Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
aleksa
 Nisam kod kuce i nemam sliku.U stanu sam trenutno i ovde imam internet a kod kuce nemam.
Uglavnom,pas je u betoniranom boksu koji je skoro ceo dan izlozen suncu a pas nije ulazio u kucicu po ceo dan sve do prekjuce.Trenutno menja dlaku i nije previse odlakan,verovatno je ta izlozenost suncu problem.Mada je shvatio da je u kucici hladovina i poceo je u nju da ulazi.Cak imaju i keramicke plocice.Smile
U svakom slucaju,nosicu vodu u lov obavezno pogotovo kad je toplije.

duskodugousko
 Aleksa,dok nisam nabavio bretona nisam ni znao koliko vode ti psi mogu da popiju..Daki je u pravu,duga dlaka,jako sunce,sve to utice.Ako ces ici na prepelice sad u avgustu,ne kreci bez vode za psa.;)Neka te dobro sluzi!
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

aleksa
 Hvala Dule!
Istovremeno imam i Kratkodlakog Nemca koji pije drasticno manje vode od Bretona i to me je prilicno zacudilo i donekle uplasilo.Doduse,boks tog Nemca je celodnevno u hladovini.
Sinoc sam malo pretrazivao po interenetu i to previse uzimanje vode moze biti indikator nekih zdravstvenih problema ali i posledica podnesenog stresa.Nadam se da je ovo drugo u pitanju jer je pas putovao 3 sata,presao iz boksa sa nekoliko pasa u boks gde je sam,promenio sredinu itd.
Videcemo narednih dana kako se odvija situacija.

duskodugousko
 Sigurno je da je to razlog,jos ako za ta tri sata po jucerasnjoj vrucini nije uzimao vode e onda moze u cugu 1.5l l da popije.Sklanjaj ga samo od sunca kad su velike vrucine,ako treba vezi ga i na duzi lanac u neku hladovinu..Brzo ce i ove vrucine da prodju..Od Svetog Ilije sunce sve milije.;)

aleksa
 Kod mene je cesca druga verzija izreke-Sveti Ilija,vatra sve milija.Smile
Nadam se da ce ovih dana podoci,sto bi se reklo pa da krenemo malo i na teren.Za to vreme necu biti pri internetu pa kad se ponovo pojavim na temi neka budu povoljni izvestaji sa terena!Pozdrav svima!

Hunter forever
 Aleksa srecno sa bretoncetom.
marka Engleski poenter marka

duskodugousko
 Evo par slicica sa terena.Nisu nekog kvaliteta ali sam ja svakako uzivao u to trenutku.;)

duskodugousko
 Pozdrav za sve bretondzije i ostale kolege!

duskodugousko
 Pas

burke
 Pozdrav kolege. Imam stence stare dva meseca . Interesuje me Vase misljenje o pigmentaciji nosne pecurke i ociju kod muskog steneta. To je stene sa vise sara. Kod zenkog steneta preovladava bela boja. Hvala.
ker nista nije kriv,on se samo ponasa kao svoj gazda

burke

burke kaže:
Pozdrav kolege. Imam stence stare dva meseca . Interesuje me Vase misljenje o pigmentaciji nosne pecurke i ociju kod muskog steneta. To je stene sa vise sara. Kod zenkog steneta preovladava bela boja. Hvala.

DakiNS

burke kaže:

burke kaže:
Pigmentacij nosne pecurke i ociju mora biti u skladu sa bojom psa, meni licno se cini da je presvetlo oko jos nisam video plave oci kod bretona a pecurka je isto po mom misljenju presvetla. Kolege imas na temi gomilu slika kucica pa uporedi ne bih hteo da te obeshrabrim videcas i sam
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

duskodugousko

DakiNS kaže:

burke kaže:

burke kaže:
Pigmentacij nosne pecurke i ociju mora biti u skladu sa bojom psa, meni licno se cini da je presvetlo oko jos nisam video plave oci kod bretona a pecurka je isto po mom misljenju presvetla. Kolege imas na temi gomilu slika kucica pa uporedi ne bih hteo da te obeshrabrim videcas i sam

I meni se cini..Hmmm

Milos88-Ivanjica
 Evo konacno malo slika moje bretonke...Slikano posle treninga...Daki kako ti se cini?
LOV JE Passrbijaloviveli

Milos88-Ivanjica
 .....
LOV JE Passrbijaloviveli

Milos88-Ivanjica
 .....
LOV JE Passrbijaloviveli

Milos88-Ivanjica
 I jos jedna na komandu sedi...
LOV JE Passrbijaloviveli

Milos88-Ivanjica
 Kolege molim komentare...Pas
LOV JE Passrbijaloviveli

duskodugousko
 Milose,kao lutkica je!Puno lepih dozivljaja sa njom u lovu ti zelim!;)

burke

duskodugusko kaže:

DakiNS kaže:

burke kaže:

burke kaže:

I meni se cini..Hmmm

Daki cuvam ja bretone vec 20 godina ali nisam imao ovakav slucaj. Interesuje me moze li vremenom da se promeni{potamni} boja nosne pecurke i ociju.

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,529,021 posete www.srbijalov.com