Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Vuk

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Vuk
PEZ

nidzamotocross kaže:
www.dodaj.rs/f/28/QG/4Jhct5wh/1/img20130115064329.jpg

Dva danas prosetala na 200m od sela. Zaokruzili dva puta oko farme ovaca, i produzili dalje. Smile
Ima ih, ali neka ih. Odobreno

Jedina farma je Poganiste, Nidzo ne diraj mi VukoveStari
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

nenadx
 Pošto ima dosta zaljubkjenika u prirodu,divljač.....ja ću nastaviti povremeno da prenosim saznanja,nastala istraživanjima...
Miris izmeta vukova izvežbana osoba može razlikovati od mirisa izmeta pasa sa približno 100%-tnom točnošću. Mirise izmeta pasa i vukova hranjenih istom hranom ljudi mogu razlikovati sa verovatnoćom od 66%, a najmanje 20% izmeta većina ispitanika razvrstava pogrešno.
Zanimljivo je da psi koji žive u staništu vuka jednako reaguju na miris izmeta vuka i psa hranjenih istom hranom, a ljudi teško mogu mirisom razlikovati navedeni pseći od vučjih izmeta.Psi pokazuju različitu reakciju samo na miris izmeta psa hranjenog uobičajnom psećom hranom..
Dobar pogodak

huntinggirl1
 svaka čast na komentaru, ako ima još zanimljivih informacija, čekamo ih sa nestrpljenjem, vuk je za svako divljenje...
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

nidzamotocross

pez kaže:

nidzamotocross kaže:
www.dodaj.rs/f/28/QG/4Jhct5wh/1/img20130115064329.jpg

Dva danas prosetala na 200m od sela. Zaokruzili dva puta oko farme ovaca, i produzili dalje. Smile
Ima ih, ali neka ih. Odobreno

Jedina farma je Poganiste, Nidzo ne diraj mi VukoveStari

Hehe, nije ta u pitanju. U pitanju je porodicna mala farma sa oko 50-tak ovaca, tu u selu. Taman posla tvoje da diram, ali ima ih i tamo, pazite, ce vas izedu. Grin
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

PEZ
 Mislim nemo' se Ljitis, nesam misliJo nista losO!iveli
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Podunavac
 Znači kolega Pez ima farmu vukova, a hrani ih ovcama iz susednog sela. Ako sam dobro razumeo.ROFL
Onda treba kod njega da se prijavimo za odstrel vuka. Samo neznam dali su ti iz veštačkog uzgoja (sa farme) oprezni i lukavi kao i oni divlji iz prirode? Možda su malo usporeni ako ih hrani koncentratom i premiksima?HaHaHa
Tri prsta 2Kolce

PEZ
 Ooo kolega Podunavac, pa netjemo tako sestrice.No no no
Ima kod Peza vukova , doduse nije ko na farmi (nisam nesto pri parama da postavim ogradu) hranim ih iskljucivo k.....a, da im se ovcije runo ne kaci za zube, greota, a za odstrel ne brini cim ih uhranim da budu onako dobrano ugojeni, zovem te !iveli
P.S.

huntinggirl1
 ajmo mi lepo kod tebe, možda nekog i sretnemo, oko u oko, pa kad adrenalin proključa, teško nama svima... pogled vuka treba doživeti, a bogami i preživeti, garantovano, ja doživela....

nidzamotocross

pez kaže:
Ooo kolega Podunavac, pa netjemo tako sestrice.No no no
Ima kod Peza vukova , doduse nije ko na farmi (nisam nesto pri parama da postavim ogradu) hranim ih iskljucivo k.....a, da im se ovcije runo ne kaci za zube, greota, a za odstrel ne brini cim ih uhranim da budu onako dobrano ugojeni, zovem te !iveli

Opaa, druze, pa sto ne rece da imas takvu farmicu. Mogu li i ja da pomognem? Molitva

Ja cu da uklanjam one agresivne. PalicaSmean

PEZ
 EvE ga i ovaj, ja ne znam Nidzo sta je saS tebe i Podunavca, sad cu morati da pravim farmu s Vuci
http://www.youtub...1xCgpSG5W8!
Sm3s iveli
P.S.

huntinggirl1
 Bravo 2Bravo 2Bravo 2 za novu farmu

nidzamotocross

pez kaže:
EvE ga i ovaj, ja ne znam Nidzo sta je saS tebe i Podunavca, sad cu morati da pravim farmu s Vuci
http://www.youtub...1xCgpSG5W8!
Sm3s iveli

Sto bi Lale rekle - Sta se jedis? Grin
Ja samo da pripomognem. Nije losa ideja, jos neki improvizovani gater sa vukovima. Pa da obucavamo kerE za rad na vuCkove. Smeko
Samo koliko ce dva rodjaka sa istim prezimenom da se podnose u ogradjenom prostoru, to je relativna stvar. Ono sve je relativno, samo je voDka ABSOLUT. HaHaHa

PEZ
 VukVukVuk dosta su tri za pocetak
P.S.

nidzamotocross
 Tri VUKA ili tri FARME? Confused
Smeko

PEZ
 Tri vuka, malo li je, kazite ako treba da ubacim jos kojeg!Smean
P.S.

nidzamotocross
 Tri, dovoljno. Jos ubacis tri vrste, onog belog arktickog, onog domaceg, i onog crnog.
Dobijes na raznovrsnosti, a cak i stvoris novu rasu ZEBRA-VUK ili VUK-GROBAR.
Samo pazi da ti delije ne provale na farmu, odose ti crno-beli vuci. Grin

PEZ
 Za sad samo domaci, takve sam uspeo da nabavim Confused
P.S.

nidzamotocross

pez kaže:
Za sad samo domaci, takve sam uspeo da nabavim Confused

Ovakave?

PEZ
 Odobreno
P.S.

nidzamotocross
 iveli 3

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,465
Najnoviji član: Stevan Belor...

Poslednje vesti
Obaveštenje korisnicima lovišta
Dobijanje lovačke dozvole kompleksan proces
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

65,146,389 posete www.srbijalov.com