Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lisica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lisica
petar
 [xhide]

mirko knezevic kaže:
Tooo majstori...Bravo 2 samo rokajte ove lisice,ja ih toliko ne volim ljudi moji to je strasno. Svaka cast kolege!B)

E moj 'lovac', ne volis divljac koju lovis, necu da komentarisem nista, drzacu jezik za zubima, inace bih rekao puno toga u vezi tvoje izjave, ali to nije za forum....dobar pogled kolega...B)[/xhide]
Just like old times!

Neca92
 Petre, mislim da nisi na pravi nacin razumeo Mirkov upis...! Hmmm To je moje misljenje, ali sacekajmo da vidimo sta ce Mirko reci! Brzo se vraćam Lupa
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

mirko knezevic
 Petre,jel ti volis lisice?Confused Za mene to nije divljac Petre vec stetocine i to neopevane koje ne samo da umanjuju fond divljaci nego daleko bilo moze i besnilo da prosire u velikim kolicinama... Neka je njih svevisnji napravio za mene je bila i ostala stetocina... I trudicu se da ih odstrelim sto vise... Ne volim ih sta sad,to je moje misljenje a ti ako bas nesto imas da mi kazes napisi mi poruku...Smile 
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Browningbar

mirko knezevic kaže:
Petre,jel ti volis lisice?Confused Za mene to nije divljac Petre vec stetocine i to neopevane koje ne samo da umanjuju fond divljaci nego daleko bilo moze i besnilo da prosire u velikim kolicinama... Neka je njih svevisnji napravio za mene je bila i ostala stetocina... I trudicu se da ih odstrelim sto vise... Ne volim ih sta sad,to je moje misljenje!

AplauzOdobravamAplauz
Pravo u centar!
srbijalov

dreger
 Ne bih da ispravljam krive drine,ili da stanem na bilo ciju stranu ali se ne slazem da je lisica stetocina.koliko je stetna toliko je i korisna,razume se ako se njin broj drzi pod kontrolom.Za mene je lisica divljac kao i svaka druga.Mada lovim samo lisice "drugu divljac uopste ne lovim"ne mogu da ih mrzim,jer da njih nema ne bi bilo ni najlepseg lova pogotovo zimi po snegu.E to je moje misljenje.

arnotije
 Lisica jeste stetocina, ali nisam za to da se istrebi po sve jer se time narusava prirodna ravnoteza, a lov na lisicu sa gonicima je veoma lep.

mirko knezevic
 Ma bila ona ne bila divljac,za mene je bila i ostala obicna stetocina pilicarka koja samo stetu nanosi,nju ne mozes nikad istrebiti tako da se ja ne sekiram za brojnost lisica... Njih treba samo sto vise odstreljivati... Vise ja volim kad zec i fazan umru od starosti u lovistu,nego da ih ona jede....
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Neca92

mirko knezevic kaže:
Vise ja volim kad zec i fazan umru od starosti u lovistu,nego da ih ona jede....

Ovde se potpuno slazem sa tobom! Bravo 2

janjicazanja
 danasnji lov cekanjem

Milos88-Ivanjica
 janjicazanja svaka cast,ti ih tepas domacinski Bravo 2
LOV JE PassrbijalovŽiveli

petar
 [xhide]

mirko knezevic kaže:
Petre,jel ti volis lisice?Confused Za mene to nije divljac Petre vec stetocine i to neopevane koje ne samo da umanjuju fond divljaci nego daleko bilo moze i besnilo da prosire u velikim kolicinama... Neka je njih svevisnji napravio za mene je bila i ostala stetocina... I trudicu se da ih odstrelim sto vise... Ne volim ih sta sad,to je moje misljenje a ti ako bas nesto imas da mi kazes napisi mi poruku...Smile

