LD "Jelen" Bačka Palanka
|
Podunavac |
Objavljen 22.11.2011. 21:32
|

Lovčina

Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
Pa ovim autonomašima nije dovoljno što hoće da se politički (a možda i teritorijalno) odcepe od matice Srbije nego su sada navalili i na lovstvo. Braćo srbi kukala nam majka! Pa dokle ovako?
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 22.11.2011. 21:36
|

Lovčina

|
Mali Lovac kaže:
zoranp kaže:
..a hteo je i da malko pakuje meni neka lažna svedočenja, po principu rekla, kazala, a sve u cilju da me tuži za klevetu!!!..ali nije išlo, jer je istina uvek jača od laži..MALI!!....I..DRUGI PUT RAZMISLI, KO TI JE PRAVI PRIJATELJ, A KO "GRIZE LANAC" (ko što ti kažeš) ZA TOBOM!!

Ma kome je danas do lanca i svega samo je bitaan ko je ispo covek ako ........... a vreme ce svoje pokazati .....
Kako posejes tako ce i da pozanjes... 
Mali zar ti ovo do sada nije bilo dovoljno?
Mali pa ti si stvarno šampion. Ljudi te ovde brane da nisi loš čovek a ti zajebavaš i provociraš maksimalno. Ne znam jesi li stvarno toliko naivan ili si mnogo bezobrazan? Da nije tvoj el ladron dobar čovek?
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 22.11.2011. 22:03
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Razmišljao sam na kojoj temi da postavim ovaj upis ali neću pogrešiti na bilo kojoj.
Razbijanje lovstva su počeli upravo oni koji su trebali da nas zastupaju, znači sam LSS, LSV a što se tiče udruženja i društava upravo oni koji imaju kvalitetnije terene ili su naslonjeni na takve terene.Cilj razbijanja LSS i LSV, cepanje udruženja i društava pa i LSS je reakcija na njihove postupke.Osnovanje novih LS ide u prilog tome, a to je urađeno da bi se lovci kojima je dozlogrdila samovolja , javašluk i krađa .I uradili su upravo što se od njih očekivalo i to ne njihovom voljom. Razbijajući LSS kao krovnu organizaciju sa oko 80 000 lovaca dobisma mnogo slabije saveze, koji ne moraju uopšte biti priznati kao takvi, dobismo iscepkana udruženja i društva od kojih mnoga možda neće dočekati sledeću zimu. Poješće ih ale.Svojom nezainteresovanošću za budućnost lovstva dali smo im mogućnost mahinacijama tako da na kraju oni postadoše ili korisnici ili vlasnici, a lovci samo bivši lovci a sada naoružani neorganizovani pojedinci.Silni predsednici, upravnici savetnici, sekretari i ostale krvopije vredno su uzimali naše novce , koristili za lične potrebe(buduće otimanje naših lovišta) nekolicinu tapšali po ramenu i izmanipulisali raznim obećanjima i prevarama a sebi utrli puta ka jednom vrlo unosnom biznisu a to je lovni turizam.Nemojte se zavaravati da je to zbog toga da bi samo oni tamo lovili nego da bi finansijski obezbedili mnoga svoja pokolenja. Ta već pomalo očigledna otimačina ide pod pokroviteljstvom nekih koji imaju moć a zahvalnost će biti i finansijska i materijalna(privatni lovovi zarad ličnog provoda).Koliko ste samo puta čuli po lovištima onako u poverenju- Taj i taj sa sve porodicom i pajtašima pobi nam sve srne po ataru,ali samo u poverenju.Naglas nažalost to nećete čuti ni od mene, prvo jer sam i sam samo čuo ali ne i video, a drugo suviše su moćni da bi ih iko i spomenuo.E upravo oni su pokrovitelji tom javašluku mahinacijama , nemoralnom i nečasom ponašanju čelnika koje mi sami izabrasmo. Eto drage moje lovkinje i lovci izabrasmo sebi ličnog dželata pa kada nam odleti glava ne možemo da se bunimo jer smo sami odabrali
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Mali Lovac |
Objavljen 23.11.2011. 15:47
|

