Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
DakiNS
 Pa nemojte baš tako momci , svako gleda prvo sebe pa svoje najbliže, jedino koliko će sve do kraja biti realno( mislim kao i Sremac) . Ipak mislim da je najrealniji G.Pažin i da neće dozvoliti zbog sebe i svog ugleda da se nakaradno zloupotrebi.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala
 Ja više ne komentarišem temu o LSV, mogu samo da se gorko smeškam na neke stvari. Od sledeće sezone ionako više nemam nameru ni jedan jedini dinar da im dam, za nekakvu članarinu ili bilo šta drugo! Vi kako hoćete.
Nek im je sa srećom, sve ovo je jedna lepa farsa, po mom mišljenju, a ne verujem da će me više bilo ko ubediti u suprotno.

Ima ljudi koji sebi naprave bajku od života, bez obzira na način i cenu, pa nek traje dok traje. Ja nisam od tih, ja pazim na način, možda zato moja bajka nije kompletna!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Lepo reče ovi žive kao u dinastiji,dinastija Kunovac pa dinastija Beuković koja li je sledeća?

Svi mi ostali smo kao u "Žikinoj dinastiji" pomešanoj sa "Tesnom kožom"

Ubeđen sam da su raspisali tender za najboljeg ponuđača da prištedeHisterian
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sremac75
 Ja ću mog tatu definitivno "udaviti"!

Kako ne vidi kako to rade "prave tate"!

A on mene terao da učim školu i da sada budem privatnik!

Tata, tataNo no no
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75

Lala kaže:

Ima ljudi koji sebi naprave bajku od života, bez obzira na način i cenu, pa nek traje dok traje. Ja nisam od tih, ja pazim na način, možda zato moja bajka nije kompletna!

Stan ovde, stan onde, Milenko pravi pare ovde, Dejan onde, ja tu, Dušan tamo, Miloš kod mene, vertikale, paralele, privilegije, magistri, doktori, stočari, informatičari, šumari, geometri, sveznalice.....

E ne možeš im ništa k'o ni tvorovima!

Pa "moj" Piškać je malo dete za svoje mentore!
Toliko je "smešan" naspram njih da ga nije bilo vredno ni komentarisati, pa mu se ovom prilikom izvinjavam što sam ga "tukao"!
Neću nikad više!ujem te ....a ni manje!;)
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Kakve bre paralele, vertikale i ostalo!
Ovo je bre SUDOKU kombinatorika! Kako god da postaviš uvek dobiješ isti rezultat.

Jank

Sremac75 kaže:
Ja ću mog tatu definitivno "udaviti"!

Kako ne vidi kako to rade "prave tate"!

A on mene terao da učim školu i da sada budem privatnik!

Tata, tataNo no no

I ja sam iste sreće, kao što si ti
mene ovo jadno drustvo, baš skroz ogoli,
mesto da bogatstvo, svojim znanjem stvaram,
ja i dalje perom po mapama šaram........................Histerian

Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Sniper Hunter
 Plaćajmo i dalje članarinu dostojanstveno ...treba samo da se nagnemo malo više napred i da se lepše nag..imo,da im bude lakše,da nam ga ut...ju....ej Srbijo medju šljivama.......Krsti DOKLE BRE!!!!

Gedza66

Lala kaže:

Da ponovim moju konstataciju i mišljenje, od pre izvesnog vremena: lovci imaju upravo onakvo rukovodstvo, kakvo zaslužuju!!!!

Priznajem da mi je dugo trebalo, ali sam tek večeras (i na lokalu) shvatio koliko si prokleto u pravu. Ma ne da ste u pravu, nego zaslužuju mnogo gore.

Sutra ujutru (na kafi pre polaska u lov), ću imati ozbiljan razgovor sa mojim tatom. Pa zašto bre i on nije kao poneke tate. J...ću mu najstariju snahu, čim završim ovaj upis.
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

Sremac75
  Izgleda da ovo nikoga više ni ne zanima!

Lepo, lepo!B)

Lovci u Srbiji (i Vojvodini) imaju upravo onakvo rukovodstvo, kakvo zaslužuju!!!!
PraviloPraviloPravilo
Palica

zoranp
 Kolege bez uvrede, ali mene više ništa u vezi sa rukovođenjem bilo kojom lovačkom organizacijom u Srbije .. NE ZANIMA NIMALO!!!..JER SE SVE VEĆ REKLO I POKAZALO I DOKAZALO I VIDE SE REZULTATI DOSADAŠNJEG , A NAZIRU ONI BUDUĆEG (NE)RADA ......IIIIIIIIIIII..PUCA ONA STVAR VEĆINI LOVACA, PA VALA PUCA I MENI!!! ...DOK IDE IDE, A KAD PUKNE SVIMA PUĆI ĆE I MENI...JA TU NEMOGU NIŠTA IONAKO PROMENITI, A DA SE JE...M SA MAJMUNIMA...VALA DOSTA JE BILO!!!!Confused
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Lala

Sremac75 kaže:
Izgleda da ovo nikoga više ni ne zanima!