Naravno da volim Mirko, kao svaki pravi lovac i veliki zaljubljenik u prirodu i zivotinje, ne samo one koje su korisne, vec apsolutno sve zivotinje volim. Veliki sam njihov zastitnik. Svako bice na zemlji ima svoju namenu i razlog postojanja, prema tome tu nema diskusije. Ne prica se o istrebljivanju lisica, nego o odnosu izmedju zastitnika prirode (lovca) i jednog vaznog dela prirode (lisica). Pravi lovac dise sa prirodom, oseti svaki njen nemir, cuje svaki njen zvuk, voli je i stiti iznad svega. Svaki otkucaj srca divljaci on oseti, svaki uzdah i izdah, raduje se svakom obliku zivota i naravno voli sve iz prirode i svaki njen deo ceni i postuje...B)[/xhide]
Just like old times!

darkon
 Janjicu,svaka cast.Bravo 2

Neca92
 Janjicazanja, doktor za lije!!! Grin Bravo 2

Dalibor89
 ex ja samo da imam vremena koliko imam srece bilo bi lija i kod mene koliko i kod Janjicazanja. Njanjanja2

mirko knezevic
 Svaka cast janjicu!Bravo 2 Pravi lovac sto manje lisica bolji lov na fazana i zeca!Smile
Petre posto ja i ti imamo jednu zajednicku stvar,a to je lov,ostale stvari uopste ne moraju da nam se slazu,ukusi su svima razliciti... Ja prorodu volim i volim da budem u prirodi,a svaku njenu divljac postujem jer se zalazem da je ima sto vise,ali lisice ne volim! A zasto? Pa zato sto ja u svom lovistu nemam visoku divljac,vec sam ogranicen na sitnu i najvece uzivanje je jesenji lov zeca i fazana,e sad da ja nebih u lovu lovio lisicu kao glavnu divljac,ja se zalazem da se njen broj svede na minimum,ako se to nekome ne svidja sta da radim,a evo su ovde kolege iz moje sekcije pa pitaj njih dali su istog misljenja....Smile
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Browningbar

mirko knezevic kaže:
A evo su ovde kolege iz moje sekcije pa pitaj njih dali su istog misljenja....Smile

Naravno!OdobravamAplauz
Pravo u centar!
srbijalov

Hunter forever
 [xhide]Juce je jedan lovac kod mene ubio dve lisice jednu je pronasao ali mu je druga otisla malo dalje pa sad idem da je trazim[/xhide]
marka Engleski poenter marka

urosVA
 Kod mene je pala jos jedna lisica na jamarenju u nedelju,ali na zalost nismo je izvukli iz rupe,jer nismo mogli da je dohvatimo.Pas je dovukao skoro do izlaza rupe,trebalo je da se malo odkopa i da se izvadi!Na zalost nismo poneli alat za kopanje,a najbliza kuca je bila podaleko i ostade nam,jbg!Ali najbitnije je da smo uklonili jos jednog predatora u lovistu...Smile
Harmonika Kolce

mirko knezevic
 Taman ce zecevi i fazani da se sepure.... Samo rokaj lisice...B) Bravo 2 Bravo 2
Te lisice svi odstreljuju da ih bude sto manje,samo ih Petar izgleda voli na svoj nacin...Smile
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Browningbar
 Janjicu, Urose!OdobravamAplauzŽiveli 3Tri prsta 2
Pravo u centar!
srbijalov

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 28
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,485
Najnoviji član: WildHunter

Poslednje vesti
Врело лето широм Европе узело данак: Жега проÑ...
Једним метком одстрелио два шакала
OBAVEŠTENJE ZA SVE KORISNIKE LOVIŠTA NA TERITORIJI AP VOJVODINE
Od 17 lovišta u Vojvodini samo u lovištu kod Subotice divlje svinje nisu zaražen...
Инструкција корисницима ловишта у циљу спреч...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 24.07.2026. 15:50

Godinu dana od kad nam nema našeg DakiNS😭😭😭😭😭.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловиштиÐ

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

68,225,085 posete www.srbijalov.com