Mlađi član

Upisa: 18
Pristupio: 17.11.2011. 14:45
|
Mali pa ti si stvarno šampion. Ljudi te ovde brane da nisi loš čovek a ti zajebavaš i provociraš maksimalno. Ne znam jesi li stvarno toliko naivan ili si mnogo bezobrazan? Da nije tvoj el ladron dobar čovek?
Ma ja nevidim ko ovde koga brani ....sa vise prozivki na neciji racun pljuvanje i jos ko zna sve kakve provokacije se koliko ja znam ne nazivali BRANJENJE NEKOGA,.....A to ko je ovde bezobrazan i ko je ja kakav kako covek da se vidieti.... Nisam mogo da vam sinoc odgovortim na upis posto sam bio u lovu u LD Jelen Backa Palanka...A dragi koliga PODUNAVAC pitaj tu tvoje prisutne drugare sa ovog sajta jel sinoc neko od njih bio u lovu samo "zaslugom" se to samom sebi moze doneti....   
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 23.11.2011. 16:47
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
...jel se to meni čini ili je ovaj MALI upravo javno priznao da u LD Jelen nemogu svi lovci slobodno da idu u lov!!..već po zaslugama!! ..ALO ZAKONODAVSTVO ...KUC KUC IMA LI KOGA!!!ššš
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 23.11.2011. 19:15
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Da nisi slučajno bio na LAMPANJU?
Nadam se da nisi!
Lepo si rekao da to treba zaslužiti...ne može to svako...
Nezgodno je, kod tog lampanja, samo ako se zapadne u ataru pa neko mora da se zove da izvlači auto....a onda taj virne u gepek pa se jako iznenadi.....    
A što se tiče "zaslužnih" drago mi je što su se lepo naručkali paprikaša od DS u nedelju...   
Ne bi samo bilo lepo da je meso DS pregledano tek u ponedeljak i da je slučajno nađena trihinela.....
To bi bilo baš strašno....
Nisi valda i ti ručkao?

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 23.11.2011. 20:53
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Mali Lovac je izgleda i mali covek!!!!!
Nemoj likovati nad necim sto i tebi sutra moze da se desi!!!
Pitanje do kad ces i ti biti PODOBAN dok te ta ista ekipa nepusti niz vodu!!!! |
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 23.11.2011. 20:58
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
ovog malog bi bilo zanimljivo čuti kao gosta u emisiji Lovačka torba na radio Loristu
|
|
|
|
meshtan |
Objavljen 23.11.2011. 21:37
|

Član

Upisa: 168
Pristupio: 19.11.2010. 18:29
|
Sta li ce sad da izmisli?Garant ce reci da su braca iz susjedne nam republike doneli meso
Don't Be Afraid Of The Dark !
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 23.11.2011. 21:43
|

Admin

|
Zna li neko da li je Mali radio nekada na radio BG u emisiji Veselo veče
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 23.11.2011. 22:14
|

Lovčina

|
Evo Mali ovde te Sremac brani da nisi loš čovek. A ti kaži da nije istina. A mislim da bi mojim drugarima sa ovoga sajta bilo ispod časti i obraza da love sa odabranom ekipom Miškaća Piškaća i Laze Kamikaze ( zaštićenog cinkaroša i izadajnika). Moji su drugari časni i pošteni ljudi i lovci, zato i imaju problema sa kvarnim tipovima koji upravljaju lovištem kao sa svojom prćijom.
Ma jok, on nije loš, on je samo zaluđen....
Zna čak i Lala kako Piškać zna "lepe priče da priča"!
Mogao bi MileNS samo da se seti kako je tek onaj lovočuvar bio zaluđen.....i kako je na kraju prošao....ko mu je davao dozvole za lov sa ograničenim i neograničenim trajanjem....ko je svedočio na sudu protiv njega....
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 23.11.2011. 22:19
|

