Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Prepelica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Prepelica
Lala
 Kolega Zoranp izgleda od danas izbegava ovu temu Smeko
Priča se, da današnje prepelice baš umeju brzo da lete, čak poleće i više komada istovremeno, sve u cilju zbunjivanja lovca... Po pričama starijih lovaca, ranije nije bilo tako, nego su se lepo dizale polako, čak su neke i lebdele u vazduhu kao kolibri, da bi lovac lakše nišanio, a ove današnje su toliko prefrigane - otelo se to kontroli... Sumnja se čak i na posledice Černobila, da su posle te katastrofe prepelice mutirale, i dobile na ubrzanju!ROFL

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

arnotije
 Ne daj se Zoranep ROFL
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

lakistrike95
 Ma smeskali smo se svi po malo, haahha, mada mogu vam reci nista nije preteklo. Hahahahah, a posluzenje i usluga na nivou Smile B)

zoranp
 Ne izbegavam ja ništa, istina je da su danas prpelice imale super sonične motore, a moja kuja je pala u debelu depresiju kad je videla kakav je falš ziceraš vodi!!!Stidljiv ...znači definitivno sam od danas broj jedan, jer sam lovio prepelice u omeru 26 na prema 1!!Strašno...ShockGrin
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

DakiNS
 Zoki imam sigurno i vrlo stedljivo resenje za tebe. Evo o cemu se radi, kada budemo sledeci puta isli u lov podelicemo ulov pa ces imati prepelica, a tebi cu na pocetku lova dati dve prazne patrone tek toliko da se ne baca jer je oskudacijaROFL
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac

zoranp kaže:
Ne izbegavam ja ništa, istina je da su danas prpelice imale super sonične motore, a moja kuja je pala u debelu depresiju kad je videla kakav je falš ziceraš vodi!!!Stidljiv ...znači definitivno sam od danas broj jedan, jer sam lovio prepelice u omeru 26 na prema 1!!Strašno...ShockGrin

Omer 26:1 ?Zbunjen Zemo jesi li siguran da si pucao bojevom municijom? Da ti nisu možda podvalili pufer patrone?Grin
Tri prsta 2Kolce

Sremac75
 Ma nije Zoran kriv...zbunjivali su ga, na smenu, prepelice i kerovi.ROFL

Zamislite samo bezobrazluka....sva 4 kera stanu u marku ispred njega...on nogom da potera.....kada ono 4 odjednom poletaše!
Kako čovek da se odluči koju da gađa....nego Bejbe zažmurio, pritisno i..... promašio.....i tako 25 puta!
srbijalovsrbijalovsrbijalovsrbijalovsrbijalovsrbijalovsrbijalovsrbijalovsrbijalovsrbijalovsrbijalovsrbijalovsrbijalovsrbijalovsrbijalovsrbijalovsrbijalovsrbijalovsrbijalovsrbijalovsrbijalovsrbijalovsrbijalovsrbijalovsrbijalov
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Moj Kastor mi se žalio danas popodne, cvileo jadan, kaže da su mu se ledja ušinula od markiranja, samo me gleda. Smeko
Brinem se da ne popije Zoki prijavu od zelenih, što je 4 psa oterao u bedak, pri kraju lova ni jedan ker nije hteo ni repom da maše, a kamoli da Zokiju markira!ROFL
A te sreće lovačke, kada je posle ispucane kutije municije, konačno uspeo da obori jednu ćuću!!! Prvo je čestitao sam sebi, podigao ruke prema nebu, zahvaljivao sv. Evstatiju, pa je onda kerovima čestitao, pa je svoju pušku Betty potapšao po kundaku, pa se pozdravio sa svakom vrbom u okolini... Ma cirkus opšti!!!!
U procentima, učinak Zoranap u odnosu na broj ispucanih patrona iznosi 3,84%! Malo li je?!??! Iznenadjen
Ja vam kažem, takvog lovca treba u goste zvati, nema šanse da osiromaši lovište Grin
Vrh je bio, kada je posle silnog promašivanja, kolege ćute i gledaju kako maši, neće da ga zezaju, a moj Zoki sikće 'Šta gledate koju majčinu, recite, znam ja šta mislite!!!', i dodaje: 'Smeta mi kada me gledate, ne mogu da pogodim!' Smeko
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Podunavac
 Lalo nisi u redu. Neki ljudi ne mogu da uriniraju kada ih drugi gledaju, a moj zemo Zoranp možda ne može da puca (pogađa) kada ga drugi gledaju. A možda je neko od vas imao i urokljive oči. Znači nije njegova krivica, nego vaša.Grin
Tri prsta 2Kolce

mirko knezevic
 E grdan Zoran pa on bio meta i tema zajebancije i teranja sale na njegov racun tokom celog lova....Smile Ne daj se Zoki ne daj se,sad ce da pocnu cugovi pa kad ti polete po 4 5 odjednom samo u gomilu pucaj mora neka da padne...Grin
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

mirko knezevic
 Evo jos jedne slike iz danasnjeg lova. President naravno sa osmehom na licu....Grin
mirko knezevic priložio:
21082011047.jpg

Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

mirko knezevic
 Najbolja slika,svi nasmejani....Smile
mirko knezevic priložio:
21082011049.jpg

Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

DakiNS

mirko knezevic kaže:
Evo jos jedne slike iz danasnjeg lova. President naravno sa osmehom na licu....Grin
Pa vi za dlaku bolji od ZokijaSmeko
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Limun
 Baš za dlaku a ja sam morao da im dokazujem praktično kako se gadjaju prepelice.
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Dalibor89
 ja danas izasao sa jos dvojicu kolega, ali smo bili pridvece pa malo ih je bilo, bolje da smo otisli ujutru. dve smo pogodili i pali su u kukuruz i nismo mogli nikako da ih nadjemo.Frown

Aca Velika Plana
 ja sam ovog vikenda solidno prosao,ugostio sam lovkinju Danicu Kovac i Bojana njenog muza,u jutarnjem izlasku u subotu nas troje ostrelili smo 30-tak prepelica od kojih 4 nije nadjeno, dosta nije [pucano zbog bezbednosti pasa a i sto su se daleko izvlacile),sve u svemu gosti su bii zadovoljni ja jos vise Smile jos sam i odusevljen radom pasa bretona pomenute koleginice ukratko samo sto ne ume da govori! Grin pozdrav

zoranp
 Pa majku mu zar se tako teše kolege, ja ovamo se živ pojede od muke što prepelicu plaćam oko 600 din (toliko je otprilike kutija patrona), a vi mene tovarite jeli sigurno bojeva municija, pa daću ti ja kolega prepelicu, te kako glođem kundak od besa, itd.itd...pa gde će vam bre duša!!!!!!GrinGrin 
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

slavaplana
 Zoki tebe covek da pozeli u lovistu!!!

bela
 zoki bitno je družiti se kaži ti njima .Kolce a vremena ima da se naučisrbijalov
vižlan i terier

alex
 Kolega Zoki koliko vidim tebi prepelice ne cuce u lov ali garantuje da ces fazane i zeceve da lovis za medalju.
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,405,150 posete www.srbijalov.com