Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
Lala
 A da probamo sa Balistolom?Hmmm
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

bela

DakiNS kaže:
Da ne bacamo na podROFL

B)Dim
vižlan i terier

Milos88-Ivanjica

Predator kaže:

Milos88-Ivanjica kaže:
Predator potrudi se da dodjes,od mene do Bg imas 3 sata i jos do Ns negde oko 40min,tako da stizes da se vratis do 23-ceg...

...a po meni je bio biser decko star 18god na koga je izasao vepar kapitalac na 10m a on nije smeo da puca bojeci se da ce mnogo platiti trofej,ali je zato odstrelio 2 nazimca...Ja kad sam stigao kod njega lik ispija cokoladno mleko na slamcicu i prepricava mi dozivljaj...Grin

Još da mi je auto, pa da ti povjerujem. ;)
Ako budem dolazio, moraću se dogovarati sa nekim od kolega za prevoz ili izmuvati slobodan dan pa doći autobusom.
Što se tiče plaćanja potencijalnog odstrela, koja je tarifa? Čisto da znam koliko mi je para potrebno. Znaš, ide Nova Godina, Božić, ...
Svako se pruža koliko je dugačak, pa da sve to imam u vidu. ;)

Tarifa je mislim oko 100din po kg,naplacuje se meso u kozi bez utrobe i glave...za to nema da brines,podelicemo lako....
LOV JE Passrbijaloviveli

Jank

hercegovac kaže:

DakiNS kaže:

Jank kaže:

DakiNS kaže:
A ovome se nije moglo odoleti

img715.imageshack.us/img715/6128/kucevo1.jpg

Ova puna pepeljara je pokvarila ovako lepu i ekološki čistu klopu, zato sam je sklonio.....ROFL

img440.imageshack.us/img440/9907/kucevo.jpg

Ovo je prava poezija.....Bravo 2KissB)

Au generacio al te tvojaena muštra pa ti i iza nas pospremašBravo 2

A zašto si ovu drugo ostavio?

img11.imageshack.us/img11/6443/kucevo2.jpg

Nisam je odmah ugledao ali posle je bilo posluženo i vino....Neštinsko....doneo moj sestrić....ROFL
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

sheytan

Milos88-Ivanjica kaže:

Predator kaže:

Milos88-Ivanjica kaže:
Predator potrudi se da dodjes,od mene do Bg imas 3 sata i jos do Ns negde oko 40min,tako da stizes da se vratis do 23-ceg...

...a po meni je bio biser decko star 18god na koga je izasao vepar kapitalac na 10m a on nije smeo da puca bojeci se da ce mnogo platiti trofej,ali je zato odstrelio 2 nazimca...Ja kad sam stigao kod njega lik ispija cokoladno mleko na slamcicu i prepricava mi dozivljaj...Grin

Ako budem dolazio, moraću se dogovarati sa nekim od kolega za prevoz ili izmuvati slobodan dan pa doći autobusom.
Što se tiče plaćanja potencijalnog odstrela, koja je tarifa? Čisto da znam koliko mi je para potrebno. Znaš, ide Nova Godina, Božić, ...

Tarifa je mislim oko 100din po kg,naplacuje se meso u kozi bez utrobe i glave...za to nema da brines,podelicemo lako....

Mislim da je kolega pitao za trofej. Ako i nije, evo, ja te pitam! iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Milos88-Ivanjica
 Trofej se naplacuje ako je kapitalan primerak u pitanju i to po cenovniku LSS...........a ako nije onda nista...
LOV JE Passrbijaloviveli

arnotije

Milos88-Ivanjica kaže:

Predator kaže:

Milos88-Ivanjica kaže:

Sto bi rekao Sojic : " polako s'to placanje" da prvo mi dodjemo pa cemo se dogovoriti vec
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

Milos88-Ivanjica
 B)Grin
LOV JE Passrbijaloviveli

Indjijanac
 http://www.youtub...detailpage

ROFL
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Indjijanac
 http://www.youtub...detailpage
a oće biti na susretu i grejane rakije

Predator

Milos88-Ivanjica kaže:

Predator kaže:

Milos88-Ivanjica kaže:

Odlično! Ako budem dolazio, kupujem čokoladno mlijeko. Grin
Šalim se, samo da nađem prevoz i dolazim. Nadam se da ću se uspjeti organizovati.

Sasvim prirodno

gpavlic

DakiNS kaže:
Slavo gledaj to sa pozitivne strane možda primami u lovište vepritje, samo koliko je glasan ostaće Miša bez fonda

Frown Ma kolega gdije da trošiš sapun, ponesi tubu kaladonta, ima sve da pojede i da zapjeni, a sutra da navali po vodi ili vinu, a vama da ostavi tu divnu hranu koju pripremate.
Confused šta da se radi, na pun stomak vode, slabo liježu specijaliteti!

kempi

kempi kaže:
Pozdrav svim zainteresovanim za taj lov u Ivanjici .Ponudio bih vam prevoz po povoljnim uslovima iz Beograda do Ivanjice kombijem pa ako ima zainterosavanih neka se jave ovde ili na pp
Isli bi ovim prevozom mozete i posle lova i poipiti nesto nemorate da razmisljate kako ce te nazad a pili ste!

img207.imageshack.us/img207/3972/kombi3w.jpg

Uploaded with ImageShack.us

DakiNS
 Evo jedne VRRRLO VAAAŽNE informacije. Čuh je u jučerašnjem lovu, u stvari posle lova na druženjuGladaniveliiveli 2iveli 2iveli 2

U lepo raspoloženom društvu pokrenu se priča zašto neke kolege neće da piju ? odgovor vrlo jednostavan- VOZE. Na to će jedan domaćin ne treba ni da pijete kada ne znate. Šta to ne znamo? Kada popiješ a moraš voziti JBG prevarilo te, lepo pogrickaš jednu tabletu leka pod imenom Ruprut i za 15 min. kada duvaš u balon ili digitron lepo pokaže alkohol 0 ako preteraš sa pićem onda dve tablete i opet rezultat 0. Nisam probao ali su se kleli u Ruprut. Voleo bih da imam onaj digitron za duvanje pa baš da proverim a ne da budem pešak sa poenima u minusuROFL
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac
 najbolji lek protiv mamurluka je prestati piti na vreme 

slavaplana
 Jedan je Daki duvao pa zaglavio ZATVOR!!!!!

Jank
 Oni koji duvaju i nisu opasni ali oni koji šmrču eee ti su ......ROFL.....isti ko Čeda....ROFL
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

klaja
 Jel ima kakvih novih detalja o druzenju u Ivanjici?????
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

zoranp
 Miloše daj molim te proveri sigurno za cene, jer u komercijali se plaća i metak i odstrel svakog svinjčeta...nemoj da nas oderu ko sanske koze dole??

MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

klaja
 Ili ce biti al sam promasio kao nikada u zivotu hehe
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,505,821 posete www.srbijalov.com