Admin

|
meshtan kaže:
Sta li ce sad  da izmisli?Garant ce reci da su braca iz susjedne nam republike doneli meso 
I to se može proveriti osim ako nije krijumčareno, a i zato postoji na carini posebna služba
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 23.11.2011. 22:29
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Ne stignem da ispratim svaku temu, pa kasnim malo.
Šta sam ja to propustio? Kakvo meso, kakav ručak? Ja koliko znam, meso DS se pregleda pre upotrebe trihineloskopom, a ne 'lampom'!?! Ili ja ne kapiram nešto? Ili se malo pravim blesav...
Kakav to noćni lov za zaslužne?
O čemu vi to pričate?
Pravo na lov ima svaki član koji ima lovnu kartu, oružni list, koji je svoje finansijske i radne obaveze izvršio, i koji nije prekršio pravila koja povlače disciplinsku odgovornost, tj. koji nije kažnjavan disciplinskim merama.
Ne verujem da ovo nije poznato rukovodstvima, pa i palanačkom LD.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 23.11.2011. 22:30
|

Lovčina

|
DakiNS kaže:
meshtan kaže:
Sta li ce sad  da izmisli?Garant ce reci da su braca iz susjedne nam republike doneli meso 
I to se može proveriti osim ako nije krijumčareno, a i zato postoji na carini posebna služba 
Možda su im "braća" prošvercovala meso u gaćama preko granice.
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 23.11.2011. 22:35
|

Admin

|
A možda je za ručak bila i silovana paprika (paprika u koju se ugura meso) ili su imali goveđi guraš pardon gulaš
|
|
|
|
Sniper Hunter |
Objavljen 23.11.2011. 22:38
|

Moderator

Upisa: 4753
Pristupio: 13.12.2009. 10:00
|
slavaplana kaže:
Mali Lovac je izgleda i mali covek!!!!!
Nemoj likovati nad necim sto i tebi sutra moze da se desi!!!
Pitanje do kad ces i ti biti PODOBAN dok te ta ista ekipa nepusti niz vodu!!!!
SASA Plavna ne sekiraj se za takve oni plivaju ...ko tikve
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 23.11.2011. 22:38
|

Lovčina

|
DakiNS kaže:
A možda je za ručak bila i silovana paprika (paprika u koju se ugura meso) ili su imali goveđi guraš pardon gulaš 
A posle jela Iločko vino. Ali ga nisu braća donela, nego ga Laza "sačuvao" 1991. dok još nisu bili braća.
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 23.11.2011. 22:39
|

Admin

|
Jel one šuplje tikve što plutaju na vodi. Jbg zaboravio sam na to ja mislio samo ono pluta liči na šišarku a nije šišarka
|
|
|
|
Mali Lovac |
Objavljen 23.11.2011. 23:43
|

Mlađi član

Upisa: 18
Pristupio: 17.11.2011. 14:45
|
Zna se ko ce da pliva po mutnom dunavu(PA ce da se vidi ko je tikva a ko nije i TO PROBUSENA) samo da dodje 01.04.2012 godine bice puna prikolica takvih.. Onda ce da vidimo ko ce da kupuje BAMBUSE I DA IDE DA PECA A KO DA LOVI( ) ...A od tada ce da se smejemo na forumu svakakvim i smejurijama.....
A vi kada ste toliko pametni i obrazovani sto niste isli za neke funkcionere a ne ovde vreme tracite na forumu kada tako sve dobro znate da pricate i da mastate o boljem sutra.... 
2 April 2012 kada dodje ja pecem 2 jegnjeta i prase i pozivam tada sve aktivne clanove LD Jelen da nam se pridruze....

|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 23.11.2011. 23:48
|

Admin

|
A datum PRVI APRILILILI