Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
DakiNS
 I jos jedan uspeh Mrvanov brat PRMi BOB iz Beceja osvojio cetvrti put PRM ovaj puta u Irigu
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Aca Velika Plana
 Isao sam pre neki dan kod drugarice lovkinje i kinologa u BG-u koja slucajem ima bretona ako se iko seca pravakinje kinoloskog kupa odrzanog u Padinskoj Skeli,lepo nezaboravno druzenje a pas je ubica Frown samo sto ne ume da prica! Confused to jos nigde nisam video! Smile

DakiNS
 Drzao sam mnoge rase ali breton je vrhuac temperamenta i intiligencije. Lovac trazi kera dok ne nadje bretona a posle njega trazi opet bretonaPas

Milos88-Ivanjica
 Kolega Daki ja sam juce iskoristio priliku da vezbam aport sa bretonkom posto je tokom prevoza fazanskih pilica starih 9 nedelja u nasu volijeru tokom puta uginilo 3 komada,pa sam joj bacao da aportira,sve je radila odlicno,cak i kod predaje divljaci sedne i drzi dok joj ne kazem da pusti....odusevljen sam koliko je to pametno bice...
Jedini je problem sto su mi baterije na dig. fotoaparatu bile prazne pa nisam mogao da je slikam i snimam kako aportira Glavu o zid
LOV JE Passrbijalov�iveli

duskodugousko
 Cisto da se ne ugasi tema.;)
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

rasa
 breton ti je prekrasan
lovac

alex
 Bas dobar breton svaka cast kolega 
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

duskodugousko
 Hvala drugari.;) Pozdrav

Jank

DakiNS kaže:
Drzao sam mnoge rase ali breton je vrhuac temperamenta i intiligencije. Lovac trazi kera dok ne nadje bretona a posle njega trazi opet bretonaPas

Neznam, volim i druge, lovim već dugo i sa seterima ali mi breton polako ulazi pod kožu....mislim zadnjih pet godina.....Pas
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

spiki
 Pozdrav kolege.Molim vas ako neko ima stenaca bretona naprodaju da to napise ili na PP.

Jank
 Moj avatar....to nisam ja nego moj breton.....toliko o bretonima a vidim i Daki ima sličan avatar.....Kiss

DakiNS
 Mali medvedar poklonjen je nasem kolegi Spikiju,danas smo se upoznali i moram vam reci da mi se kao covek veoma svideo a narocito posle razgovora kada sam uvideo da ce mu kod Spiija biti dobro sto je bio i jedan od dva uslova. Boze zdravlja da odraste kako treba a Spiki je obecao da ce i on posle prvog parenja prvobirano stene pokloniti nekom lovcu tako da se tradicija nastavlja, Spikijev sin napravio je nekoliko slika i snimaka pa se nadam da ce ih okaciti na temi , vrlo su interesantni.Pozdrav Spiki tebi i tvojoj porodici .PasBye

spiki
 Kolege par reci o malom Bretonu,koga sam nabavio veceras.Taj mali mi se cini da ima dobre predispozizije jer sa dva meseca ostvario je prvu marku i aportiro prvi plen.Sigurno se pitate sta je to mogao da markira? ZABU!!! smesno ali istina.Naime stene sam nabavio od kolege sa foruma on ce se sigurno prepoznati.

DakiNS
 Spiki bilo je kod moje�enaCrykada ste otisli, kaze zao joj kuceta taman se navikla

Jank
 Gaji, čuva, vaspitava i POKLANJA, to je DAKI, lovac i ratnik, .....Bravo 2

Možeš da mi pokloniš neznam kakvo bogatstvo ali kada mi pokloniš psa...eeee to je neprocenjiva vrednost....PasKissPas

spiki
 Jank ima jos dobrih ljudi,koji cine dobro i sebi i drugima.Pas

Zlatar
 i51.tinypic.com/16ht81.jpg
pozdrav bretondžijeB)
Al bi bili štenci kad bi uparili ovu kujicu i onog dasu trikolora od kolege Duškodugouško;)

duskodugousko

Zlatar kaže:
i51.tinypic.com/16ht81.jpg
pozdrav bretondžijeB)
Al bi bili štenci kad bi uparili ovu kujicu i onog dasu trikolora od kolege Duškodugouško;)

Kolega,i meni se svidja zamisao,i ja mom dasi trazim devojku..Smile Lepa je kujica!Ako te put navede u Ljig,ti svrati da zalijemo,a psi da se "druze".;)
Daki,svaka cast na predivnom gestu!Koji i mala dobra cini,on ce i velika kad mogne!Mnogo je ljudi,ali COVEK je redak!

aleksa
 Nabavio sam psa ove rase i za sada je sve ok,pas je izuzetno disciplinovan i psihicki stabilan ali mi je privukla paznju cunjenica da pije izuzetno mnogo vode.Cini mi se da popije i oko 4 litre dnevno.Hrana nije jaka niti slana,dajem mu ono sto preostane od obroka u kombinaciji sa malo hrane zza pse i macke u obliku salame.
Da li je to normalno ili je u pitanju neki problem?

DakiNS

aleksa kaže:
Nabavio sam psa ove rase i za sada je sve ok,pas je izuzetno disciplinovan i psihicki stabilan ali mi je privukla paznju cunjenica da pije izuzetno mnogo vode.Cini mi se da popije i oko 4 litre dnevno.Hrana nije jaka niti slana,dajem mu ono sto preostane od obroka u kombinaciji sa malo hrane zza pse i macke u obliku salame.
Da li je to normalno ili je u pitanju neki problem?
Mozda zbog vrucine da li je stalno na suncu da li je jace odlakan da li se mnogo krece , to je gomila pitanja koja uticu na odgovor,daj neku sliku mesta i njega gde se najvise zadrzava, mozda ne popije nego se rashladjuje u vodi, onaj mali medvedar voleo je da UDJE U POSUDU I BRCKA SE, pas se znoji na jezik i na tabane

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,620,581 posete www.srbijalov.com