Lepo, lepo!B)

Lovci u Srbiji (i Vojvodini) imaju upravo onakvo rukovodstvo, kakvo zaslužuju!!!!

A šta još da se kaže? Manje-više, sve je uglavnom već rečeno, i šta se promenilo? NIŠTA!
'Oni' teraju svoju priču, i vrte svoj film. Tate i sinovi, kumovi i rodjaci, zemljaci i kućni prijatelji... Glumi se neka forma, statuti, pravilnici, skupštine, odbori, komisije, trt-mrt, a u stvarnosti je par ljudi prigrabilo sebi pravo da bez prave kontrole radi šta hoće i kako hoće, i da sve to pokrije nekakvim odlukama formalnih organa, koji 'kao' usvajaju, donose, odlučuju... Ma kako da ne! A pare od nove članarine samo što nisu počele da pritiču! I ringišpil se i dalje vrti, sa istim 'vozačima'! A ukoliko se neko ne daj Bože tome usprotivi, ili komentariše, onda se drekom, galamom, prikrivenim pretnjama, omalovažavanjem i psovkama svako drugačije mišljenje pokušava ućutkati.
Ako naše dične predstavnike u savezu ovo ne zanima, nego samo gledaju kako da sebe što bolje smeste, što bih ja učestvovao u toj priči? Barem mogu da im ne platim članarinu, i da za taj novac odstrelim jednog fazana u komerijalnom lovu!
'Njih' nije zabrinula ni činjenica, da je za godinu dana broj članova pao za oko 15-ak %, šta ima veze, ovima koji još plaćaju članarinu, istu tu članarinu su podigli sa 600 na 1.000 dinara, i eto, para opet ima! Videćemo kako će biti ove godine, da li će se taj trend opadanja članstva nastaviti.
Briga o lovstvu i lovcima?!? Ma daj bre... Decu donose rode, a i u postojanje Deda Mraza 'čvrsto verujem'!
KoTuKoga

Lala

DakiNS kaže: Ipak mislim da je najrealniji G.Pažin i da neće dozvoliti zbog sebe i svog ugleda da se nakaradno zloupotrebi.

Uffff.... Nisam više uopšte siguran da je tako, i da li je moguće nešto 'dozvoliti' ili 'ne dozvoliti'... Čini mi se da postoje ljudi koji ne mare ni za kakve 'dozvole' ili norme, nego rade šta im se hoće, a uvek će neki 'nadležni organ' saveza to da aminuje! Zašto je to tako, to bi trebalo da znaju 'naši' predstavnici u savezu, koje, koliko ja vidim, 'ladno zabole uvo za sve!

Sremac75
 Moram da kažem kako sam polaskan činjenicom da nadležni u LSV pomno i svakodnevno prate naš forum, i ukoliko se ukaže potreba, u hodu, ispravljaju greške na koje im ukazujemo!

Tako smo neki dan ukazali da to da je malo čudno što je kreator (autor) i editor (urednik) internet sajta LSV-a izvesni Dejan Beuković (kasnije se ispostavilo da je to sin čuvenog i na svetu najuticajnijeg bivšeg predsednika a sada podpredsednika LSV i čoveka kojeg mnogi smatraju sivom eminencijom vojvođanskog lovstva, meni poseno dragog Cvee što zbog lepog mišljenja koje ima o meni, što zbog stručnog ocenjivanja srndaća "Svetskog prvaka" ).

I taman, kada smo zlonamerno pomislili da se radi o nekoj novoj vertikali, taj problem je rešen tako što je opcija "nedavne aktinosti na sajtu" obrisana pa se više ne može ni videti ko je autor i urednik sajta!Bravo 2

Ne može se više ni prigovarati nepotizmu, ukoliko stari obaveštajac Lala, očekujući promptnu reakciju odgovornih, nije kopirao sve što se moglo kopirati!Bravo 2

Sve u svemu nastavlja se sa starom taktikom, koja se ranije uglavnom koristila u muško-ženskim ljubavnim odnosima, a koja je uspešno usavršena od strane "istaknutih lovnih radnika" i Brace Piškaća - ŠTO NE ZNAŠ, NE MOŽE DA TE BOLI!

I tako će lovci u Srbiji (sa Vojvodinom još uvek) i dalje biti štićeni od svojih izabranih rukovodilaca koji će od njih tajiti sve ono što bi moglo da izazove preterano nerviranje, koji će ih lepo lagati i pričati samo ono što oni žele da čuju, i za koje će oni i dalje lepo glasati.

