Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: baikal 153

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
baikal 153
vlada lovac
 dva u jedan, sto je sigurno sigurno, a moze i ovako
i50.tinypic.com/2zsyas5.jpg
i47.tinypic.com/rb0521.jpg
napred Aimpoint a iza 3x uvecanje za njega po potrebiSmile a za vrednost ovog paketa kupis jos 6-7 MP 153Confused

AJDUK

Cvele kaže:
Nisam u Zajecaru.... ali mi nije izgledalo kao da me zeza... Cry moracu, sta da radim..

Cvele sta bi sa puskom, ja sam moju kao nastelovao od 30g pa navise, al sam je razradio 100 patrona razne gramaze i puc puc

Cvele
 Nisam jos isao kuci... Cry
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

steva

vlada lovac kaže:
dva u jedan, sto je sigurno sigurno, a moze i ovako
i50.tinypic.com/2zsyas5.jpg
i47.tinypic.com/rb0521.jpg
napred Aimpoint a iza 3x uvecanje za njega po potrebiSmile a za vrednost ovog paketa kupis jos 6-7 MP 153Confused
e to je vec teleskop.. Grin
stevan

Cvele
 Upravo stigoh kuci, i trk do ormana za oruzje, kad tamo imam sta i da vidim ShockShockShockShockShockShock Moja mezimica rasturena na delove CryCryCry gasni cilindar skroz rasravljen CryCryCry BesanBesanBesanBesanBesanBesanBesan

nikola1
 Daki brate imaš li kakvo objašnjenje za bajkal 153 neće svaki put da izbaci ispaljeni metak.Taj problem ima moj drug.Probali smo sa patronama različite gramaže i isto.Skoro je kupio.Ako imaš neki predlog ili neko drugi javite.
nikola1

DakiNS
 Slab sam ti ja sa puškarskim zanatom ali imamo kolega koji su baš potkovaniGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Cvele
 nikola1, dali je puska nova? Koliko je patrona ispalila? I jel' dirao gasni cilindar ?

slavisa lisica
 jel zna neko za iz mp153 12-89 koji je najbolji cok za pp municiju?

Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.

Srbijalov Admin Tim

PEZ
 Kolega sta planiras da lovis PP-om?

Cvele
 Na zalost ljudi su ne upuceni, a ne znam kako ovol'ko dugo da je PP zabranjen... a sta ce drugo da lovi nego divlje svinje...

PEZ

Cvele kaže:
Na zalost ljudi su ne upuceni, a ne znam kako ovol'ko dugo da je PP zabranjen... a sta ce drugo da lovi nego divlje svinje...

Ma znam Cvele sta ce da lovi, a zbog zabrane sam i pitao!

marlin
 Evo moj neki pogled na pp. da puno ne odstupamo od teme a pritom pomognemo koliko znamo kolegi lovcu,pošto se nije predstavi pa neznamo šta mu je namjena...ima ljudi svašta love sa pp.Protivnik sam veliki ove municije,ne zato što je zabranjen,nego zato što više divljači ode ranjene nego padne u vatri ili se sa vidnim tragom nađe,a najčešće i to ranjeno vidno se ne nađe(pričam o d.svinji).Znam dosta situacija gdje se prati trag i do neke bare ili blata i vode i tu se završava sve,okaljužalo se ranu zatvorilo i otišlo,dali će preživeti i pod kakvim uslovima to je druga priča!Zašto ovo pišem kolegi je sledeće,veći procenat divljači ode sa mjesta nastrela i ne nađe se negoli to bude obrnuto.Moja preporuka,stavi neku kuglu koja je tebi dostupna i ne sekiraj se.da nebih nalazio ovakve situacije koje su velika šteta.....
s10.postimage.org/4hra1gmx1/Slika0096.jpg
I da zamalo da zaboravim.....mislim da čokovi imaju najbolji efekat(utiču na posip ) na sačmu max do 4mm....a najbolje ti sam provjeriš pa nam javi Cao poljubac

DakiNS
 Bolje da ne proverava barem ne uživo. Inače moje je mišljenje da PP upotrebljavaju prvenstveno loši strelci i nikakvi ljudi to jest mesari, jer zarad nikakvog pogotka to jest ranjavanja divljači koju najčešće i ne može da pronađe, napravi štetu prvo sebi a i ostalim kolegama.Lovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Joe the hunter

pez kaže:
Kolega sta planiras da lovis PP-om?

