Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Sa kojom municijom (sačmom) u lov?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Sa kojom municijom (sačmom) u lov?
-ANUBIS-
 [xhide]Veruj mi bilo koju uzmes municiju 8 3,5mm I udri do mile volje nema tu matematike to su jako male nijanse u municiji neka malo brza neka ne ali to nepretstavlja neku bitnu razliku da bi se sa time opterecivao bar kod mene padale su I sa jeftinom I sa skupom municijom isto [/xhide]

Ghost Hunter
 Polako se blizi pocetak lovne sezone,koju ste municiju pripremili za predstojecu sezonu?

kempi
 Svoju!!

-ANUBIS-

kempi kaže:
Svoju!!

[xhide]OdobrenoROFL[/xhide]

ivanfox
 Neki put to i nije smešno jer neki lovočuvari mnogo volu TUDJU No no no
i foxterrierPas 2 je lovačka pasmina...Imhotep od Stepanskeho rybnika

kempi
 Lovim dvadeseticom tesko se od mene moze ogrebati....

ivanfox
 Nismo se nesto razumeli izgleda.Koliko sam ja skontao ovde na forumu vlasnik bavarca je lovočuvar,jel sam u pravu? Ja sam mislio na kontra situaciju otprilike,jer neka sluzbena lica u lovu kad gucnemo koji gutljaj ujutru uz drugarsko tapšanje po ramenu znaju fino da "ojade" redenik drugomeROFL
i foxterrierPas 2 je lovačka pasmina...Imhotep od Stepanskeho rybnika

Josev
 Pozzdrav kolege ja sam novi clanna forumu i hteo sam da vas pitam kakvo iskustvvo imate sa ovim metkom Lambro biturbo 36 grama ovo je grcka municija i ja mogu da kazem da je odlicna lovac
[img]http://www.lambrocartridges.com/sites...1Lwl[/img]
Josev priložio:
biturbo_36.png

Josev
 Zaboravio sam da napomenem isto i jos jedan pripadnik Lambro municije Lambro Wetland ovo je isprobano i moze da se kaze da je odlicna municija ima malo jaci trzaj ali to naravno nesmeta pravom lovcu
http://www.lambro...CE/WETLAND

Kolega bilo bi poželjno opširnije predstavljanje u profilu ,u kome udruženju ste član ,odakle dolazite ...
Srbijalov Admin Tim!

nidzamotocross
 Pucao sam Tordo i Biturbo 36, ali u metu. Oba su bila sa oznakom 7, ako se ne varam to je po njihovim oznakama 2,5mm. Na 35m solidan posip. Biturbo ima osetno uzi snop na toj daljini od Tordo-a. Pogodan za dalje pucanje. Dok wetland nisam video kad sam kupio ova pomenuta dva. Ne znam da li ga je tada bilo u Arsenalu. Odobreno
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Josev
 kod mene se desilo lani na jedno 80-90 metara zec u begu sa biturbo 36 grama sacma 4,0 ili po nase kako mi kazemo 6tica zbrisala ga je ki da ga je grom udrio a ceo dan je padala kisa i tamo nesretni zec udario se u sacme lovac

nidzamotocross
 80-90m? Ti to onako odokativno ili si merio? Stari

Nego predstavi nam se prvo, pa da se lepo druzimo. iveli

Josev
 merili sa cekorima imalo je nekade ako se dobro secam 85-86 cekora pa koliko su manji cekori od jedan metar pa i da je bilo 70 metra ipak je bilo mnogo daleko mi smo se bas pocudili zbriso go je nije mu dao da mrdne bilo bi malo verojatnie da je zec begao jos par metara i da je pao ono znas samo povredjen maa ne on bas suprutno nije mrdnuo inace pucano je iz puske Benelli de Luxe 12 cal. pun cok.
Inace kolege ja sam iz Makedonije tacnije malo gradce pod imenom Probistip volim lov i prirodu to sam nasledio sto od moga deda sto od tata posao sam u lov sa tata sa moje 7 godine bio sam onaki malecak decam ki topka sam bio e tako zavolio ja lov i prirodu ali vidi se da geni rade svoje inace ljubim ja i pse desavalo se da cuvamo kuci i po 15-16 pse naravno nisu sve bile lovacke ali cuvao sam sad imam jednu mladu damu nesto ukrsteno od balkanac i alpinku. a sto se tice pusku imam zastavinu polozaru ni ja neznam koliko je stara jos od deda je Grin

nidzamotocross
 Za cudjenje jeste, ali za pohvalu nije. Odobreno
Dobrodosao. iveli

Josev
 dobro vas naso iveli 3 druzili se mi jos 100 godina pa da to nasteve i nasi deca i unici Grin ja kazem lov nije samo odstreliti divljac vec druziti se i uzivati u prirodu Grin
marka fazan

pro hunter
 Glavna sezona samo sto nije pocela, kakvu municiju ste pripremili koji prizvodjac, koja krupnoca, koja gramaza itd.srbijalov
lovacGrin

aleksa
 Za fazana ću koristiti Belom 32 grama 2,5 mm u kombinaciji sa Mirage-om 32 grama 3,1 mm. Kada počne i zec, ovaj Mirage će da bude prvi patron a druga dva isto Mirage 32 grama ali 3,5 mm.
Sva municija je sa koncentratorom.

DakiNS
 Krušik 28 gr desetka bez korpice, početak sezone fazani mladi i neiskusni , poletaće na blizu ika
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

aleksa

DakiNS kaže:
Krušik 28 gr desetka bez korpice, početak sezone fazani mladi i neiskusni , poletaće na blizu ika

Je l misliš Daki na Standard kartonski?

DakiNS
 Da
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Gde sa karabinskom municijom? Redenik, novčanik... MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 29 06.06.2016. 19:19
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,434,912 posete www.srbijalov.com