Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na Fazana

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na Fazana
Huntr
 naravno da se ne moze i ne treba unistiti populacija predatora u potpunosti ali dovoljno je da nema aktivnih rupa u okolini mesta pustanja.neophodno je redovno dopunjavati hranilista i pojilista i uspeh je na pocetku sezone zagarantovan.Presrean
kad se lov svede samo na odstrel tada ga treba zabraniti

davorcalic
 pogledajte ovo....neverovatno...

http://www.youtub...EHj8srXkWg
Žena mi Makedonka....ena Shock

Cvele
 davorcalic, vise puta izbacivano ovde na forumu i komentarisano... vracaj se nazad na ovu temu ako te interesuju komentari... ;)
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

davorcalic

Cvele kaže:
davorcalic, vise puta izbacivano ovde na forumu i komentarisano... vracaj se nazad na ovu temu ako te interesuju komentari... ;)

Jaooo...
Žena mi Makedonka....ena Shock

Cvele
 iveli
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Voganjac
 Na ovom videu fazani kao roj pcela bogati tako nesto nisam jos video,,,,svaka im cast,,!!!!!!!!!!!!!
Voganjac

nidzamotocross
 Palac dole za ovakav video. Nije nikakva filozofija nagurati ovoliko fazana na jednom mestu, obezbediti im hranu, ograditi zbog predatora i zabraniti lov. Pitanje je kakva je svrha loviti u ovakvom lovistu, gde je tu car, gde je ona volja za pretrazivanjem velikih terena, uzivati u radu pasa kada je to za njih tezak posao. Ovde ce i onaj koji u zivotu rec lov nije pomenuo, odstreliti fazana. Ovakav ranc, kako ih zovu, nikako nije za lov. Koja li je to logika da puknes jednom a onda se razleti po 100 fazana. Ali be vredi, o tome je vec raspravljano, kao sto rece Cvele. Smile
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

aleksa
 nidzamotocross, nama možda nije interesantno ali čar je u komercijali i zaradi za onog ko je vlasnik ranča, a u sigurnom odstrelu onome ko se bavi komercijalnim lovom. Takođe, dok je ovakvih rančeva, ne postoji mogućnost da fazan kao vrsta nestane.

bogoljub

Voganjac kaže:
Na ovom videu fazani kao roj pcela bogati tako nesto nisam jos video,,,,svaka im cast,,!!!!!!!!!!!!!

Ovako mnogo Fazana sam videu u lovu u Banackom velikom selu.Posle uspešnog lova na Zeca nekolicina lovaca i sa njima ja i moj brat smo nastavili lov na Fazana.Krenemo nekim jendekom i odstreli se par petlova malo dalje izleti tri petla i jednog brat odsreli drugog rani treći padne u jednu uljnu repicu tog sam ja odstrelio.Nastavljamo dalje prema Rumunskoj granici i odstrelim još jednog petla a brat još tri. I pošto nismo imali dovoljno za sve krećrmo ka velikoj parceli trske koja nije viša od metra sa desne strane trske je poveća šumica bagrema i divlje narandže,tu se diže ogromno jato koka i petlova i odstreljujem dva petla i stavljam pušku na rame da uživam u prelepom prizoru.Žalim što tada nisam bio u mogućnosti da ovo zabeležim video snimkom jer to je lov koji se nemože nikad zaboraviti.iveli
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

nidzamotocross

aleksa kaže:
nidzamotocross, nama možda nije interesantno ali čar je u komercijali i zaradi za onog ko je vlasnik ranča, a u sigurnom odstrelu onome ko se bavi komercijalnim lovom. Takođe, dok je ovakvih rančeva, ne postoji mogućnost da fazan kao vrsta nestane.

Odobreno

Voganjac
 Ovako nesto videti je stvarno praznik za oci mnogo lepo...Bravo 2
Voganjac

Dakisa
 Kolege kakvo je stanje kod vas sa fazanom ove godine? otvaranje sezone je u nedelju,ali ja mislim da bi to trebalo jos odloziti, bio sam u nedelju u setnji,kerovi su digli mozda dvadesetak petlova,ali pola od njih nije za pucanje,tj nisu operjali jos. deru se kao matori,ali jos se ne crvene. sad je pitanje lovacke etike,odnosno da li ce se pucati na takve fazane? ja licno necu sigurno,ali....
lov je nacin zivota...

mrwa22250
 i kod mene situacija iznenadjujuce dobra,fazana ima kao pre 6-7 god ali takodje dosta nedoraslih pilica verovatno je razlog propadanje prvog legla u maju zbog obilnih kisa(preko 200 l-m2).mi nikad ne otvaramo pre 16-og 10.a pogotovo ove godine kad je jos uvek 95% kukuruza na njivamapas 3
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Dakisa
 pa stvarno ne bi trebalo da se otavara pre 16 og,ali eto... Ali lepo je videti toliko faazana,dugo ga nije bilo ovoliko,naj vise zahvaljujuci dobrom prirodnom leglu
lov je nacin zivota...

DamirKS
 Kod nas se otvara tek prve nedelje novembra, tacnije 3.
RAKIJA JE SPASILA VIŠE DIVLJAČI U LOVU NEGO SVA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA!

nidzamotocross
 I kod nas je tako. Smile

aleksa
 Mi smo na sastanku sekcije predlagali datume za početak sezone i velikom većinom je izglasan 13. oktobar. Neki su čak bili i za 6. oktobar. Ja sam za 20. ali ne znam šta je odlučio Upravni odbor. Susedna Udruženja počinju 20. i mislim da bi trebalo početi istovremeno zbog medjusobne kontrole graničnih delova lovišta. Kod mene takva potreba postoji jer nisu svi baš disciplinovani.

tomo vrbas
 Kod nas pocinje sad 6-toga imamo 14 izlazaka na fazana i 2 na zeca!

golf071
 Kod nas pocinje 20-toga na fazana.A na zeca jedan ili dva izlaska.fazan
Novine

milenko0609
 Čuružani kreću u nedelju 6.10.2013. ima ih dosta još pritom planiramo da pustimo sukcesivno 1500komada do polovine decembra.
30-06,22-250,NOD,JOD,I BOG DA TE VIDI...

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 24
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,484
Najnoviji član: WildHunter

Poslednje vesti
OBAVEŠTENJE ZA SVE KORISNIKE LOVIŠTA NA TERITORIJI AP VOJVODINE
Od 17 lovišta u Vojvodini samo u lovištu kod Subotice divlje svinje nisu zaražen...
Инструкција корисницима ловишта у циљу спреч...
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 24.07.2026. 15:50

Godinu dana od kad nam nema našeg DakiNS😭😭😭😭😭.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,708,840 posete www.srbijalov.com