KoTuKoga
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala

Sremac75 kaže:
Ne može se više ni prigovarati nepotizmu, ukoliko stari obaveštajac Lala, očekujući promptnu reakciju odgovornih, nije kopirao sve što se moglo kopirati!Bravo 2

Iskustvo, kolega, iskustvo! I ti ćeš, kad još malo omatoriš, biti Lala! Grin Pozdrav

Sremac75
 Svašta se nešto dešava u LSV!
A tek što je "Vojvođanski lovac" doo u pripravnosti....biće para, biće para!

A vrapčići pričaju, sve više cvrkuću!

Kažu da izgleda ni Sremac nije Sremac!
Lepo je ako neko ko nije Sremac žarko želi da bude Sremac!
To mi imponuje, ali ne može...ono si što si, a ne ono što želiš da budeš... to je pitanje krvi junačke, a ne želje puste!

JBG ja sam rođen u NS a živim u BP pa nikako ne mogu biti Lala, kao što ni da sam rođen u svinjcu ne bih bio svinja!Njanjanja

Ne treba se odricati svojih korena, to je sramota?

Ali nije lepo da se neko ko nije i nikada ne može biti Sremac busa u grudi Sremačke!
No no no
PraviloPraviloPravilo
Palica

Indjijanac
 malo sam provirio na sajt LSV-a i prijatno iznenadjen,dosta stvari ažurirano,biće nešto od toga
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Lala
 Pa, kako se uzme... Nešto je dobro, a nešto baš i nije. Dobro je što vidim da su predvidjene opcije teksta na engleskom i italijanskom. Dobra stvar je što je Zeremski organizovao mogućnost posete sajmu FeHoVa, u Budimpešti, pod čini mi se dosta prihvatljivim uslovima, za lovce članove LSV. Moram da budem pošten, pa eto i da pozdravim ovaj potez koji je Lisica napravio.
Naslovna strana je promenjena, tj. umesto slike predsednika LSV, sada su stavljene slike divljači (u italijanskoj i engleskoj verziji su slike predsednika LSV, još uvek, treba to ispraviti, naslovna strana u svakoj verziji mora biti ista!). To može da bude u redu, ali ima nešto što jako nije u redu, a što 'editori' sajta jednostavno zanemaruju, ne razmišljaju, baš u vezi sa tim slikama!!!
Postavljene su na naslovnoj strani dve slike divljih gusaka, a nije postavljena slika najčešće divljači koja se lovi i u redovnom i u komercijalnom lovu - fazan!? Nije postavljena ni jedna slika srneće divljači?!? Pa najveći prihod od lovnog turizma je upravo od odstrela srneće divljači, koje na naslovnoj strani sajta LSV nema!? I nije postavljena ni jedna slika prepelice, ptice zbog koje mnogi inoturisti lovci dolaze u Vojvodinu (na žalost, ni blizu onoliko kao ranije).
A najveći promašaj, po meni, je to što je postavljena slika jarebica, divljači čiji je lov u Vojvodini zabranjen!!!! Pa zar niko ne razmišlja da, kada recimo strani turista otvori početnu stranu sajta i vidi sliku jarebica, pomisli kako može da lovi tu pticu? I svih pet slika sa naslovne strane su iz zimskog ambijenta, kao da je Vojvodina u Sibiru? Kao da lovim samo zimi? Mislite malo kad radite...
Ne pravi se internet prezentacija, naročito naslovna strana, po sistemu 'ajd ubaci tu malo slika', o svakom detalju mora da se vodi računa! Slike govore više od reči, a poznato je da koji god sajt otvarate, uvek prvo pogledate slike (vizuelni utisak), pa tek onda čitate tekst... Eto malo da pomognem 'editorima', 'fala, ne treba dnevnica! Grin
Same slike su odlične, koliko mogu da prepoznam po stilu, u pitanju su fotke majstora fotografije Jaroslava Papa.B)
Ono što sam očekivao da ću da nadjem na sajtu, a nema, su tekuća dešavanja u radu LSV, npr. izveštaji sa sednica UO, i drugih organa LSV. Čak ne vidim ni da je negde predvidjeno mesto za te izveštaje. Mislim da članstvo treba da zna šta je diskutovano, šta je odlučeno, ko se za šta zalagao, itd. Dok toga nema... Čekamo Informator, na svaka 3 meseca, ali to je onda retroaktivno informisanje.

Pozdrav za 'editore', znam da će pročitati, pa nek' prenesu dalje! Bye
Valjda neće i ovaj upis biti proglašen za 'se*endanje po internetu'? Nervozan Grin

Predator
 Izašao informator br.2! Frown

Sasvim prirodno

Indjijanac
 dobro jutro kolega
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,694,782 posete www.srbijalov.com