduka? Shock
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

270
 To ti je ostavljeno mesto za montiranje red dota! trebalo bi da ima 11 mm širine i sa strane užljebljeno tzv. "Lastin rep"!

steva

Cvele kaže:
da.
stevan

steva

270 kaže:
To ti je ostavljeno mesto za montiranje red dota! trebalo bi da ima 11 mm širine i sa strane užljebljeno tzv. "Lastin rep"!
Pa da,i mislio sam da tu ide neki nisan,i jeste uzlebljeno,a lik koji mi je prodao nju kaze da je tako kupio.Jel ima takvih u prodaji ili se prepravlja naknadno??Ako neko nadje sliku neka postavi a ja cu vam reci jel`tako izgleda ili ne.Hvala vam...dobar pogled Odobreno
stevan

Cvele

stevance kaže:

Cvele kaže:
da.

Da nisu 10-ak MM a ne CM? Hmmm

steva

Cvele kaže:

stevance kaže:

Cvele kaže:
da.

Da nisu 10-ak MM a ne CM? Hmmm
e jbg aE sad da lupam,duzina je malo kraca od upaljaca,do magacina.A to je malo vise mm,sirina iste mozda i jeste 10-11m..pozzBye
stevan

Podunavac

stevance kaže:

270 kaže:
Pa da,i mislio sam da tu ide neki nisan,i jeste uzlebljeno,a lik koji mi je prodao nju kaze da je tako kupio.Jel ima takvih u prodaji ili se prepravlja naknadno??Ako neko nadje sliku neka postavi a ja cu vam reci jel`tako izgleda ili ne.Hvala vam...dobar pogled Odobreno

Evo jedna slika. Ovo je slika MP-153 namenjene praktičnom streljaštvu, koja ima polimerski kundak, produženi magacin ispod cevi i picatinni šinu na kraju potkundaka.
i50.tinypic.com/2s9rn84.jpg

MP-153 namenjene lovačkoj upotrebi nemaju na sanduku usečenu šinu za montažu opto-elektronskih uređaja. A nišanska (ventilaciona) šina ide preko cele cevi do sanduka. Što se vidi na sledećoj slici.
i47.tinypic.com/2iacuoz.jpg
Tri prsta 2Kolce

Cvele
 Postoji drzac koji se montira na obicnu lovnu MP153 sa pikatini sinom za red dot... Smile

steva

Podunavac kaže:

stevance kaže:

270 kaže:

Evo jedna slika. Ovo je slika MP-153 namenjene praktičnom streljaštvu, koja ima polimerski kundak, produženi magacin ispod cevi i picatinni šinu na kraju potkundaka.
i50.tinypic.com/2s9rn84.jpg

MP-153 namenjene lovačkoj upotrebi nemaju na sanduku usečenu šinu za montažu opto-elektronskih uređaja. A nišanska (ventilaciona) šina ide preko cele cevi do sanduka. Što se vidi na sledećoj slici.
i47.tinypic.com/2iacuoz.jpg
Nije ni 1 primer sa ovih slika.E kod mene je taj slucaj drugaciji,jer sina ima taj blagi pad (pocetak) ranije na cevi nekih 10ak cm od magacina.Neznam termine za delove puske pa vam nemogu lepo objasniti.Moracu da slikam i da vam pokazem...Ipak hvala vam na trudu Odobreno
stevan

vlada lovac
 Stevance nije blagi pad nego uspon od pocetka cevi prema ustima, tacnije sina na pocetku cevi krece od nule pa na dalje sa blagim usponom u duzini oko 10cm dok ne postigne odgovarajucu visinu pa onda nastavlja ravno do prednjeg nisana, jeste vidjao sam takve sine na MP 153, nisam siguran jesu li takve sa pocetka proizvodnje ili ovi zadnji modeli

vlada lovac
 Mislis na ovaj deo obelezen crvenom linijom
i50.tinypic.com/28jf78i.jpg

steva

vlada lovac kaže:
Mislis na ovaj deo obelezen crvenom linijom
i50.tinypic.com/28jf78i.jpg
Ja se izvinjavam na izrazima jer nisam upucen ali da,sad se razumemo,na taj deo sam mislio.,,EVO I MOJE SLIKE
stevan

steva
 VASE MISLJENJE U VEZI OVOG?!
stevan

canis aureus

270 kaže:

Lepo ov napisa koleZa 270 Confused to je TO nema što drugo bit' Yes ... al neverne Tome ...Selja
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

mrwa22250
 mozda je malo predaleko od oka

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Baikal MP-153 vs MP-155 LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 421 02.06.2021. 20:08
Ruske bokerice "Baikal" (uopšteno ,svi modeli) LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 115 02.02.2017. 11:53
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,482
Najnoviji član: Radovan Dacovic

Poslednje vesti
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI
ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛСЦС
ОТВОРЕН 16. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
ШАКАЛ ВАСА ЈЕ ИМПРЕСИВАН ПЛИВАЧ И МАРАТОНАЦ

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Vojo
· 30.05.2026. 09:29

Pozdrav kolege lovci, da li neko zna dobrog oružara Beograd ili okolina, treba mi zbog moje toz 34, ne radi mi levi indikator zapetosti udarnih igala,hvala, pozdrav?

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,072,657 posete www.srbijalov.com