Kako bre to pitas.pa lovice srndaca a bogami i svinju a moze i Avganistanskog zeca ljudozdera (to je onaj sto ti treba traktor da ga odvuce)./Ziveo tri u red (PP)Glavu o zid

mrwa22250

nikola1 kaže:
Daki brate imaš li kakvo objašnjenje za bajkal 153 neće svaki put da izbaci ispaljeni metak.Taj problem ima moj drug.Probali smo sa patronama različite gramaže i isto.Skoro je kupio.Ako imaš neki predlog ili neko drugi javite.
ako je puska nova ili malo pucala probaj sa nekom magnum ili semi magnum municijom.nekima treba malo vise zvakanja federa dok se ne razrade.

dalibor

DakiNS kaže:
Bolje da ne proverava barem ne uživo. Inače moje je mišljenje da PP upotrebljavaju prvenstveno loši strelci i nikakvi ljudi to jest mesari, jer zarad nikakvog pogotka to jest ranjavanja divljači koju najčešće i ne može da pronađe, napravi štetu prvo sebi a i ostalim kolegama.Lovac 3

Bravo 2
Hunting is a passion! Pas

Kile_
 Toliko puno upisa i komentara ima oko tog gasnog cilindra i tih prstena,.. mnogi govore da to ne dirate i ne stelujete sami i ljudi moji vi i pored toga opet cackate mecku Grin

Ja od 2007 imam mp 153 12/76 i nikad nisam ni pomislio da nesto tu diram ili stelujem.Ispalio sam iz nje brdo kojekakve municije sto 70,76mm,magnum i obicne municije... od brenera,PP,kugli pa do sitne sacme za prepelice sa slabim punjenjem ....pa kartonske patrone stare po par godine da i ne nabrajam pa sad cak i signalne metkove stare 25 god sam ispaljivao....da kucnem u drvo niti mi se jednom desilo da ne opali metak ili da ne izbaci cauru i ubaci novu,pusku cistim na kraj sezone tako da gruva do kraja....sa puskom sa prezadovoljan, i onda ne vidim zasto bi neko dirao te prstene okretao ili sta vec???

oslim loseg brunira na glavi koji se vec izgrebao i izbledeo ostalo je odlicno!
Samo 300 i 4x4

zh304

Kile_ kaže:
Toliko puno upisa i komentara ima oko tog gasnog cilindra i tih prstena,.. mnogi govore da to ne dirate i ne stelujete sami i ljudi moji vi i pored toga opet cackate mecku Grin

Ja od 2007 imam mp 153 12/76 i nikad nisam ni pomislio da nesto tu diram ili stelujem.Ispalio sam iz nje brdo kojekakve municije sto 70,76mm,magnum i obicne municije... od brenera,PP,kugli pa do sitne sacme za prepelice sa slabim punjenjem ....pa kartonske patrone stare po par godine da i ne nabrajam pa sad cak i signalne metkove stare 25 god sam ispaljivao....da kucnem u drvo niti mi se jednom desilo da ne opali metak ili da ne izbaci cauru i ubaci novu,pusku cistim na kraj sezone tako da gruva do kraja....sa puskom sa prezadovoljan, i onda ne vidim zasto bi neko dirao te prstene okretao ili sta vec???

oslim loseg brunira na glavi koji se vec izgrebao i izbledeo ostalo je odlicno!
od 2004 druzim se sa rusom slicno kao kolega kile i naravno ga redovno odrzavam tj cistim osim tog losijeg brunira na glavi sve je kao novo i nikad nije zaglavila a pucala je ......... potpisujem izjavu kolege kila puska za vise generacija i jedan lovac kroz svoj zivotni vek uz redovno odrzavanje i normalnu upotrebu nema sanse da je unisti Odobreno
lov i samo lov

PEZ
 Kolege da se razumemo, PA puske nemaju glavu (baskulu) taj termin je "rezervisan" za prelamace. Kod PA i Pumparica se to zove jednostavno sanduk ili Risiver a njegova zastita je kao i kod mnogih savremenih PA kod kojih se ovaj deo izradjuje od legura AL uostalom kao i kod MP 153 nista drugo nego premazivanje zastitnom farbom koja se na visokoj temperaturi "pece" i dobija cvrstinu. Neki proizvodjaci nude eloksiranje drugi tefloniranje treci opet nesto trece, ovog dela puske, dok je bruniranje moguce samo ukoliko je ovaj deo izradjen od celika(ugljenicnog).

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Baikal MP-153 vs MP-155 LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 421 02.06.2021. 20:08
Ruske bokerice "Baikal" (uopšteno ,svi modeli) LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 115 02.02.2017. 11:53
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,482
Najnoviji član: Radovan Dacovic

Poslednje vesti
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI
ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛСЦС
ОТВОРЕН 16. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
ШАКАЛ ВАСА ЈЕ ИМПРЕСИВАН ПЛИВАЧ И МАРАТОНАЦ

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Vojo
· 30.05.2026. 09:29

Pozdrav kolege lovci, da li neko zna dobrog oružara Beograd ili okolina, treba mi zbog moje toz 34, ne radi mi levi indikator zapetosti udarnih igala,hvala, pozdrav?

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,072,854 posete www.srbijalov.com