Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Prepelica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Prepelica
DakiNS
 I jos jedna dobra vest fazancici iz drugog legla su se ispilili ima Lala sliku od pre neki dan poslao Spiki bice i fazancerosa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

KREC
 U pravu si Daki i ja sam u B.Topoli primetio pilice kad su pretrcavali put i bas sam se prijatno iznenadio.Godina ce biti dobra,samo je steta sto nije bilo jedno 4-5 kisa od po 15-20 litara po m2=godina bi bila jos bolja . Kod nas nema zime jer imamo prirodna stanista sa pravim sumskim divljacima + 2 legla + 600 komada od 16 nedelja na 80 lovaca=30 lovaca u proseku izlazi u 4 drustva = extra lovna godina + sto ce mo predatore da rokamo samo tako=a sakala nemamo !!! dobar vam pogled,Mirko

Lala
 Čuo sam se danas sa mojim drugarom, kod kojeg smo lovili Sniper Hunter i ja, pre neki dan. Čovek mi usput kaže, da ako budemo dolazili nas dvojica opet u lov, da obavezno ponesemo ruzmarina?!?!
Ja ga pitam naivno, šta će mi ruzmarin (palo mi na pamet, da možda ne pravi ribu na roštilju), a on meni 'ladno kaže, da će on da nam puške okiti peškirima, pa kad već pucamo kao u svatovima, da budemo i lepo okićeni ruzmarinom! I još dodao, da će on, ako treba, i da podvriskuje!ROFL

Dakle, bolji zez nisam odavno čuo, jes' da je na moj račun, ali nema veze! DOOOOBAAAARRR!!!! Smeko
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Sta se pravis grbav pa covek zakljucio po tome sto ste u lov nosili cuturicu litracu onu pozivarskuROFL

Sniper Hunter
 U nedelju bese otvaranje ali ulazak u teren je bio moguc tek od 6h pre se nije moglo kasni izlazak pogresna procena ,trazene su po strnjistima ,a pevale po kukuruzu i korovima ,samo jedna za upis zbog malera,10 lovaca jedva5 prepelica
i55.tinypic.com/2nvufix.jpg
ovo je moja jadnica
Poslepodnevni izlazak je bio bolji na 3lovca i 2 kera
i52.tinypic.com/2nt8dy0.jpg

DakiNS
 A zato si ti ponio toliko patronaROFL

neca90

Sniper Hunter kaže:
U nedelju bese otvaranje ali ulazak u teren je bio moguc tek od 6h pre se nije moglo kasni izlazak pogresna procena ,trazene su po strnjistima ,a pevale po kukuruzu i korovima ,samo jedna za upis zbog malera,10 lovaca jedva5 prepelica
i55.tinypic.com/2nvufix.jpg
ovo je moja jadnica
Poslepodnevni izlazak je bio bolji na 3lovca i 2 kera
i52.tinypic.com/2nt8dy0.jpg

Vidim Sniper da pucas prepelice sa polozarom,em orozaraBravo 2To je isto i moj ukus ,svidja mi se puskaB)

Sniper Hunter
 Poceo sam da se navikavam ovih dana Neco na pololozaru, i mogu ti reci da nije bas lako ,ali napredujemGrin polako,svidja mi se sto je i u cal16

Sniper Hunter

Lala kaže:
Čuo sam se danas sa mojim drugarom, kod kojeg smo lovili Sniper Hunter i ja, pre neki dan. Čovek mi usput kaže, da ako budemo dolazili nas dvojica opet u lov, da obavezno ponesemo ruzmarina?!?!
Ja ga pitam naivno, šta će mi ruzmarin (palo mi na pamet, da možda ne pravi ribu na roštilju), a on meni 'ladno kaže, da će on da nam puške okiti peškirima, pa kad već pucamo kao u svatovima, da budemo i lepo okićeni ruzmarinom! I još dodao, da će on, ako treba, i da podvriskuje!ROFL

Dakle, bolji zez nisam odavno čuo, jes' da je na moj račun, ali nema veze! DOOOOBAAAARRR!!!! Smeko

E pa Laki danas mi je bas tako bilo ,samo mi je ruzmarin i peskir manjkao senlucio kao na svadbi ,promasivao sam gore nego na samom pocetku lova pre 24godine ,bilo je za "Bogu plakati"zajednicki lov sa Admin-om i Darkom i jos nekim kolegama ,jedva skupih 6prepelica ,a tome je kumovalo i moje produzavanje kundaka na pusci za 2cm Frown (moram da se vadim)Grin u pitanju je iz 27 sto sam nosio kod tebe u gostima ,moram da ga vratim na staru meruGrin
I imadoh srece sto sin nije isao samnom inace bih morao da se krijemStidljivStidljivStidljiv od bruke!
i56.tinypic.com/riw6q0.jpg

DakiNS
 Vidim ja da ces morati povecati proizvodnju dzabane , kako si poceo ovo ce ti biti malo za sledecu nedelju a jos i BecejSmeko

Lala
 Znaš šta, kad se pominje ruzmarin, peškiri i pucanje, ajd da nadjemo neku lovkinju za udaju, zovnemo popa, i rešimo stvar Grin

DakiNS

Lala kaže:
Znaš šta, kad se pominje ruzmarin, peškiri i pucanje, ajd da nadjemo neku lovkinju za udaju, zovnemo popa, i rešimo stvar Grin
E bas si omatorio pa gde ti je grupovodja

Sniper Hunter
 Ja Lalo ubedjujem onog mog betjara sto dobro puca da se zeni ali nesto se neckaROFL

corak
 Kolege,jeste li spremni za Becej?

Sniper Hunter
 Spremni ko zapete puske

sheytan
 ^ Ti trebaš da govoriš "Spremni k'o zapeti orozi"! Stari

Lep provod Vam želim & Dobar pogled(da qpite i čitate, kažu da je mnogo dobar! Grin)!
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

zoranp

corak kaže:
Kolege,jeste li spremni za Becej?

JOŠ SAMO PET SATI, PA PRAVAC ZA BEČEJ!!!!VebanjeKolceDrutvoSrbijalov
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

gardista

Lala kaže:
sokrat i ja cemo resiti muziku, naravno o kumovom trosku (a moze i neka deverusa da se otvori)...

Lala
 Organizacija druženja i lova u Bečeju je utegnuta tip-top, svi detalji rešeni, uz veliku pomoć Sanje, Tamaša i Steve lovnika. Vreme će, po meteorolozima, biti idealno...
Fešta može da počne!
Vidimo se sutra ujutro oko 5 sati u Bečeju!

alex
 Kolege Dobar Pogled 
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,406,024 posete www.srbijalov.com