Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
kelt
 Bravo 2 daki malisa je car.
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Jank
 Svaki je ovaki....
ako ga trenira Daki....ROFL
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

DakiNS

Jank kaže:
Svaki je ovaki....
ako ga trenira Daki....ROFL
Iskustvo generacijo iskustvo,Ali uvek se uci kakav bi to bio ucitelj ako ga ucenik ne prevazidjeika
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Jank
 Svi kučići u tom dobu moraju nešto da grizu, to je deo njihove igre, zato mu daj neku gumenu igračku pa neka žvaće do mile volje...Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

DakiNS

Jank kaže:
Svi kučići u tom dobu moraju nešto da grizu, to je deo njihove igre, zato mu daj neku gumenu igračku pa neka žvaće do mile volje...Bye
I da nastavim mog druga Janka, uzmi tenisku lopticu to mu je dobra zanimacije a najbolje u Pet sopu ima uze sa dva cvora i kicankom i to mu svaki puta ponudi kada pocne da grize. Kucici su kao deca sve ispituju ustima sve grizu i to im je jedino sredstvo igre.Sada je vec u dobu kada su moguce kratke setnje to ce ga umoriti a i omoguciti pravilan razvojPas

Milos88-Ivanjica
 Evo par slika bretonke Jumi,koja je nedavno stigla u moje vlasnistvo,inace je od Dakijevih kerova....
LOV JE Passrbijaloviveli

Milos88-Ivanjica
 Mnogo je lepsa uzivo nego na slikama,jer je kao djavo nemirna dok je slikam,bice lepsih slika uskoro.A sto se tice ostalog prezadovoljan sam,danas sam joj bacao krilo od fazana i aportirala je bez greske,i to prvo sedne a tek onda predaje krilo...
LOV JE Passrbijaloviveli

DakiNS
 Milose daj sliku iy profila ali da fotograf cucne da vidimo liniju i konturu tela, ovako i lepo deluje, a evo i nova poluinformacija koju sam malopre dobio, Na CAC karlovci sin od mog zika iz jenog parenaj dobio R.CAC , Obrazlozenje sudije je da je losa ring dresura sto vlasnik i priznaje inace sve ostalo OK. A ovo kuce sto je sada kod mene BORAC SA MEDVEDIMA je njegovo stene. To je vec Peto Zikovo kuce koje osvaja titule, steta samo sto mu je deveta godina

Milos88-Ivanjica
 Sutra cu ponovo u selo,pa cu je slikati iz profila,pomoci ce mi otac...pa cu postaviti slike prekosutra...
LOV JE Passrbijaloviveli

DakiNS

Milos88-Ivanjica kaže:
Mnogo je lepsa uzivo nego na slikama,jer je kao djavo nemirna dok je slikam,bice lepsih slika uskoro.A sto se tice ostalog prezadovoljan sam,danas sam joj bacao krilo od fazana i aportirala je bez greske,i to prvo sedne a tek onda predaje krilo...
Milose nadam se da si zadovoljan, obavezno iaj u dzepu neku poslasticu da je nagradis posle uspesno izvedenog zadatka, i da sto pre tebe prihvati kao gazdu, a za te novce si po meni koliko se vidi na slikama dobio premiju na LOTU. Stvarno je prelepa. O radu sam ti vec rekao da je sa 6 meseci redovno lovila sa korektom markom i aportom. I neka je samo to zadrzala uz onako pretrazivanje kako je tada pretrazivala ima sve sto prosecan lovac moze pozeleti pa i vise

Milos88-Ivanjica
 Prezadovoljan,to za poslasticu cu obavezno poslusati...A za ove pare sam dobio i Loto i Bingo...
LOV JE Passrbijaloviveli

DakiNS
 Po ovome koliko se sada vidi sa slika OBAVEZNO ali OBAVEZNO ove jeseni vodi je na izlozbe veruj mi imas sta pokazati, a bice dosta prvih mestaPasSmeko

Milos88-Ivanjica
 Naravno,necu propustiti ni jednu izlozbu koja je blize mom kraju...
LOV JE Passrbijaloviveli

vladant
 Milose cestitam i meni se cini da si imao srece, daj samo sliku iz profila.
Sveta Srpska zemlja!

Milos88-Ivanjica
 Hvala kolega,bice slika uskoro.......
LOV JE Passrbijaloviveli

kelt
 milose imas ekstra lepog bretona,dobrog pedigrea, samo od tebe dalje zavisi. posveti mu paznju maksimalno, to ce biti pravi lovacBravo 2Bravo 2
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

DakiNS
 Evo svezih novosti . Potvrdjeno je da otac od malog borca sa nmedvedima dobio R.CAC u Karlovcima a onaj mladi muzjak Mrvanov brat treci puta PRM. Presretan sam jer sada sam siguran da imam dobitnu kombinacijuPas. Sutra cu znati da li cu pokloniti Medvedara u Negotin

Milos88-Ivanjica
 Svaka cast,cestitke...Bravo 2
LOV JE Passrbijaloviveli

Lala

DakiNS kaže:
Evo svezih novosti . Potvrdjeno je da otac od malog borca sa nmedvedima dobio R.CAC u Karlovcima a onaj mladi muzjak Mrvanov brat treci puta PRM. Presretan sam jer sada sam siguran da imam dobitnu kombinacijuPas. Sutra cu znati da li cu pokloniti Medvedara u Negotin

Opa bato!
Čestitam!
A onog sex manijaka Medvedara, pazi u čije ruke daješ...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Ma nije manijak morao je kazniti otpor pa zar tako slicno ne rade u B.Palanci kada te pobede onda te .......U stvari samo je visak potencije u pitanju. A Medvedar ce ici na poklon samo onome ko me uveri da ima dobre uslove za njega i normalno da je lovacPas

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,468,964 posete www.srbijalov.com