Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Izbor prve puške za početnika!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Izbor prve puške za početnika!
lemi024
 Evo kolege i ja sam kupio svoju prvu pusku. Rijec je o iž27em,ic,mc,nikl,12/76 i kupio sam je kod Meteor Still-a Kragujevac. Ljudi su bili korektni, dali su mi i popust i sve to ali kad sam dosao kuci (valjda od silnog uzbudjenja i one nepodnosljive vrucine na sajmu) primjetio sam da puska ima na šini sa ljeve strane mali zarez kao da je ostecenja prilikom transporta. Mislim sta da radim sam sam kriv pa me interesuje sta je najbolje uraditi u ovom slucaju jer se bojim da ce je uhvatiti hrđa na tom mjestu. Evo i slicica.

lemi024
 puska

lemi024
 šina

lemi024
 ne ide mi sa ovim slikama

lemi024
 sina

lemi024
 Ne vidi se bas najbolje ali izgleda izgrebano jedno 2cm

stojkuki
 vozi braleeeeeeee

Podunavac
 Nikakav problem ti neće predstavljati prilikom pucanja, a ako je budeš redovno održavao neće ni rđati. Ništa se ne sekiraj, samo gruvaj. Čestitam na kupovini i neka te dugo i dobro služi.
Tri prsta 2Kolce

Nikola M
 lepa puskica.. uzdravlje da te sluzi.. Ako je zalijemo.. nece rdjati..
Dobar Pogled
lovac

lemi024
 Hvala vam kolege na čestitkama. Inače da kažem da sam se na ovu pušku odlučio kako zbog novca tako i zbog kolege Podunavca čiji su postovi presudili i koga smatram(neka s druge kolege ne uvrijede - Sniper, Lala...) najboljim poznavaocem oružija na ovom forumu. Eto moram malo da se ulizujem Maka

Lala
 Kolega, Lala uopšte nije neki bog-zna-kako veliki poznavalac oružja, a za Podunavca znam da ima ogromno znanje i o oružju i o balistici. Tako da je tvoja procena sasvim na mestu.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Ali je zato stručnjak za kožu i kineske remnikeGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

ficha007
 Boga mi, ja ako pazarim jednog dana petlaru Daki i majstor Jevtić će da bidnu krivci. A jope, ako padne PA, zna se - Lala.ROFL
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

sheytan
 Ja im se ne bih zamer'o, pa bih uzeo - PA petlaru! Ovo "PA" je skraćenica, da me ne razume neki pogrešno! hehehehe

E, sad, stvarno, el postoji tako nešto, možda, negde, nekad, nekako...? B)
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

ficha007
 Ne se shekirash She che reshi to maestro iz KG esnaf na ovija oružari. Na Lalin Lanbe će si nakalemi petlovi od Pamelu i ima si bidne ki upisan. HaHaHa
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

laki lov
 Pozdrav kolege, uskoro bi nabavljao svoj prvi karabin, Zaztavin narvno,
model M70... Sad sam u dilemi koji kalibar da uzmem... Cale lovi sa 308 win i prezadovoljan je, stric sa 30-06 i isto kaze da je ekstra.... E sad sam ja na redu, koji kalibar uzeti??? Uglavnom cu loviti srnecu divljac sa njim,a ponekad i svinje...??? Tri prsta
laki lovac

apinest

laki lov kaže:
Pozdrav kolege, uskoro bi nabavljao svoj prvi karabin, Zaztavin narvno,
model M70... Sad sam u dilemi koji kalibar da uzmem... Cale lovi sa 308 win i prezadovoljan je, stric sa 30-06 i isto kaze da je ekstra.... E sad sam ja na redu, koji kalibar uzeti??? Uglavnom cu loviti srnecu divljac sa njim,a ponekad i svinje...??? Tri prsta

Poštuj oca, al' poslušaj strica...

Cvele
 308.Win...
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

sheytan
 270W! Stari
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Kile_
 sine kad kupujes prvu pusku,ugledaj se na mene sacmara poluautomtska i karabin 300 win mag. ako imas love neka bude i on poluautomat Presrean
Samo 300 i 4x4

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Izbor štenaca KINOLOGIJA 78 22.05.2014. 00:18
Izbor kalibra LOVCI POČETNICI 460 14.10.2013. 13:59
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,469
Najnoviji član: SloboM

Poslednje vesti
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,638,264 posete www.srbijalov.com